Kabelmaxx Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vakkundig geholpen door dit bedrijf. Snel geleverd en een hele goede prijs. Kortom: super service!

Oceniono na 5 z 5

Om de troep op zolder op te ruimen, kwam ik een aantal 3 1/2 inch diskettes tegen. Omdat ik hiervoor geen station meer heb, heb ik een extern diskettestation bij kabelmaxx aangevraagd. Omdat de statio... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Reeds na twee dagen de power Wifi antenne en de router ontvangen. Bij het klaarmaken van de installatie liep het even wat moeilijk maar door prima telefonische hulp , wat toch wel 20 minuten duurde... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy
  2. Sklep z używanymi częściami zamiennymi i komponentami
  3. Sklep RTV

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Kabelmaxx levert een enorm assortiment kabels, connectoren en accesoires voor audio, video, netwerk, gaming e.d.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Goed, duidelijk en netjes behandeld aan de telefoon

We moesten 2 monitoren aansluiten op 1 PC en hadden hier een splitter voor nodig.
Bij toeval uitgekomen bij kabelmaxx i.v.m. het op kunnen halen van het product omdat dit dichtbij was.
Aan de telefoon goed en netjes te woord gestaan en het product werkt goed.
(dat was meer een zorg voor ons omdat we niet wisten of dit de juiste oplossing was)

19 lutego 2014
Oceniono na 5 z 5

Goede klantvriendelijkheid en snelle levering binnen de gestlde termijn. Fraai product dat ik je goed kan aanbevelen.

19 lutego 2014
Oceniono na 4 z 5

Mensen die weten wat ze verkopen.

Heb enige tijd een Acer Beamer met daarbij gekocht een HDMI kabel 8 meter met versterker die versterker erin was nodig vanwege de lengte.
Na meerde malen uitval van het beeld heb ik me met een vraag gericht tot Kabelmaxx en wat schets mijn verbazing ik kreeg als antwoord een andere kabel te kopen en dat 10 meter geen bezwaar zou moeten zijn. Heb de raad opgevolgd en ik kan u vertellen vanaf de aanvang van de spelen staat de Beamer gem. 7uur aan per dag en niet eenmaal een uitval gehad en dat met een kabel van 26 euro terwijl men mij voor de kabel met ingebouwde versterker 70 euro liet betalen.
Kennis van wat je verkoopt brengt en houdt klanten.
Nog hartelijk dank voor het goede advies. Anton

14 lutego 2014

super

Ik was op zoek naar een infrarood adapter. Er stond er een op de site van kabelmaxx mooie prijs, dus besteld. Het kabeltje ontvangen, maar het werd heet, en ging stinken, deed het niet. Gebeld kreeg direct een nieuwe, super service. Helaas ook deze wilde niet werken. Gebeld en kregen een ander type die ook weer super snel in huis was. En Ja deze doet het gelijk zonder problemen. Echt geweldige service van deze zaak.

13 lutego 2014
Oceniono na 3 z 5

goede prijs

service niet zoals beschreven voor 16:00 uur besteld volgende dag in huis

12 lutego 2014
Logo Kabelmaxx

Odpowiedź od Kabelmaxx

Nergens zeggen wij: voor 16:00 uur besteld volgende dag in huis.
Ik denk dat u ons verward met een andere site.

100% betrouwbaar.

Na diverse electro winkels tehebben afgesjouwd....en telkens een Nee als verkoop kreeg, uiteindelijk toch maar een bestelling gedaan bij Kabelmaxx. Vrijdag besteld en dinsdag binnen gekregen .......geinstalleerd en alles werkt zoals ik het wou....Kabelmaxx 100% tevreden en 100% betrouwbaar..... THXTHXTHX....

12 lutego 2014

prima geregeld

prima geregeld gekregen wat ik besteld heb en vlug in huis
en tevreden met de spullen...
prima!!!!!!

11 lutego 2014
Oceniono na 2 z 5

Wel keurig oprijd geleverd, maar signaalverwerking had niet het gewenste effect. Werkt dus helaas niet.

Tot mijn verbazing heeft het plaatsen van de signaalversterker geen verbetering gegeven. Hij ligt nu werkloos in de vensterbank. Geen idee of ik de verkeerde verwachting had of dat het ding het gewoon niet doet.

6 lutego 2014
Logo Kabelmaxx

Odpowiedź od Kabelmaxx

Waarom stuurt u het dan niet terug?
Bij ons is altijd: Niet goed, geld terug.

Oceniono na 2 z 5

veel te lange levertijd!

Ik heb vorige week de 29 januari al een oplader besteld. Stond in 2 werkdagen binnen. Ik heb na 2 dagen gebeld werd hij pas de maandag na het weekend verzonden, dat is al veel te laat hij komt dan dinsdag binnen zeiden ze. En vandaag is het al woensdag en nog niks binnen. Ik weer bellen is hij pas gister verzonden?? Dus nu al hele week aan het wachten en hopend dat hij morgen dus wel echt komt. Ik vind slechte service, hier ga ik niks meer bestellen ieder geval,

5 lutego 2014

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej