Købte en crosstrainer Kettler Verso 309. Den kom 2 arbejdsdage efter jeg havde bestilt den. Flot ! Men så manglede selve computeren og ørepuls måleren. Jeg skrev prompte en mail, som de reagerede på s... Zobacz więcej
Min familie og jeg har nu købt to forskellige ting hos dem inden for en måneds tid. den ene multi træningsbænk og den anden en gymbold, begge gange kom de dagen efter de havde fået ordren. Kundeser... Zobacz więcej
Et rigtig menneske på support, hvor jeg forøvrigt kom igennem næsten øjeblikkelig, som svarede venligt og tålmodig på alle mine spørgsmål de gange jeg ringede ind inden jeg traf afgørelsen om at lave... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har købt en Kettler Rivo P Crosstrainer. Mailede lidt frem og tilbage søndag aften om de forskellige modeller og fik god hjælp. Bestilte Crosstraineren mandag eftermiddag og her i dag, onsdag til form... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Salg af fitnessudstyr til private, virksomheder og foreninger. Kettler, Everlast, X-care og meget mere.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Kæmpe netbutik med hurtig respons
Jeg købte en indendørs trampolin ved jyskfitness.dk, og fik lynhurtigt ordrebekræftelse på mail. Få dage efter ankom varen uden problemer.
Kan anbefales.
Kanon hurtig levering og god vare
Jeg bestilte min ordre tirsdag kl. 14 ca. og næste morgen omkring kl. 10 blev det leveret på min adresse.. det kan man ikke klage over!!
Jeg modtog min Kettler Giro GT motionscykel dagen efter jeg bestilte den og alt var som det skulle være. Eneste minus jeg kan komme i tanken om er, at jeg kun modtog en automatisk ordrebekræftelse og intet om, hvor lang leveringstiden ville blive eller om de overhovedet havde sendt den. Men det er absolut en meget lille detalje.
Jeg ved intet om hvor god deres support er, da alt var i skønneste orden. Det og så den lidt sparsomme information gør, at jeg kun giver 4 stjerner.
Kan anbefales.
Alt perfekt
God hjemmeside, rimelige priser og meget hurtig levering.
Mvh Ole
Serviceminded
jeg købte en fitness-bold til min søn, men glemte at bestille pumpe, ringede så til firma og fik ordren annulleret og bestilte så på ny en bold med pumpe. senere fik jeg en besked fra min søn at det skulle være størrelse 65 cm og ikke 55 som jeg havde købt. æv. men nu skulle jeg så hurtigt have fat i firmaet og ændre min ordrer igen. heldigvis kunne jeg lige netop nå at ændre ordren, hurra. jeg modtog pakken nogle dage senere, men glemte at kontrollere indhold, så ak to dage inden jeg skulle til fødseldag med gaven (bolden) opdagede jeg at det var den forkerte størrelse og ringede straks og firmaet erkendte straks at de også havde kludret i denne sag og de skyndte sig sende den rigtige størrelse helt uden beregning, og ydermere sagde de at jeg bare kunne bruge den anden bold til gave til en anden, så min svigerdatter blev også "begavet". dejlig service.

Odpowiedź od Jyskfitness
Jeg modtog ikke alt det bestilte
Jeg modtog ikke hele bestilingen og hele beløbet blev trukket alligevel. Bolden som skulle passe til en på 171 til 187, synes jeg er alt for lille i forhold til at jeg har lange ben, jeg er 175 høj. ... Så bedre information kunne være ønskeligt og alt efter hvornår og om jeg får resten af det bestilte er afgørende for om jeg handler der igen
Hurtigt og nemt
Havde varerne så hurtigt som posten kunne nå ud. Perfekt!
let og bekvemt
det var let at finde rundt på hjemmesiden. Prisen var rimelig og oplysningerne var fyldestgørende og relevante. Hurtig levering.
Superhurtig levering
Vi fik varerne meget hurtigt og de var fuldstændig som vi forventede og til en god pris.
Tilfredshed
Jeg blev lidt forvirret over, at mine varer kom i 2 pakker fra forskellige steder med en dags mellemrum. Det kunne man sende en mail om!
Men det hele er blevet leveret til tiden!
Rigtig god
God oplevelse, meget nemt at finde de rigtige varer og hurtig ekspedition. Dog kunne jeg ønske, at det var muligt, at få leveret med andre end post Danmark, da de er alt for dyre.
Fremragende netbutik
Modtog mine ting, lidt senere end jeg havde forventet. Men alt i alt har det været et fantastisk forløb fra jeg bestilte til jeg modtog varerne.
Det er fantastisk!
Jeg er meget tilfreds med shopping i Jyskfitness. Men jeg kunne ikke finde nogle varer til mig, sam sparke puder eller makiwarer.
Hurtig levering, billig pris og jeres hjemmeside er nem at betjene :-)
rigtig go service
jysk fitness havde sendt mig et sæt forkerte håndvægte, og sender mig de rigtige u/b - det kalder jeg go service. tak :o)