De varmeste anbefalinger! Har brugt Kajdi’s til både rens og imprægnering af terrassen og belægningen omkring hele huset. De er super effektive, servicemindede og der følges løbende op på det iga... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tusind tak for en yderst tilfredsstillende oplevelse. Kajdi’s reddede os efter vi blev brændt af af nano rens. Jeg ringede og dagen efter rykkede Morten fra kajdi’s ud og vi fik renset vores terra... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi havde Kajdi’s Algerens forbi til rensning af 300m2 fliser som trængte voldsomt til en algebehandling! Vi blev særdeles forbavset over resultatet, som gik fra mørke/snavsede og meget glatte fliser,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kom forbi en fredag cirka kl. 14.00 og virkede absolut ikke som om han skulle hjem og holde weekend hurtigst muligt. Arbejdet blev gjort til vores fulde tilfredshed inkl. rengøring. Jeg kan kun anbefa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi behandler alt fra algerens af tag, belægningsten, facader og træværk. Derudover tilbyder vi også imprægnering ved hjælp af nano teknologi.
Lehmannsvej 15, 7120, Vejle Øst, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Grundigt og omhyggeligt arbejdet. Steffen kommer som aftalt og til en fair pris. Taget og huset har fået et helt nyt udseende - det ser meget velplejet og flot ud.
Super service og et fantastisk arbejde , vi bor midt i skoven, så alt er grønt. Steffen klarede at få trapper og terrasse super flot og rent.
Kajdis algerens kan varmt anbefales. 5 plus mange flere stjerner herfra.
Altid en fornøjelse når Kajdi`s algerens har været forbi, kan kun anbefales...
Et godt stykke arbejde han laver.
Vi har brugt ham i mange år :-)
For nyligt kontaktede jeg Kajdis Algerens, da taget og terasserne ved min bolig var voldsomt ramt af alger og generelt trængte til en kraftig rensning. Dog havde jeg ikke forventet det flotte resultat, arbejdet gav. Kajdi havde lovet mig at fliserne vil se ud som nye, og jeg kan kun bekræfte hans udsagn.
Firmaet er seriøst, overholder aftaler, giver garanti på udført arbejde og stiller med engagement og godt humør. Jeg vil til enhver tid anbefale Kajdi sagt udfra det flotte resultat og en generel god service.
Fin algerens af mine fliser. Jeg er meget tilfreds med resultatet
Super Oplevelse, Steffen kajdi skulle fjerne hvide pletter på vore fliser - sikke et resultat fliserne blev som nye. hurtig ekspedition samt fair priser. Kan anbefales .
Er meget overrasket over hvor god service et firma kan levere. Hold da op det er ikke sidste gang jeg kontakter Kajdis Algerens.
Jeg kan varmt anbefale dette firma.
Steffen er en meget grundig og hurtig fyr, kan kun anbefale ham.
Flot og effektivt arbejde. Ville have været til 5 stjerner, hvis Kajdis selv havde sørget for stenmel til at efterfylde fugerne mellem fliserne med efter rensningen. Kan anbefales varmt, også den fine garantiordning.
Det pynter meget at få taget renset. Det ser fint ud på trods at tagpest.
Jeg kan kun anbefale firmaet og dettes personale: professionelle, venlige, servicemindede.
Venlig hilsen.
Bjarne Jensen
Veludført arbejde til en rimelig pris.
Anbefaler til andre
Vi fik ordnet vores træ-terrasse og resultatet blev rigtig flot. Man skal bare være opmærksom på at processen er lidt "hård" ved omgivelserne og underlaget, idet rengøringen foregår ved højtryksspuling. Men bortset fra et par afskallede brædder og noget træflis der lige skulle lægges på plads igen, var det en helt igennem positiv oplevelse og resultatet blev som sagt rigtig godt.
Hurtig og god rensning og imprægnering af vores træbelægning på vore terrasser og gangbro, med mindst mulig gener. Frede Bruhn Herning
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.