Flyttefirma JONAS Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe respekt til Jonas flyttefirma: Vi skulle flytte fra stort hus til lille hus i Roskilde og med lynets hast skulle have gang i en omfattende udsmidning og nedpakning. Jonas sendte en koordi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god kommunikation omkring bestilling af vores fraflytning som tilhørende opgaver. Lars fra Jonas Flyt var behagelig at tale med og forstod mine behov og ønsker. 2 biler var på adressen til ti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi havde fornøjelsen af at flytte med William, Marcus og Tim i vogn 32. Det er altid lidt stressende og hårdt at flytte, men de gjorde dagen virkelig god. Super god service, problemløsende og hele tid... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Service og kvalitet i hele flytteforløbet har været helt i top. Selve flytningen blev gennemført effektivt, med sans for at passe på vores ting, og med fokus på at levere en god kundeoplevelse. Kan ku... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Przeprowadzki i usługi magazynowe
  2. Przeprowadzki
  3. Przewóz fortepianów
  4. Firma transportowa - żegluga
  5. Przechowalnia

O Flyttefirma JONAS

Napisane przez firmę

JONAS flytter overalt – både i København og i resten af Danmark. Du kan roligt kontakte os, uanset om du skal flytte til Aarhus eller Bornholm. Skal du flytte til udlandet, klarer vi også det med vores internationale samarbejdspartnere.

Med over 25 års erfaring i privat- og erhvervsflytninger er JONAS et stort og anerkendt flyttefirma. Ikke de billigste – men de sikreste.

Trygge hænder – også når det skal gå stærkt

En flytning handler sjældent kun om møbler. Den handler om tid, nøgler, trapper og alt det, der skal gå op samme dag. Derfor sender vi ikke tilfældig løsarbejde ind i dit hjem, men fastansatte, uddannede folk, der ved, hvad de laver – og som er til at tale med. Vi passer på vores folk, og det mærker du på den måde, de passer på dine ting.

Sikker opbevaring i egne lagerhaller

Skal noget opbevares undervejs, står dine møbler og ejendele trygt i vores egne lagerhaller i Glostrup – kort eller længe.

Miljørigtige biler til alle flytninger

Vores miljøcertificerede vognpark består af kassevogne, flyttebiler, møbelbusser og liftvogne – alle med partikelfiltre. Vi er klar til alle slags flytninger, store såvel som små.

Et stærkt hold, som vi passer på

Jobbet som flyttemand er hårdt for ryg, knæ og skuldre. Derfor har vi et stærkt fokus på arbejdsmiljøet og bruger altid de rette hjælpemidler, så vores folk skånes for tunge løft. Engagerede medarbejdere giver tryggere flytninger.

JONAS. Dem du kan regne med.

Flyttefirma JONAS - Flytning og opbevaring

Napisane przez firmę

Ikke de billigste - men de sikreste.
Som en Volkswagen Passat er vi det valg, der bare virker: erfaring, tryghed og en fair pris, hver gang.
GRATIS flyttetilbud
På jonas.dk får du fast pris, personlig rådgivning og din egen kontaktperson fra dag ét . en skræddersyet tilgang, der er unik, men essentiel i flyttebranchen.
Brug for sikker opbevaring?
I vores opvarmede lager i Glostrup står dine ting trygt - videoovervåget, alarmsikret og frostfrit med døgnvagt. Vi pakker forsvarligt, du har adgang alle hverdage. Skræddersyet tilbud på jonas.dk.
GRATIS flyttekasser og tryghed
Vi lægger en klar plan inden vi går i gang og du låner gratis alt, hvad der skal til for at flytte: kasser, bokse, pakkepapir, tape og bobleplast. Få et gratis tilbud på jonas.dk.
Specialflytning
Med Danmarks stærkeste mænd og det rette udstyr flytter vi alt fra flygel til pengeskab sikkert - ingen opgave er for stor.

Fuld forsikring, de rigtige folk og en grønnere flytning

Trygge hænder og omtanke - også for miljøet

Du inviterer fremmede ind i dit hjem for at bære alt, du ejer. Så det skal være de rigtige. Hos JONAS er du fuldt forsikret, og dine ting håndteres af fastansatte, uddannede folk - ikke et tilfældigt hold, der er hyret ind for dagen. Vi aflønner efter 3F's overenskomst og passer på vores folk. Derfor passer de også på dine ting. Det mærker du, fra første kasse til afleverede nøgler. Og vi tænker grønt: vores miljøcertificerede vognpark kører med partikelfiltre, og vi pakker i genbrugsmaterialer. En flytning, der er bedre for miljøet - og for de folk, der arbejder i det hver dag.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 336

Napisz recenzję

Super flytning

Super flytning. Kom som aftalt med udstyr til at gøre flytningen nem.
Søde og effektive flyttefolk, der ved nye bopæl var opmærksomme på at stille tingene hvor jeg ville have det.

18 czerwca 2026

Rigtig god oplevelse med JONAS

Rigtig god oplevelse med JONAS.
Konsulent kom ud og kiggede på nuværende adresse, og havde en snak om hvordan flytningen ville forgå og hvordan vi kom bedst igennem...
Vi kunne hente flyttekasser i god tid før flytningen, så der var tid og ro til at få pakket alt ned....
På flytte dagen kom vogn 25 som aftalt og flyttede for min mor.... Christian, Søren og Charlie gjorde et rigtig godt stykke arbejde, med stor respekt for os, mors ting og lokalerne... Hele vejen igennem en rigtig god oplevelse.....

12 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Flytning, når den er bedst!

Casper og Emil gjorde deres entrè med smil på læben og en imødekommende og positiv tilgang til div. spørgsmål.
Efter et hurtigt overblik forløb flytteprocessen hurtigt og effektivt med den fornødne forståelse for håndtering af særligt værdsatte skrøbelige effekter. Hertil en velvillig indstilling til placering af indbo ved aflæsning i ny bolig. En helt igennem problemløs flytning til et tolvtal !

15 czerwca 2026

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Jeg fik indhentet flere tilbud og Jonas var klart det billigste. Flytningen gik som smurt og de tre gutter var både flinke og effektive.

10 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en meget fin flytning i dag…

Jeg havde en meget fin flytning i dag den 9-6 af de to rare, dygtige flyttemænd , Jonas og Brian…
De var meget effektive, og passede så fint på mine ting👍🏻
De to kan jeg varmt anbefale til en flytning 👍🏻
Mvh. Marianne Jørgensen
tidligere Larsbjørnsstræde, - nu Fiolstræde.

Super god oplevelse

Flyttede med Jonas flyttefirma for 4 gang. Igen en super oplevelse. De kom til tiden var super søde og effektive . Helt specielt service niveau fra vogn 25 med Jonas, Søren og Christian . De passede så godt på vores møbler og hjalp med det hele . Stor ros herfra Helle og Anders

Superprofessionel og venlig flytning

Superprofessionel og venlig flytning - alt var meget tilfredsstillende fra første kontakt mhp tilbud, besøg af flyttekonsulentb og endelig selve flytningen med det rigtig gode og kvikke team fra vogn 31
Vh Peter og Helle

Perfekt flytning 🌞

Tak til Michael og Eray (vogn 26) som den 3/6 gjorde vores flyttedag fra rækkehus til en 4. sals lejlighed i Ørestad til en virkelig god og glad oplevelse 🙏🏻☺️ Med omhyggelighed og omsorg blev alle vores møbler, kasser og billeder håndteret lige som de skulle; ingen skader og alt foregik i ro og med overskud! Skulle det ske, at vi skal flytte igen, så ringer vi helt sikkert til JONAS 🌞

3 czerwca 2026

Top service

Top service
Har nu brugt jonas 4 gange og det spiller bare. De kommer til tiden og passer godt på ens ting.
Denne gang valgte jeg at prøve deres handymand ydelse udover. Der mødte henrik handymand op og der var godt nok styr på det hurtig og kvalitet og super høflig.
Det var faktisk så godt at da jeg en uge senere fik et ikea skab bestilte jeg igen henrik til at komme og samle det igen med top resultat. Stor anbefaling herfra.
Der var et problem med en sofa efter flytning det kom det også bare og lavede ingen besvær.
Så 5 stjerner til jonas og handymanden herfra

8 maja 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej