Gitte Katteinspektør fra (Kattens værn Billund) er en person som er omsorgsfuld og dedikeret til sit arbejde. Jeg har igennem årene hjulpet mange katte som har haft brug for hjælp. Og der har Gitte v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
6 stjerner til Kattens Værn for bedste service Kattens Værn hjalp os med at formidle vores to dejlige katte fra samme kuld sammen videre til en ny kærlig familie på kun en uge! Helt fantastisk ople... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Som kontaktperson for vores H/F' s vildkatteprojekt gennem nu 11 år er det da vist på høje tid med en gedigen anmeldelse af KV. Eminente ildsjæle er den bedste beskrivelse. Leveringsdygtig i super eks... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kattens Værn er blandt Danmarks ældste dyreværnsforeninger. Siden 1. marts 1933 har foreningen arbejdet for at forbedre forholdene for kattene i Danmark. Kattens Værn har specielt fokus på de vilde katte. Det anslås, at der lever i omegnen af en halv million herreløse katte i Danmark. Kattene kan ikke klare sig selv – selvom mange fejlagtigt tror, det er tilfældet. Vi arbejder både med de vilde og de tamme herreløse katte.
Sandager 11, 2605, Brøndby, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jeg ringede til jer angående en vildkat, som var blevet meget syg. I rykkede ud med det samme, med bur og mad så den kunne indfanges. Jeg fik Helles tlf. nr. og da jeg så havde indfanget den, ringede jeg tilbage til Helle, som sagde hun ville være tilbage indenfor 1 time og dette passede. Helle så hvor skidt den havde det og syntes ikke at den skulle på en lang køretur fra Nykøbing F. Helle tog den med og aflivede den på en parkeringsplads i nærheden,dette kan måske lyde lidt underligt, men Helle gjorde bare det helt rigtige. Kan bare ikke takke Helle nok for det hun gjorde. Tak for Helle og Kattens Værn I er yderste kompetente
Majbrit Rasmussen
Nykøbing F

Odpowiedź od Kattens Værn
Opdatering. Vores skønne Balou er endelig kommet hjem igen efter 21 dage på fri fod. Hun kom i fællen i morges Tusunde tak til alle som har været med på denne rejse. Og en spec tak kattens værn

Odpowiedź od Kattens Værn
Rigtig god og behagelig telefonsamtale med kattens værn og efterfølgende med Jonas, som kom og indfangede tre vild katte. De er nu steriliserede og sat tilbage igen. Hvor er det et flot arbejde I gør, jeg er dybt taknemmelig 🙏♥️ Bettina

Odpowiedź od Kattens Værn
Omkring nytår "mente" en kat at den kunne bo i vores brændeskur, den var meget sky og sulten men umulig at komme tæt på. Tog kontakt til Kattens værn og Helle kom hurtigt med bur og gode tips til indfangning, hvilket også lykkedes ret hurtigt. Stor tilfredshed med Kattens værn.

Odpowiedź od Kattens Værn
Jeg vil gerne udtrykke min dybeste taknemmelighed for Kattens Værn.
Det er nu 3. gang, Jeg har haft brug for Jeres hjælp og jeg har kun oplevet professionelt arbejde og kærlig imødekommenhed. Der er både tid og omsorg til de vilde katte og til mig som menneske, der står midt i kattepinen.
Så mange tak, hilser
Liselotte Bolmar. 💖

Odpowiedź od Kattens Værn
Kattens værn gør et fantastisk arbejde og har oplevet de gør meget for at hjælpe kattene.

Odpowiedź od Kattens Værn
Vi har været rigtig glade for at købe en kat igennem Kattens værn. De gør et stort stykke arbejde - tak for det.
Vi har fået en dejlige kælen og renlig hankat, som vi nyder utrolig meget.

Odpowiedź od Kattens Værn
(apologies for posting in English)
Our family visited Kattens Vaern in Brondby 2 weeks ago, and brought home Zia, a four-month-old little bundle of joy.
We cannot recommend Katten's Vaern more highly - from the incredibly kind and professional staff, to the 'internat' itself (now referred to in our home as 'The Cat Resort'), there is not a thing that you could fault in Brondby. It was clear that the staff genuinely loved and knew the cats in their care, and you could feel that level of affection and happiness coming back from the cats. The approach that Katten's Vaern take to finding homes for their cats is wonderful and gives you a real opportunity to meet and bond with the cats so that you (and they!) can find that special match. We were given so much helpful advice about our kitten (who she is, what she likes, specific care she might need,) and took her back stress-free a week later for her final scheduled vaccination. The level of after-care that Katten's Vaern are prepared to provide for their cats is something I have never seen before and we feel completely relaxed knowing that Zia has a perfect, clean bill of health, but will also be so well taken care of if she does ever need to be.
The ease that Zia has had settling in to our home (where our 2-year-old 'dude cat' has enjoyed his exclusive human attention and laps) is a testament to how well she has been cared for - she is the definition of no behavioural issues and is just the happiest little girl.
Without hesitation, Kattens Vaern should have a 5 star review and I would recommend that anyone who loves cats and is thinking about giving someone furry a new home to go and pay them a visit.

Odpowiedź od Kattens Værn
Mange roser til kattens værn
som den eneste af 4 dyrehjælpsorganisationer har jeg fået hjælp fra kattens hver gang, og hver gang er desværre 1-2 gange om året hvor killinger og ung katte enten dumpes eller forsømmes groft af ejere der hverken mener kattene har brug for mad, loppemiddel, øremærkning o.l.
Uden hjælp fra en f kattens værns supergode katte inspektører havde disse dyr døde af sult og sygdomme og kunne eventuelt have smittet andre tamkatte i området

Odpowiedź od Kattens Værn
Kattens værn burde få fred, ja det er kattens værn sprog for at dø.
Har haft den bedste oplevelse med Kattens Værn, da jeg pludselig blev værtsfamilie for en vildkat og hendes lille killing i foråret 2022. Både hovedkontor og den lokale kontakt var en kæmpe hjælp i transition fra mig og til killing blev adopteret og vildkattemor steriliseret og genudsat hos mig.

Odpowiedź od Kattens Værn
Vi hentede Johs 12 uger gammel for 5 dage siden. Den sødeste, spinnende, rolige, nysgerrige og tillidsfulde kattekilling. At Olga ( 1 1/2 år gammel border colliemix) og Johs ville være så hurtige til at finde tonen og trygheden hos hinanden, kunne vi bare drømme om. Det er gået over al forventning. Det er som om Johs bare vidste han skulle bo her♥️
Vi er så taknemmelige for denne mulighed. Og siger Tusind tak til personale på Kattens Værn for god behandling og tillid til os♥️

Odpowiedź od Kattens Værn
Simpelthen så søde og kompentente ansatte og de bedste råd, vejledning og hjælp.
Tak til Kattens Værn!

5 STORE stjerner.
Jeg har Ludvig på 13 og Sofus på 12.
Hentede dem i Slagelse da de var killinger.
Siden har de været indekatte med adgang til en stor altan.
De får massere af nus og kærlighed.
Jeg er SÅ glad for at det lige var dem jeg valgte.
Ludvig faldt jeg for da han var 6 uger, dengang var jeg frivillig og var med til at bevilge katte og sørge for at de fik nyde og gode hjem.
❤️

Odpowiedź od Kattens Værn
Jeg var inde og se på en kat, blev godt taget imod da jeg kom.
De viste mig ind til den jeg skulle se på og gik der fra med en anden mega sød kat.
Jeg stillede mange spørgsmål og fik svar på det hele,
Kan kun sige at man skal tage der ind og snakke med dem.
Stor respekt til alle dem der arbejder der.

Tak for dejlige Leonora.
Vi skulle have en erstatning for en af vores to katte. Vi havde desværre måttet sige farvel til en af vores skønne katte på grund af sygdom.
Vi fandt Leonora på Kattens Værns hjemmeside, og dagen efter ringede vi og fik en aftale om et møde med Leonora. Det blev til, at Leonora skulle blive en del af vores familie. Hun er den skønneste, søde og milde missepige. Hun faldt til hos os lige med det samme og har det fint med "storesøster" Victoria.
Det var en fantastisk dejlig oplevelse at besøge Kattens Værns internat i Brøndby. Hvor er det blevet et godt sted for både personale og katte. Vi følte os rigtig godt behandlet. Der var fuld fokus på korrekt sammenføring af ejer og ny kat. Stor ros til alle jer på internatet.

Odpowiedź od Kattens Værn
Så en flot ung kat på Kattens værns hjemmeside.
Den ville jeg gerne adoptere så jeg bestilte en tid for at se om kemien passede.
Jeg blev pænt modtaget og vist ind til kattene.
Der var mange søde katten som løb rundt. På gulvet lå den smukkeste kat Nangijala og så på de andre legede, hun virkede lidt sky.
De andre katte blev lukket inde i deres bure og jeg fik nogle godbidder så jeg kunne lokke katten hen til mig.
Jeg fik lov at være alene med katten og hun var heldigvis et madøre så hun kom frem og lod mig kæle med hende.
Jeg ville gerne adoptere hende så fik lidt oplysninger om katten og papirne blev udfyldt så jeg var nu kattens ejer.
Jeg fik al den tid jeg havde brug for og de var alle søde og hjælpsomme.
Hun hedder katten Trille og der er kommet liv i hende og hun er begyndt at lege.

Odpowiedź od Kattens Værn
Jeg fik lov til at adoptere min søde Teddy for 2 måneder siden fra Kattens Værn i Brøndby, og det har jeg ikke fortrudt et sekund siden.
Tak for professionel vejledning og gode råd, man mærker virkelig passionen og kærligheden til kattene.
Tak for alt det gode I gør.

Odpowiedź od Kattens Værn
Fantastisk service da vi skulle have ny kat. Personalet i Brøndby der er super søde, positive og sætter sig ind i vores familie. Da vi skulle afhente, var der omhyggelig og god forklaring, masse af tid og overskud til alle vores spørgsmål. Hvilket har givet os lige den nye kat i familien vi har ønsket os. KÆMPE anbefaling herfra og tak for Herbie.

Odpowiedź od Kattens Værn
Vi modtog 2 stk katte i oktober via Katten Værn. Disse to giver så meget underholdning til os. De er blevet trygge, kælne, legesyge og nysgerrige og det gik der ikke lang tid med. Vi fik al den vejledning og information man har brug for af et meget engageret personale.
Mange tak for det