Kejserindens Gryder Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Luksus tapas - STORT succes til min pigefrokost, velsmagende, rigelige mængder, fint anrettet - kunne ikke være bedre. Fin service ved levering og afhentning af fade 👍

Oceniono na 5 z 5

Vi vil gerne sige STORT tak til Brian og de 3 skønne serverings kvinder, der var med til at gøre vores datters 15 års fødselsdag (Nonfirmation) d, 6.9.25 til en fantastisk dag. Maden var fantast... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

al mad var lækker og velsmagende - hjortefilet ved 1. servering var perfekt stegt ( hovedretten hjortefilet skulle ikke have haft mere varme ved 2. servering, blot for at holde den varm, den blev... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Her Kristi Himmelfartsdag afholdt vi konfirmation hjemme. Vi havde bestilt hele pakken fra kejserindens gryder og kan kun give de bedste anbefalinger. Vi havde kok og 2 til at serverer. Maden var f... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Take away
  2. Firma zajmująca się organizacją imprez i konferencji

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Kejserindens Gryder sætter en ære i at levere mad, der skaber gode oplevelser og livskvalitet. Vi tilbyder frokostordning til firmaer 10+ til hverdag, vi har vores eget chaufførkorps der kører i Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland samt Storkøbenhavn. Derudover tilbyder vi mad til private i forbindelse med alle anledninger.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

270 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Vores Guldbryllup 16/7 22

Vi fik mad fra Kejserindens Gryder til vores Guldbryllup 16 Juli 22. Vi var ovenud tilfreds, alt var så fantastisk lækkert. Og der var rigeligt af det. Alle gæster roste maden. Vi kan varmt anbefale Kejserindens Gryder.
Ditte og Jørn Pedersen.

21 lipca 2022

Odpowiedź od Kejserindens Gryder

1000 tak for jeres anmeldelse, vi er glade for, at I var glade for maden - vi håber, at I havde en fantastisk fest.

Oceniono na 5 z 5

Vi har fået det skønneste og mest…

Vi har fået det skønneste og mest velsmagende mad til vores bryllup i weekenden. Lækkert anrettet og masser af det! Alle gæster roste maden!
Kan varmt anbefale Kejserindens gryder!

29 czerwca 2022

Odpowiedź od Kejserindens Gryder

Tak for de fine ord Beatrice.. I må have en skøn sommer

Oceniono na 4 z 5

Vi fik mad fra Kejserindens Gryder til Konfirmation

Vi fik mad fra Kejserindens Gryder til vores datters konfirmation i maj. Det var superlækkert og der var rigeligt. Vi fik - efter eget ønske - kun hovedretten fra Kejserinden, da vi ønskede noget de ikke kunne levere til forret og dessert. Derfor giver jeg ikke topkarakter, da jeg ikke har kunne vurdere hele deres koncept. Maden blev leveret i pæne fade, og det så godt ud.

26 maja 2022

Odpowiedź od Kejserindens Gryder

Tak for din anmeldelse. Vi håber at du vælger at bestille fra os igen en anden gang. Du må have en skøn dag

Absolut tilfreds.

Har holdt 70 års fødselsdag i selskabslokalet. 45 kuverter. Alt fungerede perfekt. Lækker og rigelig mad og 2 effektive piger som sørgede for at alt kørte som det skulle så vi selv kunne nyde festen som værter. Vil klart anbefale til andre. Har før prøvet nytårsmenuen og den var også til 5 stjerner.

29 listopada 2021

Odpowiedź od Kejserindens Gryder

Tak for de fine ord - vi håber at I havde en fantastisk fest.

Så lækkert.

Super lækker mad og flot anrettet. Vi fik VÆRT/VÆRTINDENS FRIHED menu, og det virkelig velsmagende og spændende. Der var rigeligt, og alle gæster roste maden. Kan varmt anbefale at bestille mad herfra. Vi glæder os allerede til næste gang.

5 września 2021

1000 tak for de fine ord. I må have en rigtig dejlig dag

Oceniono na 2 z 5

Det kan I gøre bedre

Mad 1 time forsinket
Chokolademousse tynd
Oksekød tørt
Kokken havde egne tallerkner med til forret og dessert, selvom vi var blevet bedt om at have dette service til rådighed. Så det kunne vi have sparet os.
Til en kuvertpris på 390 kr skal niveauet være bedre.

19 maja 2021

Odpowiedź od Kejserindens Gryder

Tak for en behagelig samtale pr. telefon og tak for din konstruktive kritik.
Vi er rigtig kede af din oplevelse og værdsætter din feedback.
Det tager vi med os fremadrettet.

Så fantastisk mad

Så fantastisk mad, og alle gæster var så begejstrede. I får den største anbefaling herfra, og jeg vil klart bruge jer igen. Tusind tak 😀👍

17 maja 2021

Odpowiedź od Kejserindens Gryder

Det er os der takker :-) Vi håber at du havde en god dag

Oceniono na 5 z 5

Vi brugte tiden sammen med vores…

Vi brugte tiden sammen med vores gæster. Det var nemt og meget fin vejledning hvad der skulle gøres. Portionerne passede fint og det hele var virkelig velsmagende. Dette var en februar menu og vi leder allerede efter en anledning til at skulle prøve marts menuen. Kan absolut anbefales!

6 lutego 2021
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk Nytårsmenu fra Kejserindens…

Fantastisk Nytårsmenu fra Kejserindens Gryder
Vi bestilte sent – men fik alligevel en fantastisk positiv oplevelse. Vi modtog omgående svar og bekræftelse på vor bestilling – med udførlig beskrivelse om det vi havde bestilt – forløbet med afhentnings tidspunkt.
Vi hentede menuerne nytårs aften dag kl. ca. 11,00. Alt var velorganiseret i et udendørs drive in – på grund af Corona – med smilende personale, som alle var Corona klædt.
De tre retter var fantastisk velsmagende – aldrig har jeg fået en hummersuppe, så velsmagende som denne. Og der var rigeligt af alle tre retter. Tusinde tak.
Tilberedningen af alle tre retter var enkel og let, idet beskrivelsen var let forståelig og fyldestgørende.
Alt i alt – en super god og positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Kejserindens Gryder.

7 stycznia 2021

Tip top nytårsmenu

Fik jeres 3-retters nytårsmenu til 8 personer med levering.

Det var en af de mest suveræne nytårsmenuer, jeg endnu har prøvet.
Levering til tiden - maden leveret i opvarmningsvenlige foliebakker, god anretningsvejledning, passende portionsstørrelser og maden var bare super super lækker.
Tak for en skøn oplevelse - jeg er på i 2021.
Hilsen Jette

2 stycznia 2021

Absolut tilfreds

Absolut tilfreds! Dette var 2. Gang vi bestilte mad fra Jer og vi har ikke fortrudt. Suveræn overblik fra personalets side og rigtig dejlig og velsmagende mad. Gæsterne var ovenud tilfredse og roste maden. Kan kun anbefales!!

14 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk god mad og super…

Fantastisk god mad og super professionelle tjenere og kok 😊👍
God kommunikation både på mail og tlf, hurtige svar ved spørgsmål.
Alletiders prøvesmagningsaften inden vi bookede.
Det er bestemt ikke sidste gang, vi booker mad hos jer 👍

9 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Lækker mad for ganen og øjnene

Vi har startet frokostordning i firmaet og valget faldt på Kejserindens Gryder. til trods for vi ikke er ret mange på arbejdspladsen fik vi en super service. Vi må bare erkende maden er super lækkert, alt er hjemmelavet, friskt og med dejlige nye smage og lækkert at se på. og det er ikke kun en enkelt dag de shiner, det er hver eneste dag.. det er super dejligt. vi glæder os dagligt til frokost.
vi kan varmt anbefale kejserindens Gryder.

8 stycznia 2020

Odpowiedź od Kejserindens Gryder

Vi takker for den fine anmeldelse :-)

Kundeservice, god mad og tilpasning til vores kunders behov, er nogle af de ting vi sætter højt uanset størrelse på jeres virksomhed.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej