Ka-net Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Altid serviceminded, Afhjælper altid problemer med hurtigt, men heldigvis er der sjældent brug for hjælp, da deres internet bare virker. Selv i forbindelse med opsigelse af mit internet abonnement, s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kontaktede Ka-net på mail med et problem midt i ferietiden. De svarede med det samme og med en løsning, der var god. Problemet blev løst, da jeg gjorde, som de skrev.

Oceniono na 5 z 5

Det er meget sjældent, at jeg har haft problemer med internettet i de 8 år som kunde. Jeg har lige haft skrevet til dem, at jeg oplevede internettet var ustabilt over flere dage, og jeg ikke kunne... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ringede til Ka-net torsdag og bestilte internet. Dagen efter stod montøren på vores adresse. En halv time senere var datastik monteret og forbindelsen oppe at køre. Ligger i gennemsnit på 930/300 me... Zobacz więcej

1. Dostawca internetowy

• Torsdag:Kl. 09:00 - 15:00
  • Fredag:Kl. 09:00 - 11:30
  • Lørdag:Lukket
  • Søndag:Lukket

Ved fejl på anlægget kan kontoret kontaktes i åbningstiden.
Inden opkald bør du tjekke om naboen eventuelt også har problemer.

Udenfor telefontid kan vores selvhjælpsportal benyttes
på telefon 59561570.

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 38

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det var godt da jeg boet i klb nu bor…

Det var godt da jeg boet i klb nu bor jeg i gørlev og der er ikke ka-net ev

7 sierpnia 2024

Hej Michael,

Vi sætter pris på din anmeldelse. Vi er glade for, at du var tilfreds med Ka-net i Kalundborg. Du er altid velkommen tilbage, hvis du flytter tilbage indenfor vores dækningsområde.

Rigtig god sommer.

Super fin og god service

Super fin og god service

31 lipca 2024

Hej Jes,

Tak for din positive anmeldelse!
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Oceniono na 5 z 5

Fik ny router snarest ved henvendelse…

Fik ny router snarest ved henvendelse og den fungerer fint.

18 lipca 2024

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den nye router og vores hurtige service.

Rigtig god sommer!

Lynhurtig service Tak

Jeg vil bare sige hvor glad jeg er for at have KA-net. Jeg gravede mit antenne/kabel tv kabel over i går da jeg ved ved lægge fliser og det gule advarsel bånd lå 5 cm under kabel

Men ringer til support kl 18:00 og næsten morgen kl 09:00 står Ka-net der og en time senere er det trykket 2 meter ny kabel fra skabet til brud og kablerne splejset sammen
Tak Ka-net for så hurtig service.

17 lipca 2024

Hej Kim,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige service. Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores medlemmer får den bedste oplevelse, selv i uventede situationer.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med at få løst problemet.

fast service reply

5 lipca 2024

Hi Amer,

Thank you for your review!
We're glad you appreciate our fast service.

Best regards

Super service og net

Super kundeservice og internetforbindelse

31 maja 2024

Hej August,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice og internetforbindelse.

Rigtig god dag !

Oceniono na 5 z 5

Vi havde problemer med vores YouSee

Vi havde problemer med vores YouSee - Boks., der ikke kunne startes. Ka-net havde straks på fornemmelsen, hvad der kunne være galt. De tog omgående hånd om problemet, og fulgte også op på det senere.
Super Service.

30 kwietnia 2024

Hej Ralf,

Tak for jeres rosende ord, vi er altid glade for at kunne hjælpe og yde en god service. I er altid velkommen til at kontakte os hvis I skulle opleve udfordringer igen.

Rigtig god dag til jer!

Oceniono na 5 z 5

super flinke der var lidt opstarts…

super flinke der var lidt opstarts problemer med mit internet, som blev fikset hurtigt og med et smil på læben

1 maja 2024

Hej Frede,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre vi kunne løse dit problem hurtigt, vi gør altid hvad vi kan for at være så effektive som muligt. Du kan altid tage kontakt til os hvis du skulle løbe ind i nogle udfordringer igen.

Rigtig god dag til dig!

Oceniono na 5 z 5

Virkelig hurtig og god service

Jeg bestilte tv-pakke og internet dagen før jeg flyttede ind på adressen, og det virkede som det skulle fra dag et.
Havde yderligere besøg af 2 teknikere, da jeg ikke var i besiddelse af de rigtige kabler og stik. Super venlige og effektive medarbejdere. Det har været en fornøjelse.

1 maja 2024

Hej B. Andersen,

Mange tak for din gode anmeldelse. Vi går højt op i at yde den ekstra gode service, så det er skønt at høre det bliver værdsat. Fornøjelsen er på vores side.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

FIN SERVICE

17 kwietnia 2024

Hej Jannie,

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi er superglade for at du har fået en god service.

Oceniono na 5 z 5

Fin service i forbindelse med opsigelse…

Fin service i forbindelse med opsigelse af abonnementet

25 marca 2024

Hej Anne,

Tak for din positive anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at din oplevelse med opsigelsen var positiv. Skulle behovet opstå, er du altid velkommen tilbage.

Excellent service.

Excellent service.

27 marca 2024

Hej Marianne,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at du har fået en super service.

Oceniono na 4 z 5

Fin respons-tid

Fin respons-tid. Og fin snak med Claus om problemet som viste sig at blive løst via en opdatering.

20 marca 2024

Hej Kim,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre at vi hurtigt kunne hjælpe med at løse problemet.

Rigtig god dag !

Verdens bedste service

Kompetente medarbejdere.

12 marca 2024

Hej Nicklas,

Mange tak for de rosende ord til vores medarbejdere.
Vi ser frem til forsat at yde den samme høje service i fremtiden.

Vi ønsker dig en rigtig god dag!

Oceniono na 5 z 5

Hastighed og service helt i top

Hastighed og service helt i top.
Aldrig udfald i internet eller tv. Vil anbefale til alle jeg kender

13 marca 2024

Hej Erik,

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi er superglade for at høre at du er glad for vores produkter og service.
Vi sætter stor pris på din anbefaling til bekendte.

Håber du får en fantastisk dag.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og venlig behandling af forespørgsel. Jeg blev rådet til skift af router, og ombytningen gik hurtigt og smertefrit. Nu venter jeg blot utålmodigt på udbygning af nettet til 1200 Mbit i mit område - men der graves i nærheden, så måske er der håb?

22 lutego 2024

Hej,

Tak for din positive feedback!

Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og venlig behandling af din forespørgsel, og at ombytningen af routeren gik glat.
Vi sætter pris på din tålmodighed, og vi fortsætter med at sikre en fremragende serviceoplevelse.

Super service. Meget kompetent

12 lutego 2024

Hej Kirsten,

Det glæder os virkelig at høre det!
Tak for din positive feedback!

Imødekommende og hjælpsomme.

Super god service, som afhjalp mit problem med signal fra boks til tv. High speed 2.0 kabler og over, er fremtiden.

13 lutego 2024

Hej Martin,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at kunne hjælpe med dit signalproblem. Vi sætter pris på din støtte!

Great service as always

Great service as always. I wrote en message and on a next day got a call from ka-net. They moved our TV pakken very fast from one address to another. No problems, no worries, no waitings. Super! Thank you very much!

8 lutego 2024

Hi

Thank you for your kind words!

We're delighted to hear that you had a smooth experience with our service. Your positive feedback is greatly appreciated! If you need anything else, just let us know.

Best regards

Hurtigt og præcist svar!

1 lutego 2024

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som hurtig og præcis. Det betyder meget for os at levere den bedste oplevelse til vores medlemmer.

Ka-net

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej