Mijn pakket niet gekomen terwijl ik het zaterdag had besteld stond er vandaag besteld morgen in huis maar niks gekregen ook geen track en trace wat is dit nou ik zit bijna 3 4 dagen te wachten
Zobacz, co mówią recenzenci
Heel tevreden met het Apple Magic keyboard en de Mouse. Super handige producten vooral voor onderweg of op locatie. Levertijd was snel en producten kwamen helemaal overeen met de beschrijving.
Reakcja na opinię
Ik had de verkeerde kabel opgestuurd gekregen. Deze bestelling was echter al even geleden. Toch hebben ze dit na contact opnemen zeer snel en goed opgelost. Bedankt voor de goede service
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kabelmix is dé marktleider met een groots assortiment originele Apple accessoires. Bij ons staat de klant centraal. Dit realiseren wij door middel van goede kwaliteitsproducten te leveren en een uitstekende klantenservice te hanteren tegen de beste prijs.
Waarom kiezen voor Kabelmix?
Napisane przez firmę
- 085-3034876
- service@kabelmix.nl
- www.kabelmix.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Inni użytkownicy przeglądali również
Pakket nog niet gekomen
Ik heb een losse airpod bijna 4 dagen…
Ik heb een losse airpod bijna 4 dagen geleden besteld en nog steeds geen track en trace ontvangen of verder bericht. Via email al contact gezocht maar kunnen geen track en trace of meer informatie geven. Voor 24:00 uur besteld morgen in huis is dus onzin wat op de site staat.

Ze verkopen Nep merkartikelen
Ze verkopen Nep merkartikelen. Nieuwe samsung oplader gekocht. 2 keer normaal kunnen gebruiken daarna raakte deze elke keer over verhit en laad hij niet meer goed op. Tevens durf ik ook niet meer op te laden omdat het blokje erg heet word. Meerdere reacties hier wijzen er ook al op dat de producten niet de orginele merkproducten zijn. Opgepast dus!

Bedrijf lijkt opgedoekt
Bestelling blijft hangen 'er kan niet betaald worden'. Telefoonnummer werkt niet, emailadres bouncet. Lijkt een frauduleuse website.

Prima service
Product was snel geleverd. Helaas was het defect. Het had ook een echt Apple product moeten zijn, maar de behuizing van de kabel die in bestelde voelde heel anders aan dan de kabel die ik bij mijn Macbook gekregen had en het zag er ook iets anders uit. Volgens Kabelmix zou dit komen omdat deze producten in bulk worden gekocht, maar toch twijfelde ik aan de echtheid ervan. Het retourneren ging super soepel en snel.

Wat een ellende
Precies 11 dagen gewacht op een levering die de volgende dag in huis zou zijn. Dat is dan nog wel te doen, ik ben de moeilijkste niet maar goed.
Dan uiteindelijk het verkeerde product ontvangen is wel heel erg teleurstellend waarbij de telefoon ook niet wordt opgenomen. Ik hoop een goed alternatief te ontvangen maar als je lang wilt wachten, het verkeerde product wilt ontvangen en geen direct contact kan krijgen zou ik zeker voor deze partij kiezen.
Groetjes

Odpowiedź od Kabelmix
Apple keyboard met touch id, heel goed
kreeg eerst een keyboard, wat niet goed werkte,
Kon het terug sturen en snel een nieuw Apple keyboard gekregen.
Deze werkt perfect, en ben er blij mee.
En voordelige prijs.
Henk

Odpowiedź od Kabelmix
Ik heb verkeerde product besteld en heb…
Ik heb verkeerde product besteld en heb daarom een retour aangevraagd. Na het aanvragen heb ik een automatische mail gekregen die me vraagt het product niet terug te sturen maar te wachten tot een medewerker contact met me opneemt. Dit is tot op heden nog steeds niet gebeurt en is het product dus nog steeds niet retour.

Odpowiedź od Kabelmix
Perfecte service bij een foutieve bestelling
Keurige levering van hetgeen ik besteld heb en goede uitleg waarom het niet compatibel is met hetgeen ik wil. Kan het zonder problemen ruilen.
Super

Odpowiedź od Kabelmix
Magic mouse en keyboard snel geleverd
Magic mouse en keyboard snel geleverd. Bij een probleem ook snel opgelost d.m.v. goede communicatie via de mail en snelle service.

Zeer vlot en duidelijke richtlijnen
Zeer vlot en duidelijke richtlijnen
Dank ervoor mvg J.

Odpowiedź od Kabelmix
Ik heb een email gestuurd dat we…
Ik heb een email gestuurd dat we verkeerd hebben besteld maar krijg geen reactie hoe retour te doen

Odpowiedź od Kabelmix
Originele Apple Earphones bestelt en…
Originele Apple Earphones bestelt en een namaakexemplaar ontvangen..

Odpowiedź od Kabelmix
Heel tevreden met het Apple Magic…
Levertijd was snel en producten kwamen helemaal overeen met de beschrijving.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.