Jeg bestilte d. 30/1-18 nogle smykker på jeres hjemmeside. Et par timer senere modtager jeg en mail, hvor der står, at ordren er afsendt og der oplyses et T&T nummer til Postnord. Da pakken... Zobacz więcej
Kranz &Ziegler er et mekka for os som elsker flotte og lidt anderledes smykker-absolut værd at blive medlem online tit er der super gode tilbud og store besparelser kan kun anbefale at kigge nærmere... Zobacz więcej
Hurtig levering og flotte produkter. Fik flotte gaveæsker med helt gratis. Dog lidt ærgerligt, man skal betale 50 kr., hvis varerne skal byttes.
Super god oplevelse. Lavede to køb, hvor det ene tilsyneladende ikke gik igennem, så bestilte igen. Købet var gået igennem, så blev ringet op af salgsservice om, det var korrekt med de to identiske... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Kranz & Ziegler er vi addicted to jewellery og vores filosofi er at designe og fremstille smykker med et fashion statement. Vi vil gerne give køberen, giveren, modtageren og bæreren en følelse af glæde, de kan tage og føle på... og i hvert design bestræber vi os på at udvikle Kranz & Zieglers identitet, fusionere funktionalitet og skønhed til funktionelle smykker som bæreren kan forholde sig til.
Grønnemosevej 6, 5700, Svendborg
- +45 70 27 00 66
- shop@kranz-ziegler.com
- www.k-z.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Gavekøb
Helt fantastisk at købe hos jer, og en så smuk deltage som flot flot div. til indpakning af gaven.
Stor julehilsen.
Hilsen Karen Sørensen 🎄🎄🎄❤️
Imødekommende venlig betjening
Udelukkende positiv oplevelse. Venlig imødekommende service ved udfordring omkring bestilling. Hurtig levering
julegaver
Det var en stor fornøjelse at handle med Kranz og Ziegler. Alt gik som det skulle og med levering til tiden. Tak for det.
Med Venlig Hilsen Torben
Flotte smykker og en tilfreds kunde
Jeg modtog i dag det smykke jeg havde bestilt, ikke nok med at det blev leveret på rekordtid så var det også utrolig flot. Yderligere var der vedlagt en fin gaveæske, chokolade og produktblade. Dejligt at I tænker på jeres kunder! 👌🏽
Varer i orden og god og sikker levering
Varer i helt i overenstemmelse med det bestilte og ønskede. Der fulgte fin pakke med til brug for gaveindpakning.
God og hurtig levering.
Hurtig og nem handel
Hurtig og nem handel god indpakning og sikker levering
Super service og levering
Fik de smukkeste øreringe tilsendt efter en forespørgsel på en tidsbestemt vare med rabat. Jeg fik varen MED rabatten, på trods af jeg ikke havde bestilt varen på tilbudsdagen. Så fin service.
Nem hjemmeside - hurtig levering
Nemt at handle på hjemmesiden.
Super hurtig levering
Flot men meget meget lille charms
Flot charms men meget meget lille så lille at at man ikke kan se hvad der stå i teksten vis man ikke viste hvad der skulle stå . Må sige jeg er skuffer over denne
Godt
Kom hurtigt og ingen problemer. Stor pakke til så lille ting 😊.. Men smuk æske og pose.
God oplevelse
Der var hurtig levering. Tilbagemelding da varer var på lager, og varen var som forventet.