Flyttefirma JONAS Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe respekt til Jonas flyttefirma: Vi skulle flytte fra stort hus til lille hus i Roskilde og med lynets hast skulle have gang i en omfattende udsmidning og nedpakning. Jonas sendte en koordi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god kommunikation omkring bestilling af vores fraflytning som tilhørende opgaver. Lars fra Jonas Flyt var behagelig at tale med og forstod mine behov og ønsker. 2 biler var på adressen til ti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi havde fornøjelsen af at flytte med William, Marcus og Tim i vogn 32. Det er altid lidt stressende og hårdt at flytte, men de gjorde dagen virkelig god. Super god service, problemløsende og hele tid... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Utrolig søde og hjælpsomme flyttefolk. De kom til tiden, var behagelige at samarbejde med, og i godt humør, selv når der var et par vanskelige øjeblikke med en elevator, der gik i selvsving.

1. Przeprowadzki i usługi magazynowe
  2. Przeprowadzki
  3. Przewóz fortepianów
  4. Firma transportowa - żegluga
  5. Przechowalnia

O Flyttefirma JONAS

Napisane przez firmę

JONAS flytter overalt – både i København og i resten af Danmark. Du kan roligt kontakte os, uanset om du skal flytte til Aarhus eller Bornholm. Skal du flytte til udlandet, klarer vi også det med vores internationale samarbejdspartnere.

Med over 25 års erfaring i privat- og erhvervsflytninger er JONAS et stort og anerkendt flyttefirma. Ikke de billigste – men de sikreste.

Trygge hænder – også når det skal gå stærkt

En flytning handler sjældent kun om møbler. Den handler om tid, nøgler, trapper og alt det, der skal gå op samme dag. Derfor sender vi ikke tilfældig løsarbejde ind i dit hjem, men fastansatte, uddannede folk, der ved, hvad de laver – og som er til at tale med. Vi passer på vores folk, og det mærker du på den måde, de passer på dine ting.

Sikker opbevaring i egne lagerhaller

Skal noget opbevares undervejs, står dine møbler og ejendele trygt i vores egne lagerhaller i Glostrup – kort eller længe.

Miljørigtige biler til alle flytninger

Vores miljøcertificerede vognpark består af kassevogne, flyttebiler, møbelbusser og liftvogne – alle med partikelfiltre. Vi er klar til alle slags flytninger, store såvel som små.

Et stærkt hold, som vi passer på

Jobbet som flyttemand er hårdt for ryg, knæ og skuldre. Derfor har vi et stærkt fokus på arbejdsmiljøet og bruger altid de rette hjælpemidler, så vores folk skånes for tunge løft. Engagerede medarbejdere giver tryggere flytninger.

JONAS. Dem du kan regne med.

Flyttefirma JONAS - Flytning og opbevaring

Napisane przez firmę

Ikke de billigste - men de sikreste.
Som en Volkswagen Passat er vi det valg, der bare virker: erfaring, tryghed og en fair pris, hver gang.
GRATIS flyttetilbud
På jonas.dk får du fast pris, personlig rådgivning og din egen kontaktperson fra dag ét . en skræddersyet tilgang, der er unik, men essentiel i flyttebranchen.
Brug for sikker opbevaring?
I vores opvarmede lager i Glostrup står dine ting trygt - videoovervåget, alarmsikret og frostfrit med døgnvagt. Vi pakker forsvarligt, du har adgang alle hverdage. Skræddersyet tilbud på jonas.dk.
GRATIS flyttekasser og tryghed
Vi lægger en klar plan inden vi går i gang og du låner gratis alt, hvad der skal til for at flytte: kasser, bokse, pakkepapir, tape og bobleplast. Få et gratis tilbud på jonas.dk.
Specialflytning
Med Danmarks stærkeste mænd og det rette udstyr flytter vi alt fra flygel til pengeskab sikkert - ingen opgave er for stor.

Fuld forsikring, de rigtige folk og en grønnere flytning

Trygge hænder og omtanke - også for miljøet

Du inviterer fremmede ind i dit hjem for at bære alt, du ejer. Så det skal være de rigtige. Hos JONAS er du fuldt forsikret, og dine ting håndteres af fastansatte, uddannede folk - ikke et tilfældigt hold, der er hyret ind for dagen. Vi aflønner efter 3F's overenskomst og passer på vores folk. Derfor passer de også på dine ting. Det mærker du, fra første kasse til afleverede nøgler. Og vi tænker grønt: vores miljøcertificerede vognpark kører med partikelfiltre, og vi pakker i genbrugsmaterialer. En flytning, der er bedre for miljøet - og for de folk, der arbejder i det hver dag.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 336

Napisz recenzję

Kan kun anbefales

Det har været en sand fornøjelse at flytte med Jonas. Alle, lige fra flyttekonsulent, dem der tager telefonen på kontoret, lagerarbejdere og flyttemænd har været så behagelige og professionelle hele vejen igennem. Konsulenten var både hurtig og grundig. Tilbuddet kom hurtigt, planlægningen var nem og selve flytningen gik nemt og hurtigt med god attitude og effektive flyttemænd. Vi kan kun anbefale at flytte med Jonas og skal vi selv flytte igen er der ingen tvivl om hvem vi ringer til.

18 kwietnia 2026
Oceniono na 3 z 5

En anelse dyrt - men venlige

En anelse dyrt, skulle betale ekstra fordi der var kø på motorvejen, men de passer godt på tingene og er venlige og imødekommende :)

14 kwietnia 2026

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores flyttemænd 😊
Vi er glade for at høre, at du oplevede dem som venlige, imødekommende og forsigtige med dine ting.

Mange firmaer vælger desværre ikke at aflønne deres medarbejdere under kørsel, men det er ikke en løsning, vi ønsker at udsætte vores chauffører og flyttemænd for.

Vi forstår godt, at ekstra tid grundet trafik kan være frustrerende. Hos os er det dog vigtigt, at vores flyttemænd bliver lønnet for hele deres arbejdstid – også når de sidder i kø eller kører til og fra en opgave. Vi ønsker at drive virksomheden ordentligt og leve op til overenskomstmæssige forhold, da vi mener, at tiden på vejen er mindst lige så vigtig som tiden hos kunden.

Tak fordi du valgte os, og vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Behagelige rolige flyttefolk

Behagelige rolige flyttefolk, min mor flytter på plejehjem og jeg bestilte flytning hos JONAS og vil bestille hos dem igen hvis jeg får brug for det.

Oceniono na 5 z 5

Det var en meget positiv flytning jeg…

Det var en meget positiv flytning jeg havde. Først en handymand som klarede opgaven med ug. Så flytning i dag med 2 fantastiske flyttemænd som var så hjælpsomme. Det var en rigtig god flytning som virkelig kan anbefales.

Virkelig kæmpe anbefaling herfra

Virkelig kæmpe anbefaling herfra. Og jeg bruger dem helt sikkert en anden gang. Jeg havde fornøjelsen i dag af Mike og Daniel (vogn 22) til min flytning. Og de to var bare så effektive og gode fra start til slut! 👍 Alt gik virkelig nemt.

Generelt har kommunikationen med firmaet været super. De er hurtige til at svare på mails, sende ordrebekræftelse og gutterne kom til tiden - og ringede de 30 min før ankomst. Det hele har fungeret helt optimalt, og jeg kan klart anbefale dem. ☺️👍

Oceniono na 5 z 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Fem stjerner herfra,kan varmt…

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Fem stjerner herfra,kan varmt anbefales,søde og hjælpsomme allesammen de unge mennesker som leverer og henter kasserne og flytte folk især Jonas og Daniel (vogn19)som hjalp med vores flytningen,de har gjort det godt og nemt for os,også dem som arbejder i hoved kontoret/kundeservice var stort hjælp/guider🌼Tak ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️held og lykke med Alt

10 kwietnia 2026

Et hold seriøse flyttefolk

Et hold seriøse flyttefolk, der virkelig ku’ deres kram. Venlige og rare og i godt humør. Sætter ting derhen hvor vi har anvist.
Dem vil jeg gerne anbefale til andre.

14 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Vi havde JONAS flyttefirma til at…

Vi havde JONAS flyttefirma til at flytte for os fra Valby til Næstved.
Det gik ubeklageligt, virkelig et par dygtige flyttefolk, vi havde Patrik og Mathias med vogn 30, de var super søde, dygtige og professionelle.
Vi fik også en meget professionel vejledning, hjælp og lån af flyttekasser hos JONAS
Kan helt sikker anbefales, så hvis vi kunne skulle de have mindst 10 guld stjerner fra os.
Pernille og Thomas, nu fra Næstved

1 kwietnia 2026

Super oplevelse

Super oplevelse. Punktlige, præcise, flinke og god oevrordnet service. Jonas både pakkede og flyttede al iventar og gjorde det til UG. Kommunikation med firmaet var god. Ingen indvendinger.

18 marca 2026
Oceniono na 3 z 5

En fin flytning med nogle skønhedsfejl

JONAS kom med et godt tilbud på nedpakning og flytning, og de var meget reelle om, hvad man skal være opmærksom på ved en flytning.

Selve flytningen gik fint - men ikke uden problemer:
For det første havde de glemt et køkkenskab, de havde ikke tømt kælderrummet helt, og de havde heller ikke taget to måtter med.
For det andet havde flyttefolkene ikke ryddet op efter sig selv i den lejlighed, jeg fraflyttede. Det vil sige, at der stod tomme og halvtomme dåser og at der lå tomme cigaretpakker og cigaretskod på altanen. Det er ikke godt nok.
Og for det tredje var ikke alle flyttekasser mærket korrekt, fx. var ben til sengen ikke pakket sammen med sengen, hvilket gjorde det til en skattejagt blandt 91 flyttekasser at finde benene til sengen. Lidt træls.

Med det sagt er resten af flytningen gået godt, og der er ikke noget, der er gået i stykket i forbindelse med flytningen.

8 kwietnia 2026

Hej Frederik

Tak for din grundige anmeldelse og for at tage dig tid til at dele både de gode og mindre gode dele af oplevelsen.

Vi er glade for at høre, at selve flytningen overordnet gik godt, at vores rådgivning inden flytningen var brugbar, og ikke mindst at ingen af dine ting gik i stykker undervejs.

Samtidig tager vi selvfølgelig dine kommentarer til os. Det er ikke tilfredsstillende, at der blev glemt effekter, at der ikke blev ryddet ordentligt op efter flytningen, eller at nogle flyttekasser ikke var mærket hensigtsmæssigt. Især efterladte cigaretskod og affald stemmer ikke overens med den standard, vi ønsker at levere.

Vi bruger feedback som din til løbende at forbedre vores processer og sikre en bedre oplevelse fremadrettet.

Tak igen for anmeldelsen og for tilliden til at vælge os til din flytning.

Isaac

Oceniono na 3 z 5

Venlige flyttefolk og alt blev flyttet…

Venlige flyttefolk og alt blev flyttet uden skrammer. Opgaven var dog undervurderet og der kom for lille vogn og for få flyttefolk. Det resulterede i 2 kørsler og 10 timers flytning (på en distance på 6 km). Flyttefolkene tog det i stiv arm, men flytningen kunne have taget den halve tid med en ekstra mand mere og en stor nok bil.

27 marca 2026

Hej Lene

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores flyttefolk 😊
Vi er glade for at høre, at flytningen blev gennemført uden skrammer, og at du oplevede vores medarbejdere som venlige og hjælpsomme hele vejen igennem.

Samtidig forstår vi godt din frustration over, at opgaven viste sig at være større end forventet. Når der skal køres ekstra ture, påvirker det naturligvis både tidsforbrug og oplevelsen af flytningen. Det tager vi med videre i forhold til vurderingen og planlægningen af fremtidige opgaver.

Stor ros til flyttemændene for at tage situationen i stiv arm og fortsætte med godt humør gennem en lang dag 💪

Tak fordi du valgte os til din flytning.

Isaac
Jonas Flyttefirma

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej