Jonsen Recenzje

4,8

Havde købt et dejligt LORUS ur med analog og digital visning. Den analoge del havde lidt sin egen verden, og vandt/ tabte nogle minutter sådan “ engang imellem”.. Sendte uret retur med en beskrivelse... Zobacz więcej

Købte et ur til min mands fødselsdag - levering dagen efter - flot. Min mand valgte at få uret byttet til et lidt billigere ur med en anden rem - ingen problemer - hurtigt ombytning og penge re... Zobacz więcej

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med et ur som skulle til reparation. Uret var under 2 år gammelt, men Magasin gad ikke tage i mod det, de mente det ville koste mig penge. Jeg skrev derfor til Jon... Zobacz więcej

Jeg købte et ur til min mor som en fødselsdagsgave og meddelte det i beskedfeltet. Da jeg modtog pakken var den pakket rigtig fint ind! :) Derudover bestilte jeg det om søndagen og modtog allerede pak... Zobacz więcej

1. Sklep z zegarkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Danmarks største udvalg af ure & smykker. Alt inden for ure. Herreure, dameure, børneure og smykker. Hurtig levering og god kundeservice. Dit næste ur findes her.

Doskonała

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

God service

Rigtig fin service, dog synes jeg en leverings tid på 5 dage er lige i overkanten. Men ellers professionel betjening .

14 stycznia 2010

Super

Bestilte julegaven til min kæreste 14 dage før jul. Varen blev først leveret d. 22, men bedre sent end aldrig. De undskyldte den lange leveringstid, og jeg fik 150,- rabat på en vare til 495,- .. super

23 grudnia 2009

Ingen problemer, dog lang levering

Jeg havde ingen problemer med dem. Servicen var god, men det eneste, der trækker ned, er at leveringen er 5-8 dage, som de også overholdt. Men for lang levering.
Men hvis man kan leve med det, så er det i orden.

- Kan anbefales.

24 czerwca 2009