keeprcollective.com Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte to anden sorterings keramikvaser fr Keepr Collective og blev positivt overrasket da jeg åbnede pakken. De “fejl” der var, var næsten ikke til at få øje på. En lille sort prik på den ene vase... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Oceniono na 5 z 5

Har købt en meget smuk FDB-stol til en rigtig god pris, fordi emballagen tidligere havde været brudt - hvilket jeg altså ikke kunne se. Havde et enkelt spørgsmål angående behandling af stolen og fik h... Zobacz więcej

1. Sklep meblowy

Napisane przez firmę

KEEPR er en webshop, der forhandler brugte og frasorterede designmøbler. Vi giver nyt liv til smukke møbler og boliginteriør, som har været brugt, er andensortering, eller fra en tidligere kollektion.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

181 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 43

Napisz recenzję

Super god service

Super god service. Levering overholdte alle aftaler.

21 sierpnia 2026

Hej Maj

Tusind tak for din fine anmeldelse!Vi håber, at se dig en anden gang! :-)

Rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har sat stor pris på inspirationen…

Jeg har sat stor pris på inspirationen fra KEEPR, mens jeg er flyttet og skullet indrette mig på ny. Moderne, lækre produkter og personale, der har stået på pinde for at hjælpe, når jeg er kommet til at spænde ben for mig selv. Stor ros til dem! ♥️

29 sierpnia 2026

Hej Tina

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for, at vi kan inspirere dig. Vi håber, at se dig en anden gang! :-)

Alt fint

Alt fint. Jeg er glad

24 sierpnia 2026

Hej Ingrid

Tusind tak for din anmeldelse! :-)

Oceniono na 5 z 5

Produktet levede op til forventningen…

Produktet levede op til forventningen og leveringen var hurtig. Har benyttet Keeprcollective flere gange, og det er altid en fornøjelse og skønne produkter.

5 sierpnia 2026

Hej Cecilie

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for, at produktet levede op til dine forventninger. :-)

Oceniono na 1 z 5

0 stjerner er nærmest beskyttet titel

0 stjerner er nærmest beskyttet titel, derfor gir jeg en. Har efter mange skriverier med fragtfirma og Keepr stadig ikke modtaget den vare, der er bestilt tilbage i juni. De beklager fejlen, men sørger ikke for at rette op på den. Vi er taget hjem fra ferie for at modtage i dag, hvor varen så alligevel ikke kommer. Så sørg for at have rigtig god tid, hvis du skal handle her.

28 lipca 2026

Hej

Vi er meget kede af at din ordre er blevet forsinket og den uheldige oplevelse du har haft med leveringen.

Der har været en systemfejl i bookingsystemet hos fragtleverandøren, og derfor er din ordre ikke kommet frem som aftalt. Vi har dog fundet en løsning, og din ordre bliver leveret i slutningen af denne uge.

På de fleste produkter har vi 5 hverdages levering, og ved større møbler som fx. sofaer er det mellem 7-10 hverdage.

Bedste hilsner,

Supert 🌟

Hurtig respons fra kundeservice, hurtig levering og virkelig fint sofabord 👌🏼

5 lipca 2026

Hej Thea

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for, at du har været tilfreds hele vejen igennem. :-)

Oceniono na 5 z 5

Fandt, hvad jeg søgte til en super god pris

Fandt, hvad jeg søgte til en super god pris! Og en masse andet. Hvirkelig et imponerende udvalg. Spændende at følge med.

3 maja 2026

Hej Anne

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os! :-)

Oceniono na 5 z 5

Levering som aftalt og fantastisk…

Levering som aftalt og fantastisk produkt 🤩

1 maja 2026

Hej Pauli

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi håber på, at se dig en anden gang! :-)

Rigtig god dag.

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service - og meget hurtig levering.

7 maja 2026

Hej Sofia

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os. :-)

Rigtig god dag!

Oceniono na 5 z 5

Altid god og hurtig service.

Altid god og hurtig service.
Varerne har altid levet op til forventningerne.
Stor anbefaling herfra.

4 maja 2026

Hej Lykke

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for, at vi kan levere gang på gang. Vi håber at se dig en anden gang! :-)

Oceniono na 3 z 5

Dette bord jeg bestilte har en stor…

Dette bord jeg bestilte har en stor ridse i bordpladen - Det er blevet skadet under fragt....og det er jo ikke Keepr`skyld. Normalt er jeg meget tilfreds og har altid fået en god behandling- denne sag ender helt sikkert også godt - så derfor giver jeg kun 3 stjerner denne gang.

14 kwietnia 2026

Hej Lene

Vi er selvfølgelig kede af, at du har været uheldig og oplevet en fragtskade. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi kunne finde en løsning, som du blev tilfreds med. Vi gør altid vores bedste for at finde en god løsning, når noget ikke går som forventet og det vigtigste for os er, at du som kunde føler dig godt hjulpet.

Du må have en rigtig god dag!

Oceniono na 5 z 5

Hvis bare man kunne give 6 stjerner..

Når man står i en større omvæltning i livet og skal have styr på møbler og næsten alt inventar til en ny bolig, så er det simpelthen uvurderligt, hvad god kundeservice kan betyde helt fra ordre til levering. Og ikke nok med det, så var Emma også helt vild god til at guide ift hvad der ville passe sammen, både af materialer og farvevalg. Jeg står nu med et hjem, som bare føles som.. Ja, hjem. Så jeg kan ikke andet end at anbefale Keepr på det højeste og ydmygt takke for den gode service.

7 kwietnia 2026

Hej Simon

Tusind tak for dine utrolig fine ord. De varmer virkelig!

Det betyder enormt meget for os at høre, at vi har kunnet være med til at gøre en stor omvæltning lidt nemmere, og at du nu står med et hjem, der føles som hjem! Det er præcis den slags oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi er så glade for, at du har følt dig godt guidet hele vejen.

Tusind tak for din tillid og for den allerfineste anbefaling. Vi ønsker dig rigtig meget glæde i dit nye hjem!

Oceniono na 5 z 5

Super gode varer til fine priser..

Super gode varer til fine priser... tak for hurtig handel.

9 marca 2026

Hej Jeanette

Tusind tak for din positive anmeldese! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Fin service og hurtige svar ved nogle…

Fin service og hurtige svar ved nogle spørgsmål, kommer helt sikkert igen.

27 marca 2026

Hej Gunner

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du kommer igen.

super god kundeservice

super god kundeservice. Hurtig på mail og får løst problemet

23 marca 2026

Hej Jeppe

Tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for, at du har været tilfreds med vores kundeservice! :-)

Oceniono na 3 z 5

Fint hvis ikke det skal returneres!

Fint koncept, men måden du skal returnere på er ved at bede dem om at udstede en pakkelabel, og OBS! her er fragtprisen væsentligt højere end det du har givet for levering hvilket først oplyses idet du får en pakkelabel tilsendt. Og nej jeg er ikke blevet oplyst om prisen på returfragten inden jeg har modtaget en returlabel. Jeg betalte 2,5 gange så meget for returfragten som for leveringen.

20 marca 2026

Hej MJ

Mange tak for din anmeldelse. Vi oplyser normalt altid prisen på returfragt, inden vi sender en fragtlabel, og vi beklager derfor meget, at du ikke har modtaget denne information.

Hos KEEPR tilbyder vi ofte billig eller gratis levering på vores produkter. Det betyder, at der kan være forskel mellem den fragtpris, du betaler ved køb, og den faktiske pris for returfragt.

Bedste hilsner,

Kristine fra KEEPR

Hurtig problemfri levering

Hurtig problemfri levering - Rigtig god oplevelse!

31 stycznia 2026

Hej Peter

Tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. :-) Vi håber du kigger forbi igen en anden gang.

Ida fra KEEPR

Oceniono na 2 z 5

Startede med rigtig fin service og…

Startede med rigtig fin service og levering, men sofaen er ankommet uden de 2 bolte, der skal samle sofa. Fik sofa fredag og meldte straks manglen. Nu er det tirsdag aften og jeg ved stadig ikke hvornår jeg kan bruge min sofa. De siger de har bedt Fredericia Furnitures om at sende til mig, men stadig ikke fået besked om at de er sendt. Nu beder de om anmeldelse, og jeg kan ikke gå højere end 3 stjerner, når jeg ikke har fået en brugbar sofa.
Redigeret og ændret til 2 stjerner:
Og nu er det snart en uge siden sofa blev leveret. Boltene er stadig ikke sendt. Først i dag (efter trustpilot anmeldelsen) har de bedt om fotos af der hvor der mangler bolte.

6 lutego 2026

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse – og tak for din tålmodighed.

Jeg forstår godt din frustration. Det er selvfølgelig ikke en god oplevelse at modtage en sofa, man ikke kan tage i brug med det samme – især når resten af leveringen er forløbet fint.

De manglende bolte er bestilt og bliver, som bekendt, sendt direkte til dig. Når reservedele sendes separat direkte fra producenten, kan der desværre gå et par dage, men de er på vej, og vi følger op, så du meget snart kan få samlet og taget din sofa i brug. :-)

Vi sætter stor pris på din forståelse og glæder os til, at du snart kan nyde din fuldt funktionelle sofa.

Ida fra KEEPR

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej