Kejserindens Gryder Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Luksus tapas - STORT succes til min pigefrokost, velsmagende, rigelige mængder, fint anrettet - kunne ikke være bedre. Fin service ved levering og afhentning af fade 👍

Oceniono na 5 z 5

Vi vil gerne sige STORT tak til Brian og de 3 skønne serverings kvinder, der var med til at gøre vores datters 15 års fødselsdag (Nonfirmation) d, 6.9.25 til en fantastisk dag. Maden var fantast... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

al mad var lækker og velsmagende - hjortefilet ved 1. servering var perfekt stegt ( hovedretten hjortefilet skulle ikke have haft mere varme ved 2. servering, blot for at holde den varm, den blev... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Her Kristi Himmelfartsdag afholdt vi konfirmation hjemme. Vi havde bestilt hele pakken fra kejserindens gryder og kan kun give de bedste anbefalinger. Vi havde kok og 2 til at serverer. Maden var f... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Take away
  2. Firma zajmująca się organizacją imprez i konferencji

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Kejserindens Gryder sætter en ære i at levere mad, der skaber gode oplevelser og livskvalitet. Vi tilbyder frokostordning til firmaer 10+ til hverdag, vi har vores eget chaufførkorps der kører i Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland samt Storkøbenhavn. Derudover tilbyder vi mad til private i forbindelse med alle anledninger.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

270 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Kvalitet matcher ikke prisen

Jeg har nu prøvet jeres nytårsmenu 2 gange og må desværre sige at i år levede menuen ikke op til vores forventninger. Kødet var noget sejt og lakse forretten smagte ikke af særlig meget. Jeg synes at pris ikke harmonere med kvaliteten.

Hej Torben,

Vi beklager meget, at du har haft den oplevelse.
Det vil vi tage til efterretning.

Vi håber, at trods alt havde et godt nytår.

Med venlig hilsen,
Kejserindens Gryder

Oceniono na 5 z 5

Meget velsmagende lækre Nytårsmenu som…

Meget velsmagende lækre Nytårsmenu som kan anbefales. Den røde tråd hele vejen igennem, fra afhentning hvor man i en kort ventetid bliver budt på champagne og hjemmelavet kransekage, til en nem overskuelig tilberedning af de lækre retter, så vel velbeskrevet.

Odpowiedź od Kejserindens Gryder

Vi takker for de fine ord.

Godt Nytår

Fik nytårsmenuen for 2

Fik nytårsmenuen for 2. år i træk. Alt perfekt, lige fra afhentning til desserten var spist. Der var helt styr på det ved afhentningen og vi blev budt på bobler og kransekage medens vi ventede (5min). Spændende menu med mange gode detaljer. Let forståelig vejledning. Meget velsmagende, selvom jeg personligt ikke syntes at sovsen lige var mig, men den var helt sikkert som den skulle være :-) Der var måske lige lidt nok af blomkålssuppen, men til gengæld rigeligt af forretten.

Odpowiedź od Kejserindens Gryder

Vi takker for din konstruktive anmeldelse, den kan hjælpe os med at blive bedre.

Godt nytår.

Oceniono na 5 z 5

Endnu en perfekt omgang julemad

For 3. år i træk har vi fået mad den 24. december fra Kejserindens Gryder.
Som sædvanlig var alt perfekt igen i år. Anden og flæskestegen er stegt perfekt, det er ingen sag at få kartoflerne brunede, ris a la manden smager mums... ja alt spiller helt ned til den smuttede mandel til ris a la manden.

Vi hentede selv maden og kunne gøre en festmiddag klar på 30 minutter. Og prisen er virkelig rimelig: 250 kr. pr. snude, hvis du både ønsker flæskesteg og and.

Glædelig og stressfri jul! Ja tak!

25 grudnia 2019

Odpowiedź od Kejserindens Gryder

Vi takker for den rigtig fine anmeldelse omkring vores juleaftensmenu og håber du havde et godt Nytår.

Superlækker mad

Superlækker mad
Mange forskellige retter, problemet er, at man har svært ved at vælge.Det er bare godt, det hele.Og superprofessionelt personale.Kan varmt anbefales 👍👍👍👍👍

15 listopada 2019
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej