Vi afleverede vores bil til montering af krog og afhentning kl 15 samme dag. Tre dage efter er bilen fortsat ikke klar til afhentning. Forklaringerne står i kø og skifter hele tiden. Vi er igen og ige... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Bestilte 13 juni fikk levering 26 juni. At dere ikke har varer på lager e.l er helt ok. Men 1 informer og 2 gi mulighet for å endre bestillingen. Bestilte 4 bremsevaiere og når jeg fikk dem så var de... Zobacz więcej
Billigt bras som ikke er brugbart - På min Mercedes EQA valgte jeg et aftageligt træk. 13 polet el stil sidder løst og så langt inde under bilen jeg må ligge under bilen for at tilslutte anhænger. Fø... Zobacz więcej
Min gamle trailer trængte i den grad til en ny presenning, en ny original kostede omkring 6-700 kr, så jeg kiggede lidt på nettet. Jydekrogens kostede med levering 430 kr, den er i langt bedre kv... Zobacz więcej
Trailer tilbehør og reservedele, anhængertræk, dæk og reservehjul. Jydekrog.dk er landets største internetbutik med tilbehør, og udstyr til trailer. Komplette hjul og reservehjul til din anhænger, trailer, bådtrailer eller autotrailer.
Glentevej 13, 7430, Ikast
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fantastisk service, det bedste sted jeg har handlet, GLS lod pakken forsvinde et par dage, men Jydekrog sendte bare en ny med det samme og begge ankom samtidigt , ingen bøvl med dem, det er et virkeligt seriøst firma, Tak Børge
Rigtig god betjening og hjælp hurtig levering.
God vejledning og super hurtig levering, kan kun anbefale dem.
5 stjerner super service har handlet der flere gange
varen kom på to dage og var som det skulevære
Vi har fået alletiders behandling hos Jydekrogen. Trods et par bump på vejen, som ikke var Jydekrogens fejl. Børge gjorde alt for at vi skulle blive tilfredse og det var en dejlig oplevelse. Alt endte godt og det er ikke sidste gang vi handler hos Jydekrogen.
Søren og Kirsten
God service og hurtig betjening, spørg og du får svar.
Altid god service og go behandling. til fair priser
Super fin hjælp til at finde de rigtige reservedele. hurtig levering. fin pris
Alt kom til den lovede tid og alt hvad der skulle bruges var med i pakken, så tommel op det køre bare som det skal, hvis man vil have tilfredse kunder .
Preben Gaardsøe
Der mangler lige 10 % i kommunikation når en vare er i restordre.
Men den blev hurtigt eftersendt uden beregning og firmaet var hurtig til at svare på mails.