Bestilte en elcykel, der blev leveret til Nordjylland 5 Arb dage senere. Der var spørgsmål til ordren der blev besvaret hurtigt og prof- der blev fundet god løsning 👍 Super oplevelse Skulle den v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ny cykel er altid godt. Det trækker ned at den fysiske butik ikke havde god tid til at sætte mig helt ind i min nye dyre el cykel, som blev valgt fordi jeg skulle have nemt til service. Prisen var høj... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
3,5 uges ventetid på at få repareret et ødelagt baghjul. Manglende kommunikation - der blev ikke ringet retur, når de sagde det. Da reparationen over færdig blev cyklen afleveret fyldt med olie og med... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
⭐⭐⭐⭐⭐ Rigtig god oplevelse med Jupiter Cykler. Jeg købte en Centurion E-Street ladcykel i november 2024. Efter noget tid begyndte lynlåsene på kalechen at svigte, og til sidst var 3 ud a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jupiter Cykler er en af Danmarks ældste cykelkæder med over 50 års erfaring i branchen. Virksomheden blev grundlagt i 1972 af Søren Andkær Jensen. I dag har Jupiter Cykler tre butikker med værksteder beliggende i Lyngby, Mørkhøj og Odense. Butikkerne tilbyder et bredt udvalg af dame-, herre- og børnecykler, herunder elcykler, mountainbikes, citybikes og ladcykler. Derudover forhandler de et omfattende sortiment af cykeludstyr og tilbehør, såsom cykelhjelme, cykeltøj, reservedele og meget mere. Jupiter Cykler lægger stor vægt på kundeservice og tilbyder blandt andet prismatch på alle varer og leverer kun cykler, der er 100% samlet og med gratis montering af reservedele. Ved køb af en ny cykel ydes der desuden et gratis eftersyn inden for de første tre måneder, hvor cyklen gennemgås og efterspændes for at sikre optimal funktionalitet. Med deres mangeårige erfaring, brede sortiment og fokus på kundetilfredshed er Jupiter Cykler en af Danmarks førende cykelforhandlere, der bestræber sig på at tilbyde kvalitetsprodukter og -service til konkurrencedygtige priser.
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jeg købte en lørdag en god solid elcykel hos Juipter cykler og betalte for den skulle leveres. Jeg fik at vide leveringstiden var nok til tirsdag, hvilket passede mig fint. Men da tirsdagen kom hørte jeg intet. Jeg ringede og fik at vide den ville komme en af de følgene dage. Jeg gjorde det klart og tydeligt at jeg ikke kunne være hjemme før sidst på dagene. Intet får jeg besked om, før end jeg selv tager kontakter til Jupiter cykler og får at vide firmaet har forsøgt at levere cyklen og igen ingen informationer om hvornår man kunne komme, eller var kommet. Jeg skulle selv tage kontakte. Forventer man at jeg skal sidde hjemme og vente på en cykel i fire - fem dage. Hold da op for en dårlig leveringservice og information.
Efterfølgende tog Juipter sagen op og jeg fik min cykelleveret og her var servicen god.

Odpowiedź od Jupiter Cykler
Et par ugers ventetid til et serviceeftersyn, der tog under 1 time, og som jeg har købt som 3 årigt abonnement (Go+). Og personalet virker ligeglade/for travle til at tage sig af kunder.

Odpowiedź od Jupiter Cykler
Jupiter cykler i Dalum, Odense.
Min hustru købte en cykel der i slutningen af 00erne. Det var en god oplevelse. Den kører stadig, ikke dagligt men nogle gange om måneden.
Vi købte vores søn cykel hos dem i starten af året. Absolut kun positiv oplevelse og god vejledning og kundebetjening (vi var også mange andre steder/konkurrenter, hvor oplevelsen bestemt ikke var den samme). Fint udvalg i forskellige cykler, modsatte andre steder.
Vi fik en fin rabat også.

Odpowiedź od Jupiter Cykler
Købte for nylig en ny cykel hos Jupiter og kunne ikke være mere tilfreds. God service, hjælpsomt personale og en cykel i høj kvalitet. Kan varmt anbefale butikken i Mørkhøj!

Odpowiedź od Jupiter Cykler
Jeg kan kun sende en meget stor anbefaling afsted af Jupiter Cykler i Lyngby. Jeg stod og manglede en bestemt cykel til min datters fødselsdag, og jeg kunne ikke selv nå at få den hentet i butikken, Der trådte de til og da jeg havde lavet en mobilepay til dem, satte de igang med at få den fragtet og leveret til tiden i perfekt stand og min datter er meget glad for den. Det er desværre i dagens Danmark flere og flere steder, hvor en god service ikke er tilstede, men hos Jupiter er det ikke tilfældet, Hele forløbet fra start, spørgsmål og til slut er foregået forbilledligt. Stor tak til Kenneth fra Jupiter Cykler Lyngby.

Odpowiedź od Jupiter Cykler
Hos nogle af medarbejderne var der en virkelig dårlig tone, sure miner og. dårlig betjening.

Odpowiedź od Jupiter Cykler
Super god oplevelse med at handle ny cykel hos Jupiter Cykler, Lyngby.
Kompetent betjening og vejledning, så det var meget let og hurtigt at tage en beslutning om cykelvalget.
Jeg kan varmt anbefale Jupiter Cykler til andre :-)

Odpowiedź od Jupiter Cykler
very good client service.
I bought a trek bike on the website, the specific size was out of stock and i was contacted to see if any other bike can be a fit and got another one at same price very soon. The procedure is quick and smooth. I will recommend jupiter and shop again when I need a new bike

Odpowiedź od Jupiter Cykler
Hurtig og fin service på cyklen samt behagelig betjening, tak for det.

Odpowiedź od Jupiter Cykler
God og venlig modtagelse i butikken. God vejledning og service. Vi har fået købt to rigtig gode elcykler og ser frem til at få dem serviceret hos Jupiter.
Vi anbefaler Jupiter Mørkhøj til andre der står for at skulle gøre en investering i elcykel.

Odpowiedź od Jupiter Cykler
Jeg har købt en rigtig god cykel ved jupiter. Jeg har nu kørt på den i et stykke tid og jeg er virkelig glad for den! Jeg havde et spørgsmål omkring cyklen, som jeg sendte på mail. Samme dag fik jeg svar, så der er rigtig god service! Jeg vil klart anbefale andre at handle her.

Odpowiedź od Jupiter Cykler
Altid flinke og hjælpsomme både i butik og værksted.

Odpowiedź od Jupiter Cykler
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Jupiter Cykler. Personalet var imødekommende, vidende og hjalp mig med at finde præcis den cykel, der passede til mine behov. Udvalget var stort, både i pris og kvalitet, og serviceniveauet var i top – både før og efter købet. Jeg følte mig tryg og godt vejledt hele vejen.

Odpowiedź od Jupiter Cykler
Jeg blev mødt af en super sød medarbejder, der både var nede på jorden og virkelig vidste, hvad han snakkede om. Jeg var på udkig efter en cykel til både træning og længere ture, og han hjalp med at finde den helt rigtige – stillede gode spørgsmål, lod mig prøve flere modeller og indstillede dem, så de passede til mig.
Der var ingen salgs-push, bare ærlig og god vejledning. Da jeg havde valgt cyklen, blev den gjort klar med det samme, og jeg fik masser af gode råd med på vejen. Alt i alt en rigtig god oplevelse – både personlig, hjælpsom og professionel.
Rigtigt god butik :)

Odpowiedź od Jupiter Cykler
Danmarks bedste cykel handler! Gode priser og god service kæmpe anbefaling herfra!

Odpowiedź od Jupiter Cykler
Jeg har haft den værste oplevelse som kunde i nogen som helst forretninger.
I går købte jeg en cykelhjelm, efter at have været i en ulykke. Jeg panik købte derfor blandt andet en cykelhjelm hos Jupiter Lyngby, hvor jeg ellers førhen havde haft gode oplevelser. Men i dag — om morgenen — indså jeg, at jeg simpelthen ikke havde råd til den cykelhjelm til 800 kr, som jeg havde købt.
Returpolitikken i de fysiske Jupiter butikker er således, at man kan kun kan få et byttebevis og ikke få pengene igen. Jeg har 6,5 kr på min konto, og ja det var mit ansvar, og jeg fortryder jeg nogensinde trådte ind i deres butik pga. det der hændte, da jeg forsøgte at få hjælp, måske gøre en undtagelse. Jeg er så desperat og ked af det.
En af medarbejderne, Jan, siger at jeg skal skrive mit telefon nummer ned, så vil direktøren angiveligt ringe til mig inden for en 30 min. Jeg forlod derfor butikken, i håb om at direktøren kunne forstå min situation.
Men det passede ikke. Direktøren, Simon, havde nemlig ikke tænkt sig at ringe til mig ifølge Jan selv, som over telefonen (1 time senere) indrømmede, at det bare var noget han sagde, så jeg ville gå.
Jeg brød fuldstændig sammen i gråd og frustration og ringede til butikken i Odense. Der var en sød medarbejder, der tog telefonen og forsøgte at hjælpe, blandt andet ved at ringe til butikken i Lyngby. Men det var uden held.
Nu står jeg her, med 6,5 kr og cykelhjelm, jeg ikke har råd til. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre før næste lønningsdag.
Jeg ville ØNSKE at de havde gjort mig opmærksom på at man ikke kunne returnere og få pengene tilbage, så havde jeg aldrig handlet der. Hele den her oplevelse har været forfærdelig for mig, og jeg er sikker på at jeg talte virkelig grimt og uhøfligt til medarbejderne over telefonen, og det er virkelig ikke mig. Så det er jeg ked af. Men jeg var/er simpelthen desperat. Så inhumant ikke at gøre en undtagelse, når jeg vitterligt siger jeg har 6,5 kr på mit kort lige nu.
SVAR: Cykelhjelmen var IKKE TAGET I BRUG. Det passer ikke, og jeg forklarede at fordi jeg holdte på den var der kommet en plet med solcreme på, som i øvrigt sagtens kan tøres af. Det er et utroligt svagt svar at komme med.
Desuden var det slet ikke tydeligt i butikken, at man ikke kan returnere! Det sagde jeg også til Jan. Og han havde ikke noget svar til det, andet end at henvise til kvitteringens lille skrift. Når betalingen er gået igennem, ser man kvitteringen, men hvor ellers i butikken står det henne??
Svagt svar at komme med. Desuden ringede jeg til Odense butikken — og det var altså ikke en medarbejder der hed Simon. Det er direktøren der hedder Simon i følge Jan.
Og Jan sagde altså, at det var noget han fandt på, for at få mig ud af butikken. Det er løgn at han ikke skulle have sagt det. Han sagde i telefonen, at han havde sagt at Simon — direktøren — var på ferie og at han egentlig bare bad mig skrive mit nummer ud, så jeg ville gå.

Odpowiedź od Jupiter Cykler
Lavet rigtig godt, taget problemet seriøst til eftersyn, alt er godt og efter aftale

Odpowiedź od Jupiter Cykler
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.