The place where incompetency, low standards, carelessness and headaches meet. They are not able to organize or manage anything. Nobody takes responsibility. Most of the school times are useless. You g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Racistisk opslag fra ansat underviser Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at en underviser på KEA offentligt har delt indhold på sociale medier, som kan virke stærkt stødende. Opslaget gør grin me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg afsluttede datamatiker uddannelsen i 2017 fra KEA. Det var en skøn tid, med engagerede undervisere. Jeg nævner i flæng Asger B, Christoffer fra Sverige, men de andre som jeg har glemt navnen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
KEA - Københavns Erhvervsakademi udbyder videregående uddannelser, der kombinerer teori og praksis. Vores uddannelser bygger på forskning og udvikles sammen med erhvervslivet.
Guldbergsgade 29N, 2200, København N, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
En meget presset og ubehagelig sted at befinde sig på uddannelses stedet fra både ledelsen, undervisere, og deltagere.

Odpowiedź od KEA - Københavns Erhvervsakademi
The best KEA - Copenhagen Business Academy in the whole world, but not everything is in harmony
“Sjovt” at læse at andre også har haft dårlige oplevelser med eksamen på KEA. Jeg selv havde en ekstrem dårlig oplevelse med en underviser på E-design. Det er ved at være en del år siden, men jeg synes at folk bør vide, hvad de går ind til, skulle de være nysgerrige på at starte på KEA. Alt i alt var denne uddannelses undervisning DYBT useriøs - som andre også nævner bliver man tvunget til at købe bøger, som man ikke bruger. Underviserne viste også stolt eksempler fra tidligere elever, hvor jeg kunne se min ekskærestes materiale vist frem, noget hun ikke selv havde lavet, men jeg havde lavet for hende og som hun så tog æren for, og tilmed til en eksamen. Det viser hvor nemt det er at snyde, hvis man er lidt af en brownnose, som hende. Sidste men ikke mindst må jeg fortælle om den lærer som underviste i design - hun sidder gudhjælpemig og fortæller mig til min eksamen, at det jeg har lavet ikke var i tråd med den eksamen jeg var til for “det er jo ikke nogen design uddannelse det her!” - undskyld HVAD FOR NOGET?! Uddannelsen hedder E-design.. entreprenørskab og design, og så sidder hun og siger til mig, at det ikke er nogen designuddannelse og dumper mig på dette grundlag. Hun er den type underviser som må være dybt bitter over, at hun aldrig blev til mere end underviser. Those who can’t do teach”. Jeg håber VIRKELIG at hun er blevet fyret fra stedet for hun var virkelig et nederdrægtigt, sørgeligt og dybt uprofessionelt menneske!

Odpowiedź od KEA - Københavns Erhvervsakademi
KEAs behandling af en eksamensklage har været ekstremt negativ for mig. Klagen blev afvist uden at tage mine beviser seriøst, på trods af at jeg kunne bevise, at der var fejl i min vurdering. Skolen refererer i stedet til "tillid til bedømmernes faglighed".
Det ser ud til, at elever aldrig kan få medhold i en eksamensklage, uanset hvor stærke beviserne er. Det ser ud til at være en lukket proces, hvor skolen beskytter deres ansatte i stedet for at sikre, at studerende behandles fair.
Jeg håber, at KEA vil tage ansvar og udvikle et mere transparent og retfærdigt klagesystem, hvor studerendes dokumentation virkelig tages seriøst.

Odpowiedź od KEA - Københavns Erhvervsakademi
Racistisk opslag fra ansat underviser
Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at en underviser på KEA offentligt har delt indhold på sociale medier, som kan virke stærkt stødende. Opslaget gør grin med Ku Klux Klan (KKK), som er kendt for racisme, vold og diskrimination. Når en underviser – som rollemodel for studerende – deler sådan indhold, kan det skade tilliden og trygheden blandt eleverne.
Jeg håber, at skolens ledelse tager dette alvorligt og vurderer, om det er i overensstemmelse med KEA’s værdier og regler for adfærd på sociale medier. For dokumentation kan jeg fremvise et link til opslaget, hvis det ønskes.
Jeg ønsker et studiemiljø præget af respekt og tryghed for alle.

Odpowiedź od KEA - Københavns Erhvervsakademi
Jeg er i chok over den behandling, jeg har fået fra KEA.
Som mange andre søgte jeg ind på top-up-uddannelsen Design & Business tilbage i marts. Jeg afsluttede min erhvervsakademiuddannelse i juni 2025.
En populær linje, hvor optagelsen udelukkende baseres på en prøve, som jeg gennemførte og fik godkendt tilbage i april.
Herefter ventede jeg blot på svar.
Alt virkede fint og ubeklageligt i processen. Den 28. juli sad jeg klar ved skærmen som så mange andre, men intet svar kom. KEA skrev selv på Instagram, at der var tekniske problemer, og at man skulle ringe ind dagen efter, hvis man ikke havde modtaget noget. Det gjorde jeg.
Første medarbejder fortæller mig, at mit svar ligger klar, og at det straks vil blive sendt. Jeg takker ja, men der kommer aldrig noget. Jeg ringer derfor ind igen. Denne gang får jeg fat i en anden, som fortæller, at svarene til top-up-uddannelser blev sendt ud allerede d. 11. juli. Jeg forklarer, at jeg heller ikke har fået noget der. Hun tjekker systemet og bekræfter, at der aldrig er sendt noget til mig, og beklager, at det er en fejl fra deres side. Hun siger, hun vil undersøge sagen og ringe tilbage senere på dagen.
Det undrer mig, når hendes kollega lige har sagt, at mit svar ligger klar.
Tiden går, og jeg hører intet. Da optagelseskontoret har lukket telefonen, forsøger jeg at få hjælp via receptionen, men får bare at vide, at jeg må vente og ringe igen næste dag. Jeg er rasende.
Klokken nærmer sig 16, og jeg får endelig det opkald, jeg har ventet på. En medarbejder fra optagelseskontoret fortæller mig i telefonen, at jeg desværre ikke er optaget. Det er selvfølgelig ærgerligt, men hvad der virkelig rammer mig, er hendes kommentar: “Men du var TÆT på at komme på venteliste.”
Jeg er mildest talt i chok over hele forløbet. Fra start til slut føler jeg mig dårligt, uværdigt og næsten umenneskeligt behandlet. Jeg har aldrig følt mig så ligegyldig.

Odpowiedź od KEA - Københavns Erhvervsakademi
Jeg har været meget glad for kea. GBG er hyggelig, deres bibliotek er flot og fancy, underviserne og andre medarbejdere er åbne, søde og hjælpsomme. Deres Makerlabs er virkelig omfattende og kan rigtig meget. Min oplevelse er, at selv en underviser, der måske ikke lige er den bedste, tager imod kritik og gør deres undervisning bedre til næste semester.
Eksamenerne er alle mundtlige (af hvad jeg har oplevet) og det træner virkelig en til at præstere. Jeg tror ikke man kan være dårlig til jobinterviews eller fremlæggelser efter at have været til mange mundtlige eksamener. Det hærder en.
For mig var kea heller ikke lige så tidsslugende som at gå på universitetet og det betyder at jeg havde mere tid til fritidsinteresser, projekter og studiejobs som komplementerede studiet godt. Dog afhænger det af den enkelte uddannelse, der er vist andre uddannelser som har et meget fyldt skema.

Odpowiedź od KEA - Københavns Erhvervsakademi
Kea er et sted for dem, der ingen “fritid” har ellers, man skal knokle helt vanvittigt fra morgen til nærmest midnat, mange dage i ugen! Det er voldsomt og så er det gruppe orienteret på multimediedesigner uddannelsen og det gør blot presset endnu større! Men ja hvis det er det DU vil, så gør det! Jeg siger pænt “nej tak til Kea”!

Don't waste your time.
Du ender med at vide lidt og kunne intet.
De er der kun for at tjene penge, administrationen lever på en anden planet, og der er generelt ingen hoved eller hale i 80% af tingene der sker på studiet.
Useriøst fra top til tå, ventilationen på lygten 16 har ikke virket i 1.5 år, og det kunne mærkes.

Odpowiedź od KEA - Københavns Erhvervsakademi
Jeg var kendt som en nysgerrig og videbegær person på optometriststudiet, men hos KEA oplevede jeg at blive mobbet igennem 2 år uden at der blev taget hånd om dette. Dette satte sine tydelige spor og jeg var ikke længere den samme person der gik i skole for at lære. Jeg gik i skole for at overleve. Jeg gjorde underviserne opmærksomme herpå, men de indrømmede blankt at de ikke havde nogle værktøjer til at tackle mobningen samt at det var min egen fejl idet jeg jo bare kunne holde mig væk fra mobberne. Underviserne lod mig forstå at de anså mig for at være ham den sure der altid brokkede sig. Dette selvom der selvsagt var god grund til dette. Først efter de 2 år var gået blev der holdt en samtale med mobberne, men det havde begrænset effekt da al klassebaseret undervisning stort set var endt. Dertil fik jeg at vide at det var mit eget ansvar at tage mig sammen og rejse mig efter 2 år med mobning, hvilket jeg anså for en falliterklæring fra KEA samt fraskrivelse af ansvar for hvad der foregår under deres tag. Jeg anser dette for at være en direkte krænkende adfærd overfor dets elever der bliver mobbet og under al kritik. Ret beset iværksatte KEA psykologhjælp til mig, men det var for sent. Endda meget for sent efter 2 år. Og det var urimelig vilkår under et stort studiepres på det semester hvor studiet er sværest. Jeg undrer mig over måden KEA griber sit ansvar an på, eller mangel på samme. En af underviserne i refraktion, var endda medmobber og gjorde nar af mig i klassen og udbrød at jeg havde snakket for meget og at han måtte vælge en anden elev, hvorefter underviseren gentagende undlod at lade mig komme til orde, og at han faktisk ignorerede mig på lige fod med resten af klassen. En anden underviser i statistik, udbrød overfor mig i en personlig samtale, efter endt forløb hos KEA, at der måtte være noget galt med mig da der måtte være en grund til at en hel klasse valgte at mobbe mig, hvorefter hun forsøgte at diagnosticere mig med et problem og at jeg skulle kigge indenad. I dag står jeg og prøver at samle mig selv op samt en studiegæld pga. min studietid hos KEA, hvor jeg ikke færdiggjorde mit studie pga. mobning.
Kære KEA, alarmklokkerne har bimlet og bamlet, og der er blevet overtrådt mange grænser og det hører til på den forkerte side af det uanstændige. Jeg kan ikke anbefale nogen at sætte deres ben på KEA.

Odpowiedź od KEA - Københavns Erhvervsakademi
Jeg afsluttede datamatiker uddannelsen i 2017 fra KEA.
Det var en skøn tid, med engagerede undervisere. Jeg nævner i flæng Asger B, Christoffer fra Sverige, men de andre som jeg har glemt navnene på var også super gode undervisere.
Gennem hele studiet blev vi udfordret med spændende cases i softwareudvikling, der motiverede os til at tænke ud af boksen for at løse dem.
Til enhver tid vil jeg anbefale datamatikeruddannelsen på KEA, til alle der har en interesse i softwareudvikling!
Hvis jeg finde noget som helst at pege fingre af, vil det være valgfagene. Jovist, de var spændende, men var mest af "Skrive af tavlen" karakter. Men det var nu ok, for man kunne jo altid elaborere videre over det i sin fritid :)
Trustpilot lader mig ikke vælge en dato ældre en 2023 :(

Odpowiedź od KEA - Københavns Erhvervsakademi
If you are interested in pursuing a proper academic degree, don't choose this place. It will ruin your chances for a proper MSc and while at it, for a proper BSc as well as the theoretical aspect is not considered in the slightest. Just avoid.

Odpowiedź od KEA - Københavns Erhvervsakademi
Man har afgjort opfattelsen af, at det er for at tjene penge at denne skole kører. Der er ofte ikke styr på undervisningsgangen og planlægning er en by i Rusland på KEA.
Jeg har læst på uddannelsen AU i Automation og Drift.
Vi er nogle stykker der har fulgtes lidt ad igennem det meste af uddannelsen, som umiddelbart startede fint ud med udbud af div. moduler etc., men da vi havde været på vores 3. ( ud af ca 6 alt efter hvilke man vælger) har vi været nødsaget til at tage et modul fra en anden uddannelse (Innovation, Produkt og Produktion) for at få vores ects. point som vi skal bruge til at få adgang til afsluttende modul. Herefter har vi så haft meldt os på forløbet Regulering tilhørende Au i Automation og Drift, først i Januar hvor dette blev aflyst med begrundelsen at der ikke kunne findes underviser til det, det blev aflyst ca 10 dage inden opstart. Herefter har vi så meldt os på et forløb som skulle starte Tirsdag 23/4-2024, det blev så aflyst med samme begrundelse torsdag 18/4-2024 til middag ca., altså 2 en halv arbejdsdag inden opstart. Vi har firmaer der kører en kalender hvor det skal passes ind i, at vi er væk en dag om ugen i 8 uger, som nu skal lave om i det hele. - hvad angår udmeldingen om manglende underviser, stiller vi 3 studerende os undrende overfor hvordan i underviser jeres fuldtidsstuderende på Automations teknolog uddannelsen i regulering, hvis ikke det er muligt at finde en underviser til faget.

Odpowiedź od KEA - Københavns Erhvervsakademi
Jeg vil gerne klage over en medarbejder på frederikkevej 8, 2900 Hellerup. Jeg kommer som chauffør og skal levere nogle vare, da jeg ankommer til hovedindgangen kommer medarbejderen Jørgen ud og åbner dørene for mig og siger det skal køres ind, da jeg siger at bundlisten i døren ikke har så godt af at jeg køre over dem med min maskine 426kg + godset, men det siger medarbejderen så at det lige meget går det i stykker sender han så en regning til os, jeg siger hov ned du bad mig kører ind og så overfalder han mig og skal nok fortælle mig hvordan mine arbejdes regler, det ender i et skænderi, for jeg føler mig overfaldet af medarbejderen. Aldrig er jeg blevet talt til på den måde..
Ikke et sted jeg nogensinde har lyst til at komme igen..

Odpowiedź od KEA - Københavns Erhvervsakademi
during exam the sensor and teacher didn't asked about your papers and want you learned, just jumping to conclusions that not relevant since there's some rules you need to follow for your project and company. Teachers are not helping students. Wasting my time years in this school.

Odpowiedź od KEA - Københavns Erhvervsakademi
KEA har mange uddannelser og jeg kan kun tale for Design & Business-linjen (Creative Branding).
For mig er KEA en kreativ oase, hvor hvis du vil, kan du virkelig trives og komme op med nogle fantastisk projekter. Her trives kreativ sparring, modeller der rent faktisk fungere i praksis og dedikerede lærere og - for det meste - elever. Det er stedet, hvor kreativitet er i centrum, men samtidig hvor den giver mening i et forretningsmæssigt perspektiv. Ja, nogle gange sejler det praktiske lidt fra underviserne/ledelsen, men af min erfaring fra universitet, er det ikke noget nyt. KEA er skolen hvor hvis du vil, kan du blive en kæmpe spiller. Men hvis du ikke putter arbejdet i, så bliver du nok ikke meget værd på arbejdsmarkedet efterfølgende.

Pinligt.
Vi blev sendt ud på et kursus (som vi betalte for) hvor vi vidste mere end underviseren og gæsteunderviserne. Gæsteunderviseren var veninde til læreren, og hun undervise forkert i 80% af det hun stod og præsenterede. Hendes pinlige undskyldning var at "de her platforme ændrer sig jo hele tiden.."
Og samme oplevelse til eksamen. Det var tydeligt at fornemme at hverken censor eller undervise vidste nok om det emne der var blevet taget op. Som den ene elev sagde til feedbackrunden "hvis jeg ville lære hvad forkortelser står for, så kunne jeg hav Googlet det". Generel lav faglighed, og elever der snakker sammen - hvor vi alle var enige om at der var dårlig standard.
Vi har klaget fordi vi ikke mente at KEA levede op til fagligheden de havde opsat som kriterie "2 års erfaring" for at komme på kurset - så forventer man altså noget bedre. Og desuden dækkede vi ikke 80% af lektionsplanen. Vi lærte intet om display annoncering eller at udarbejde søgeord (begge var på lektionsplanen) - hvilket er vildt når faget hedder digital marketing.
Spar din tid og penge, og find noget andet. Der findes hundredvis af bedre muligheder med kompetente undervisere.

Odpowiedź od KEA - Københavns Erhvervsakademi
KEA BYG har på trods af to henvendelser til forskellige mentorer og to til forskellige studievejledere ikke formået at skabe et studiemiljø/læringsmiljø, hvor læring og trivsel er i fokus.
Selv KEA's studiehåndbog bliver ikke efterlevet, og trusler, mobning og eksklusion er en del af det, man dagligt må hamle op mod, som studerende på KEA.
Kort sagt er krænkende adfærd en del af kulturen og dagligdagen.
Alligevel kan krænkerne frit slå sig løs uden konsekvenser eller anden handling fra ledelsens side, og man står tilbage som den krænkede med daglige kampe, og en læringskurve der falder. For slet ikke at nævne den mistrivsel og utryghed som det skaber.
Personligt har jeg måttet omlægge mit uddannelsesforløb, da jeg ikke har tilliden til at ledelsen og studieadministrationen på KEA BYG kan - eller vil - gøre noget for at skabe et studiemiljø på et forventeligt niveau.
Måske ledelsen ved denne bedømmelse får placeret problemet i øjenhøjde - men det er i min verden ikke godt nok, eftersom jeg har forsøgt at råbe dem op ad fire omgange over 10 måneder.
Konklusion: Jeg ville vælge en anden uddannelsesinstitution, hvis jeg skulle vælge på ny.
Med venlig hilsen,
Christian Nørregren

Odpowiedź od KEA - Københavns Erhvervsakademi
Skolen har ansat private vagter for at tjekke om folk er testet for covid. Absolut frastødende. Boykot den skole og find noget andet.

Odpowiedź od KEA - Københavns Erhvervsakademi
My supervisor did not answer my e-mails for about 2 months and I was writing my bachelor thesis, so it was quite important.
I complained 1 week later than the deadline for complaints, because I had other things over my shoulders, plus the corona situation. I explained why I complained 1 week later, even though those were personal reasons that I did not wish to share.
I received the answer 2 months later, saying that I took me too long to complain. They said that after I was waiting for their answer for 2 MONTHS. Their excuse? Corona situation. But when I was late 1 week, because of the corona situation it was unacceptable.
You know what's unacceptable? Your bachelor thesis supervisor not answering your e-mails for 2 months and the school accepting such behaviour.

Odpowiedź od KEA - Københavns Erhvervsakademi
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.