justsauna.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Som stor saunaentusiast gennem flere år har jeg prøvet de fleste saunaer i København. Jeg synes, Just Sauna tilbyder en professionel oplevelse, der overgår det, jeg har oplevet andre steder. Hver ene... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Var på Gusmester kursus level 2. Et rigtigt godt kursus. Især skal de 2 underviser Ulla og Jeppe fremhæves for deres passion for faget og deres kæmpe lyst til at lære fra sig på en interessant og kon... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super dejligt lille åndehul midt i byen. Det er altid lettere forvirrende at komme nye stedet, men vi blev taget super fint imod af gusmesteren som viste os hvordan med omklædning osv. selve gusen v... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

1. Klub dla miłośników sauny
  2. Dzienne spa
  3. Sauna
  4. Spa i centrum odnowy biologicznej

Napisane przez firmę

JUST SAUNA SaunaGus kombinerer den klassiske finske sauna med Cold Plunges, åndedræt, foruden passionerede og uddannede Gusmestre. Hos JUST SAUNA fokuserer på at skabe den bedst mulige oplevelse for dit sind, krop og sjæl. Vores SaunaGus (aromatisk saunaterapi) er en holistisk wellnessoplevelse, der kombinerer æteriske olier og varme og kulde til gavn for både krop, sind og sjæl.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

43 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 43

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Just sauna under buen,dårlig oplevelse.

Virkelig dårlige omklædnings faciliteter, koldt rum, intet toilet på stedet og brusere ( kolde) virkede ikke.Gusmester Oscar havde ikke styr på håndklæde han svingede, ramte mig i ansigtet 3 gange i 1.Session, for at undgå dette, flyttede jeg mig til øverste bænk.Imellem sessionerne var der ikke mulighed for at gå tilbage til saunaen. Vi skulle blive ude i 10 min ( i snevejr) Musikken var generelt meget høj. Depeche mode: Enjoy the silence remixed, blev til: Suffer in silence, absolut intet relaxing efter min mening.

3 stycznia 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 2 z 5

Øv oplevelse under Buen

Kære just Sauna 🙏
Når man skal til sauna gus må man formode der er adgang til at bade/skylle sig. Det kan ikke komme bag på jer,at jeres vandrør kan fryse til pga de forhold i har, så det eneste sted, at skylle sveden af sig var i cold plunge,som kun var halv fyldt med vand. Et bassin der skulle deles med mange andre kroppe,og tænker ikke det bliver tømt imellem hver gus session. En uhygiejnisk oplevelse!!
Gus Master var utjekket ifh til sit musik valg,der var total off ift at skulle nyde sin gus. Høj musik, fra stille - ballet-Depeche mode i et højt tempo remix😱....desuden blev vi ramt flere gange af Gus mesters håndklæde på både ben og i ansigtet. Ikke et særligt godt indtryk af Just Sauna vi fik desværre. Der var for mange minusser til vi vil vende tilbage. En affaldsspand i omklædningen kunne i også godt have haft tænkt på . God weekend

3 stycznia 2026
Opinia niezależna
Logo justsauna.dk

Odpowiedź od justsauna.dk

Kære Sus,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er oprigtigt kede af at høre, at dit besøg hos Just Sauna ikke levede op til dine forventninger.

Du har helt ret i, at man som gæst må forvente adgang til at kunne skylle sig i forbindelse med SaunaGus. Den pågældende weekend var bruserne desværre frosset til som følge af vejrforholdene, hvilket vi beklager meget. Det er ikke en situation, vi ønsker for vores gæster, og bruserne er siden blevet genetableret.

Vi vil gerne understrege, at Cold Plunge-karret i den periode blev håndteret med stor fokus på hygiejne:
– karret blev tømt og genopfyldt på daglig basis
– der blev tilsat ekstra klor for at øge hygiejnen
– karret er desuden udstyret med filter

Saunagus er en sanselig og subjektiv oplevelse, og vi beklager meget, hvis musikvalg, lydniveau og håndklædebrug ikke har føltes behageligt eller trygt for dig. Det er vigtigt for os, at vores gusmestre skaber en rolig og tryg ramme, og din feedback bliver taget med i vores løbende arbejde med kvalitet og instruktion.

Tak også for din opmærksomhed omkring faciliteterne i omklædningsrummet. Det er værdifuld feedback, som vi tager med i vores forbedringer.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte os på connect@justsauna.dk, så vi sammen kan se nærmere på din oplevelse og finde en løsning.

Venlige hilsner
Just Sauna team

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej