Jysk Møbelfabrik Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Igår modtog jeg min nye sofa fra Jysk Møbelfabrik. Har igennem undersøgelses- og købeprocessen følt mig velinformeret og oplyst. Bor på Sjælland og har derfor ikke haft mulighed for, at afprøve... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og hurtig reaktion - havde bestilt 2 spisebordsstole og modtog 2 forkerte varianter, hvoraf den ene var defekt. Skrev til Jysk Møbelfabrik, som svarede med det samme og bestilte 2 k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fremragende service. Købte en sadel stol som mistede et hjul, efter at have kontaktet firmaet fik jeg et nyt understel skulle så bare skifte sædet. Men mig gamle kone kunne ikke løsne den, vupti så fi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

1. Sklep meblowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Jysk Møbelfabrik. 700 m2 showroom i et moderne og arkitektonisk flot domicil. Der er designet til at inspirer 3. etager med indretninger til privat så vel som erhverv. Vi har et kæmpe sortiment fra kontormøbler til designmøbler Vores kunder skal være tilfredse med de indretningsløsninger de har valgt til kontorer og de offentlige miljøer samt i de private stuer. Support Tlf. 70236232 eller mail@jyskmobelfabrik.dk

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

173 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Fantastisk service

Fantastisk service! Intet mindre.....! Jysk Møbelfabrik forstår hvad god og proaktiv kundeservice omfatter. Dejlig oplevelse. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

8 października 2020

Meget fin

Meget fin, kompetent og venlig betjening.
Lynhurtig levering.
MEGET TILFREDS.
Ikke sidste gang vi handler hos Jysk Møbelfabrik.
Mange tak og hilsen
Ellen

29 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Meget positiv oplevelse at handle hos…

Meget positiv oplevelse at handle hos Jyskmøbel Fabrik,
først købt et fedt hæve/sænkestel,
eftefølgende har fruen og jeg har været forbi deres showroom, vi fik rigtig god sparring og vejledning af Mads, vi vildt glade for nye møbler! Det ligner en million, for kun en brøkdel og man sidder godt! 😁
Samtidig har Jyskmøbel Fabrik været meget behjælpelige med både opfølgende service og opbevaring af møbler langt ud over det normale, vi vil helt sikkert besøge dem igen! samt anbefale de pris og kvalitetsbeviste at handle hos Jyskmøbel fabrik

25 sierpnia 2020

God købs oplevelse

Jeg fik god rådgivning om mine nye stole😃
Og jeg havde et ønske om levering en bestemt dag, hvilket blev opfyldt.
Kundeservicen var i top 👍🏻

25 sierpnia 2020

Super hurtig levering

Vi bestilte 2 barstole online søndag eftermiddag, mandag blev vi ringet op af en medarbejder, der spurgte, hvor de kunne stille pakkerne, hvis vi ikke var hjemme, og tirsdag formiddag modtog vi 2 perfekte stole.

30 czerwca 2020

Super god service

Super god service. Ringer ind for at bestille to stole til levering dagen efter. Salgskonsulent Mads hjælper straks med at sørge for, at ordren bliver lagt, og stolene kan komme med fragtmanden samme dag.
Tak.

17 czerwca 2020
Oceniono na 4 z 5

Næsten topkarakter!!!!

Jeg ville egentlig give 5 stjerner, men med valget af DSV / Danske Fragtmænd bliver det ddsværre kun til 4 stjerner! - chaufføren kunne ikke bakke vogntoget op til afressen og elhunden kunne ikke køre i grus. Så jeg hjalp ham med at udføre sin opgave, og bære møbler de sidste 50 meter - han ville så heller ikke tage pallerne med retur. Så lange arme efter st måtte bakse med dem kun med håndkraft. Møblerne er rigtig fine, og jeg glæder mig til at få samlet spisebordet når fruen kommer med mit værktøj ;-)
Dbh. Lars

3 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en super god betjening i…

Jeg fik en super god betjening i butikken og efterfølgende god service ifht at de uden betaling opbevarede mine møbler indtil mine lokaler var klar til modtagelse. Dertil kommer at møblerne er lige så smukke som lovet :-D

28 maja 2020

Super god service

Super god service. Jeg har bestilt hæve-sænkebord, og fik den leveret dagen efter. Meget behjælpelig medarbejdere på telefon har sikret hurtig afsendelse. Selve hæve-sænkebord stel var meget nemt til at installere og fungere som den skal. Tusind tak!

21 maja 2020
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej