Reakcja na opinię
Super service. Online chat som har længe åbent. Havde et lille problem med at betale med forbrugsforeningen, hvilket jeg skrev til chatten, men nåede ikke lige at få svar fra dem , inden jeg bar... Zobacz więcej
Virkelig virkelig god service. Bestilte lidt sent torsdag aften en gave. Skrev efterfølgende en mail om at hvis det var muligt ville jeg gerne have pakken leveret lørdag. Fredag over middag blev pakke... Zobacz więcej
JT Sport forhandler varer indenfor f.eks. outdoorbeklædning, fitness udstyr, kompressionstøj, vintersport, svømning, slacklines og vandpolo, produkter til vask af outdoor tøj. Egen import af dommerfløjter fra Fox 40. Udforsk de godt 40 brands på hjemmesiden.
Industrivej 19, 8260, Viby J., Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Hurtig levering og varerne var pakket fint og forsvarligt ind. Har kun købt 2 typer af vaskemiddel til vandtætte tekstiler, så nok ikke det mest spændende at berette om, men produkterne virkede efter hensigten, så alt i alt, helt fin oplevelse.

Odpowiedź od JT Sport
Dejlig hurtig levering og lige de varer jeg søgte.

Odpowiedź od JT Sport
fin indkøbsoplevelse med hurtig alternativ til udsolgt produkt

Odpowiedź od JT Sport
Meget hurtig levering, og super god service med hjælp til returnering og ombytning , hurtig tilbage melding på tlf ... Bare i orden Mvh Carsten øxbøg

Odpowiedź od JT Sport
Fantastisk oplevelse! Knæbeskyttelse kom ultra hurtigt dagen efter, desvære var de for små. Jeg udfylde retur blanket og der var så en pris difference i min favør. Samme dag de modtog min retur vare, var pengene på min konto. Den rigtige størrelse knæbeskyttelse modtog jeg. Alt sammen indenfor få dage, Bravo JT Sport, Der er mange, som kan lære af jer, når det kommer til professionelt salg på nettet.

Odpowiedź od JT Sport
Jeg gennemførte ordre den 7/1-2026 hos jt-sport.dk. Her den 13/01-2026 har jeg kun modtaget en ordrebekræftelse og intet andet.
Jeg har skrevet til virksomheden tre gange for at få en status og forventet leveringsdato, men har ikke modtaget ét eneste svar. Manglende kommunikation gør det umuligt at vide, om ordren overhovedet bliver behandlet.
Jeg har nu bedt om status, da jeg ellers er nødt til at annullere ordren og handle et andet sted.
Meget skuffende oplevelse.

Odpowiedź od JT Sport
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.