Utroligt at man daglig bliver bombarderet med SPAM mails når I begrunder jeres kæmpe prisstigninger med at det er fordi I udvikle ydereligere og man får en annonce fri e mail.... Det passer jo ikke n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg oplever at support snor sig for at opfylde mine ønsker. Jeg ringede for at høre, om jeg gratis kunne få et ekstra alias tilknyttet min konto. Den flinke supporter fik hurtigt klaret forespør... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fuldstændigt hen i vejret. Kan ikke sende/modtage mails og INGEN TELEFON SUPPORT LÆNGERE!!! Bruger det firmamæssigt og kan nu stille sig i kontaktformular kø og vente 24 timer! Og sikkert længere!!! U... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dårlig kundeservice. Lykkedes det endelig at få et svar kan det ikke bruges til noget, betaler man første rate, kan man ikke åbne den "fine købte mail" koden afvises. Pengene refunderes ikke, selv om... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jubii.dk var med start i 1995 den første danske søgemaskine. I dag driver Fjordmail Technologies Jubii Mail, som er en mailtjeneste med dansk support, og samtidig holder vi danskerne opdateret på jubii.dk.
Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
nu har jeg forsøgt at kontakte jer i over en mdr. men får ikke nogen svar
det er sku bare ikke i orden
Jeg har skrevet til jer på mail og jeg har udfyldt kontaktformularen på jeres hjemmeside så jeg ved ikke hvad jeg kan gøre merer

Odpowiedź od Jubii.dk
Fik god hjælp via mail til at lukke en mail konto, men jeg savner at man ikke kan få telefonisk kontakt og hjælp mere, "dårlig service" alt skal foregå via mail.
Det var udmærket men alle lings blev sendt på min kones mail, men det var jo den vi ikke kunne komme på, men jeg spurte om de ikke kunde sende dem til mig men der skete ikke en skid
Hurtig og konkret trin-for-trin-hjælp til at skifte betalingsoplysninger på min konto.

Odpowiedź od Jubii.dk
Jeg har sjældent oplevet så ringe service og ligegyldighed.
Sidste uge kunne jeg pludselig ikke sende og modtage mails, og jeg kontakter deres support og får fat i en person som ikke anede noget som helst, ej heller gad at undersøge noget, så jeg fik en besked om at slette min opsætning.
Det er ren katastrofe, havde jeg gjort det, ville jeg have mistet samtlige vigtige mails jeg har gemt igennem 20 år.
Det var rystende og det viste sig hurtigt at fejlen var hos Jubii. Det fik de rettet.
Få dage efter kan jeg ikke sende mail til mig selv. Igen ligger fejlen hos Jubii.
I denne uge kan jeg så igen ikke sende og modtage mails. Samme fejl som sidste uge. Jubii har ikke styr på deres spam system, så det lukker ned for ganske almindelige brugere.
Denne gang er de fuldt bevidst om problemet, som deres system forårsager, men de gider ikke gøre noget ved det. De gider faktisk ikke engang svare.
I denne omgang er det 3. Døgn jeg er uden kontakt med omverdenen, og eftersom det er lørdag går der nok flere dage.
Det er meget kritisk, men de er total ligeglade.
Jeg er betalende bruger, de penge får jeg ingen service for. Ingen.
Har ikke kunnet modtage mails hele weekenden.
Ingen telefon support længere.
Elendigt produkt og service.

Odpowiedź od Jubii.dk
Hjælpen betød, at jeg kunne betale mit abonnement til Jubii.
Det var en hævning på mit Dankort, som blev stoppet af, at Nets havde spærret Dankortet pga. at en udenlandsk leverandør forsøgt at hævd flere beløb end det ene, som handelen var årsag til.

Odpowiedź od Jubii.dk
Har opsagt mit abonnement ved dem og så blev man pigesur og lukkede for al adgang nærmest øjeblikkeligt, men hvorfor betale for en service som ikke sker, det væltet ind med spam i min indboks

Odpowiedź od Jubii.dk
God support og dennegang forklaring om at mine mail problemer på iPad fra 2019, som ikke kan opdateres udover iOS 17.7.10, skyldes Apples opdatering til iOS 26. Det kan godt være, men ind imellem virker mailen alligevel!? Jeg vil jo helst undgå at købe en dyr ny iPad til plus 10.000 kr og krydser fingre for at mailen nu alligevel virker, hvilket den gør i skrivende stund. Jeg har bakset frem og tilbage med indstillingerne på min iPad, men forstår/aner ikke, hvad der gør, at mailen virker nu. Det er i al fald ikke noget, som skyldes Jubii's support eller vejledning, men vel heller ikke Jubii's "skyld"
24.02.2026:
Lille follow-up. Det gik op for mig, at da jeg fjernede min Jubiimail fra min iPad for at geninstallere den, blev min Gmail til min "Standardkonto", hvilket fremgik næsten nederst på den side, der kom frem når man trykkede på "Mail". Da jeg ændrede Standardkontoen til Jubiimail (efter at have geninstalleret Jubiimail først) virkede det.

Hjælp til alle!
Pas på med at opdatere betalingskort før din gamle periode udløber.
November 2025 har jeg bøvl med mit gamle kort og vælger så at opdatere min konto, desværre hapser de så med det samme fuld beløb og starter så på ny periode.
Efter gentagne gange at JEG kontakter support får man så at vide at i følge dansk lovgivning kan man ikke bare køre videre på den gamle periode, så jeg har penge tilgode (Vrøvl bruger både danske spil og klasselotteriet uden nogen bøvl)
Korte af det lange er at jeg stadig ikke har fået mine penge(#169136)
Som mail udbyder vælger man bare at ignorere fejl og venter på at vi skal skrive om problemet, hvorefter en eller anden tilfældig person skriver tilbage efter lang vente tid.
Total absurt og dårlig support til en skyhøj pris, kan ikke anbefales til andre.

Odpowiedź od Jubii.dk
Jubii er hurtig til at svare tilbage, hvis man har problemer

Odpowiedź od Jubii.dk
Fik et hurtigt og brugbart svar på min forespørgsel

Odpowiedź od Jubii.dk
Har et par gange haft brug for Jubii support og har sendt skriftlig henvendelse hver gang - om bl.a. falske mails, hvor der blev bedt om en opdatering af af kontooplysninger, betalingskort og abonnementsperiode m.m. - Gik heldigvis ikke i fælden og fik da også hurtigt skriftligt svar fra Jubii support, som kunne bekræfte, at det var falske mails. Ville ønske, at Jubii sendte advarsler ud, når abonnenter har været ude for disse falske henvendelser, for så ville man som kunde, således kunne være ekstra opmærksom. Men alt i alt, er jeg godt tilfreds med den hjælp, jeg har fået, de gange hvor jeg har henvendt mig, og har fået hurtigt svar hver gang. - Mvh Cee B R
God, hurtig og særdeles tjenstvillig support fra Slav, tak for det.

Odpowiedź od Jubii.dk
Det er lidt komisk, at Jubii i et af svarene her på Trustpilot lader som om de ikke ved, at man ikke kan deaktivere sit betalingskort samt opsige abonnementet på deres hjemmeside.
Jeg har for længe siden gjort dem opmærksom på problemet. Og der er
intet sket.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.