Tak for et rigtig godt samarbejde om klargøring af rum til nyt køkken! Fra start til slut oplevede vi god kommunikation med Morten fra KASA, punktlighed ift. datoer og plan for projektet samt forstå... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fik anbefalet Kasa Gruppen da vi skulle have lagt klinker samt ombygget vores badeværelse. Efter telefonisk aftale kom deres murermester forbi for at besigtige opgaven. Han var her i mere end 1... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Annexet i sommerhuset skulle have en overhaling med isolering, ny dør og vinduer samt trimning af terrassen. Vi fik god rådgivning, havde en god kommunikation, fornuftig tidsplan og alle aftaler ble... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Michael fra Kasa Gruppen leverede et virkeligt flot resultat. Vores vægge var gamle og mange steder hverken vinkelrette eller lige, men han formåede at levere et super flot slut produkt til en stærk p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
KASA Gruppen A/S beskæftiger I dag over 70 medarbejdere og er en gruppe af dygtige fagfolk. Vi har kompetencer indenfor EL, VVS, Tømrer, Glarmester, Murer og Maler som udføres i fag- og Totalentreprise. Fra små serviceopgaver og reparationer til større om- og tilbygninger. Vi gør vores bedste hver dag og udfører det vi elsker - nemlig vores håndværk! Vi gør hvad vi kan for at få glade og tilfredse kunder. Det giver os selv en tilfredsstillelse og vi bliver glade. Skulle vi komme til at "slå en skævert" - ja vi er kun mennesker så det sker desværre - så løber vi ikke skrigende væk. Nej vi står selvfølgelig ved vores håndværk og laver det om. Vi er medlem af Tekniq og Dansk byggeri, som er din sikkerhed for kvalificeret og organiseret arbejdskraft. Kontakt os for en uforpligtende byggesnak.
Støberivej 14, 3660, Stenløse, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Fik renoveret et bryggersgulv som overordnet set gik fint nok. Projektlederen og håndværkerne var overordentligt venlige, professionelle og til at få fat i /kommunikere med. Prisen på projektet stemmede også fint overens med tiden og arbejdets omfang. Der var ingen ekstraregninger. Kvaliteten af håndværket var også okay (udført korrekt og lovligt men med plads til forbedring i finish/æstetiske udtryk)
Dog er det vores oplevelse, at man skal "være lidt over dem", da der ellers var begået en række fejl, hvis ikke vi havde gjort dem opmærksom på det. Fx. havde vi et strømkabel løbende under gulvet til vores induktionskogeplade, som de havde hugget over ved betongulvsopbrydningen(det kan jo ske, fred være med det), som elektrikeren dog kom og efterreparerede. Denne havde dog misforstået projektlederen og hængte blot den nye ledning rullet sammen op på væggen (den skulle have været koblet til i gulvet) Vi opdagede det heldigvis inden gulvet blev støbt, så de kunne nå at efterreparere det.
Herudover vælger de(håndværkeren) at rive en af vores pladevægge ned i bryggerset, selvom vi udtrykkeligt havde bedt håndværkeren om at lade være med dette allerede fra dag ét. Vi krævede efterfølgende, at den selvfølgelig blev sat op igen, hvilket de også gjorde. Det var dog tydeligt at væggen ikke var sat op af en tømrer (fagprofessionel). Skruerne var nærmest BANKET i og vi blev nødt til at lave det om selv efterfølgende.
Alt i alt en god oplevelse med KASA Gruppen A/S men med plads til forbedring.

Odpowiedź od KASA Gruppen A/S
Har fået lavet et super flot badeværelses flise gulv, meget professionelt.
Prisen blev holdt og hurtig og effektive håndværkere, klar anbefaling herfra.

Odpowiedź od KASA Gruppen A/S
Så nydeligt arbejde og meget høflig murer. Han var hurtig så fik en fair pris

Odpowiedź od KASA Gruppen A/S
KASA Gruppen har været gode til at hjælpe i en større forsikringssag og hurtige til at afgive tilbud.

Odpowiedź od KASA Gruppen A/S
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner havde jeg gjort det :) .. Kommunikationen med KASA har fra start til slut være helt eminent. Økonomi og tid har hængt sammen hele vejen og den indledende plan har holdt stik. Vi har fået lavet en meget stor og smuk terrasse i flere plan og med mange smukke detaljer. Et helt igennem fantastisk arbejde. Vi har følt os enorm trygge hele vejen igennem og vi har ikke andet end ros til overs for KASA. Tømren (Dennis) vi havde gående var enormt professionel, servicemindet, tilregnelig og bare vanvittig dygtig håndværker!! Vi er så taknemmelig for KASAs service og ville til en hver tid anbefale dem til alle der ønsker et profesionelt og ordentligt stykke arbejde udført.

Odpowiedź od KASA Gruppen A/S
Vi har været meget tilfredse med KASA tidligere, hvilket også gælder denne gang, hvor de sendte en dygtig medarbejder til at renovere muren.

Odpowiedź od KASA Gruppen A/S
Kontaktede Kasa gruppen for at få renoveret tag. De kom forbi og kiggede på opgaven, og sagde at de ville komme med et tilbud efter nogle uger. Vi hørte aldrig mere fra dem.

Odpowiedź od KASA Gruppen A/S
Endnu en stor tak, for et rigtig godt arbejde, nu har vi fået ny vinduer og døre i hele huset, vi har haft brug for
Tømrer og murer, håndværkerne har gjort et godt stykke arbejde, god service fra start til slut mvh Jan

Odpowiedź od KASA Gruppen A/S
Har haft et lille byggeprojekt med talrige tunge tekniske installationer i relation hertil. Det har fungeret upåklageligt med vanvittige dygtige håndværkere der har leveret til tiden og endda færdigleveret projektet før tid. Ivan (elektriker, uovertruffen). Niels som styrede projektet var yderst punktlig og justeringer var der styr på og ekstraopgaver løst som ønsket. Jeg kan kun anbefale KASA!!!

Odpowiedź od KASA Gruppen A/S
Rigtig fint arbejde, hurtigt og effektivt og fair pris

Odpowiedź od KASA Gruppen A/S
Vi havde besøg af en murer der lagde det flotteste gulv med fliser samt hjalp med støbning af nyt terrændæk med korrekt fald osv, samt nyt badeværelse. Super arbejde fra hans side. Prisen var ikke helt ved siden af, så dem vil jeg varmt anbefale igen.

Odpowiedź od KASA Gruppen A/S
Firmaet reagerede hurtigt på min første anmeldelse vedr, udført murearbejde. (mangelfuld oprydning).
Den pågældende medarbejder indfandt sig efter et par dage og foretog den resterende oprydning/rengøring.
Firmaet reagerede hurtigt og fik rettet op på fejlen.

Odpowiedź od KASA Gruppen A/S
Hurtige til at svare og informere.
Et godt stykke arbejde til aftalt tid og pris.

Odpowiedź od KASA Gruppen A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.