Beste shoppervaring in tijden, personeel laat je gerust maar is superaanspreekbaar, helpt waar nodig én met plezier maar is nooit pusherig. Het was ver rijden maar ik kom elk seizoen terug. Ruime coll... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Al twee maal online besteld. Altijd een snelle service, mooi ingepakt en de maten zijn altijd goed. Mooie, unieke kledij. Veel verschillende kleurtjes, zodat er altijd een complimenterende kleur is di... Zobacz więcej
Heel mooie winkel, supertoffe kledij! Veel keuze! Ik kocht al geregeld online bij Julia maar was toevallig eens in Turnhout en wou direct eens een bezoekje brengen. Geen spijt van! Ben niet met leg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zeer tevreden, de kleding werd netjes aan huis geleverd. De kledingmaten zijn correct, heb niets moeten terugsturen, kleding conform de foto’s en filmpjes. Misschien in jullie omschrijving er bijzette... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Julia is een jong en fris merk met een duidelijke missie: kleding aanbieden die je graag en vaak draagt. Vanuit onze winkel in Turnhout én online selecteren we met zorg stijlvolle en kwalitatieve collecties die vooral écht draagbaar zijn. Geen vluchtige hypes, maar fijne pieces die seizoen na seizoen meegaan. Tel daar persoonlijke service en een warme vibe bij, en je voelt meteen waar Julia voor staat.
Dane kontaktowe
Victoriestraat 15, 2300, Turnhout, Belgia
- +3214893271
- Info@juliabybb.com
- www.juliabybb.com
Odpowiada na 81% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
heel fijne klantenservice en persoonlijke benadering!
Ik heb al een aantal bestellingen gedaan via de webshop van Julia. Heel leuke collecties, veel kleur, mooie kwaliteit en heel goede service. Bij mijn laatste bestelling ging er iets mis; het item dat ik bestelde en betaalde en waarvan ik een bevestiging van bestelling ontving bleek nadien toch niet meer voorradig te zijn. Een jammer voorval maar de manier waarop Julia hier mee omging was heel klantvriendelijk. Ik kreeg een telefoontje om het uit te leggen en kreeg ook verontschuldigingen voor de vergissing + de suggesties om het item in een andere kleur te bestellen en er werd me ook een alternatief voorgesteld. Jammer genoeg was dit niet wat ik zocht maar dat was ook geen probleem; Julia zorgde onmiddellijk voor het terugstorten van het betaalde bedrag. Chapeau voor de medewerkers van Julia; heel fijne persoonlijke klantenservice!! Ondanks de spijtige vergissing blijf ik dus zeker fan!! Bij mijn andere bestellingen werd alles altijd heel snel verwerkt en bezorgd!

Zeer goede ervaring
Snelle verzending,
Goede weergave van de maten en kwaliteit is in verhouding met prijs.

Odpowiedź od JULIA
Artikelen komen toe zonder label
Op vraag van de webshop om een review te schrijven over mijn ervaring, heb ik dit ook in alle eerlijkheid gedaan. Men gaf mij hierop telefonisch aan niet akkoord te zijn met de inhoud van mijn review, hoewel er geen valse informatie of beschuldigingen geuit worden. Ik blijf bij mijn standpunt maar zal enkele zaken verduidelijken:
Het is de tweedemaal dat ik bij Julia bestel en ook de tweede keer dat ik dit voorheb. Een deel van de artikelen komt in een plastic zakje verpakt maar heeft geen kaartje eraan hangen en het andere deel zit los ingepakt in vloeipapier maar heeft wel een kaartje.
Als ik de retourvoorwaarden bekijk, is het retouren van een item mét label een van de gestelde eisen. Echter heb ik het dus al tweemaal voorgehad dat een artikel zonder label toekomt. Als klant heb ik echt geen zin in een potentiële discussie over een ontbrekend label (want hoe bewijs je dat dit er bij aankomst al niet aanhing tenzij je je unboxing filmt).
Dit is bij mijn eerste bestelling geen probleem geweest en ook nu gaf men aan dat het artikel desgewenst geretourneerd kan worden. Desondanks blijf ik bij mijn standpunt dat dit mij als klant geen fijn gevoel geeft. Het gaf mij (= MIJN ervaring) zowaar het gevoel van een aankoopverplichting, om niet met een eventuele discussie te moeten dealen. En dat lijkt me niet echt de bedoeling. Niet iedereen staat namelijk even makkelijk op z’n strepen, dat mag men niet vergeten.

Retour niet mogelijk
Artikel paste niet en kon niet worden geretourneerd. Badpak , kon om hygiënische redenen niet terug gestuurd worden. Dit was echter nergens vermeld toen ik ging bestellen. Nu wil de klantenservice 15% vergoeden, dat vind ik te weinig, geen overleg mogelijk. Hier bestel ik niets meer

Zalige winkel
Zalige winkel! Mooiste kledij vind je zeker en vast hier. Vriendelijk personeel en mooie overzichtelijke winkel! Ook goed gelegen met parking aan de deur🩷

minder tevreden over retourzending
tevreden over de snelle levering, tevreden over de kwaliteit van de kledij. Ik had 4 artikelen gekocht, 3 artikelen waarvan ik erg tevreden ben. 1 artikel past mij niet en heb ik terug gestuurd. Dit moest met een track en trace, wat meer dan 8 euro kost op een artikel van 39 euro, dat vind ik teveel geld.

Leuke producten
Leuke producten, ik had gratis verzending maar er is geen retoursysteem. Geen formulier, geen sticker. Dus had 1 product om te retourneren en hebben dit dan op de veiligste manier via bpost zelf verstuurd maar dit kostte dan bijna 10 euro. Wat wel zonde is.

Odpowiedź od JULIA
Mijn bestelling werd heel snel…
Mijn bestelling werd heel snel verstuurd. Top! Er waren echter 3 stuks die mij niet pasten dus heb ik moeten retourneren. Ze raden aan om verzekerd en met trackingnummer te versturen, hiervoor diende ik 9,80 euro te betalen. 😓 dit houdt me tegen om in de toekomst nog iets bestellen. De andere 3 stuks passen wel perfect en zijn heel mooi.

Odpowiedź od JULIA
Supersnelle verzending en heel mooie…
Supersnelle verzending en heel mooie outfit...ik ga zeker nog bestellen

Heel toffe kledij
Heel toffe kledij, ook toegankelijk voor maatje meer en iets oudere dames . Goede service in winkel en online! Veel leuke posts die aanstelijk werken! Top boetiekje!

Toppie
Fijne winkel, veel keuze, mooie toffe mode en vriendelijk personeel.
Wat een leuke kledij verkopen ze hier
Wat een leuke kledij verkopen ze hier. Ik kon bijna niet kiezen. Al die vrolijke kleurtjes deden we glunderen.
Ik kocht 2 gestreepte truitjes met kortere mouwen en 1 trui met "la vie est belle" op. Ze zitten zalig! Supersnelle levering ook.
Nieuwe klant en tevreden klant
Pas ontdekt via reclame op social media. Zeer tevreden van mijn eerste aankoop. Ook deze maand zal er hier shopbudget aan op gaan. Weer zo leuke stuks gezien.
Topwebshop!
Lang gezocht naar goede jeansbroeken & hier gevonden! Leuk dat er ook nog heeeel veel leuke andere stuks te vinden zijn, van blouses tot blazers. Altijd snel geleverd! Zeker een aanrader!
Eerste keer besteld
Eerste keer besteld...super tevreden. Ik ga zeker nog bestellen.
Heel goede service
Heel goede service , zeer vriendelijk en heel mooie kleren! Ik ben fan!!!
Topservice
Leuke winkel met leuke kledij!
Mijn pakketje was verloren gegaan met de post. De post liet niks weten waarbij m'n bestelling opnieuw werd verstuurd en ik mijn aankoop goed heb ontvangen. Echt topservice!

Odpowiedź od JULIA
Prima en vlotte levering!
Al 2 keer online besteld! Vlotte en prima levering! Bestelling mooi ingepakt 🩷. Zalige kleding!!!

Bestelling gedaan nooit aangekomen
Bestelling gedaan nooit aangekomen. Er word ook niet gereageerd op mijn mails. Pas op!! En bestel niet!!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.