Flyttefirma JONAS Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe respekt til Jonas flyttefirma: Vi skulle flytte fra stort hus til lille hus i Roskilde og med lynets hast skulle have gang i en omfattende udsmidning og nedpakning. Jonas sendte en koordi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god kommunikation omkring bestilling af vores fraflytning som tilhørende opgaver. Lars fra Jonas Flyt var behagelig at tale med og forstod mine behov og ønsker. 2 biler var på adressen til ti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi havde fornøjelsen af at flytte med William, Marcus og Tim i vogn 32. Det er altid lidt stressende og hårdt at flytte, men de gjorde dagen virkelig god. Super god service, problemløsende og hele tid... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Service og kvalitet i hele flytteforløbet har været helt i top. Selve flytningen blev gennemført effektivt, med sans for at passe på vores ting, og med fokus på at levere en god kundeoplevelse. Kan ku... Zobacz więcej

1. Przeprowadzki i usługi magazynowe
  2. Przeprowadzki
  3. Przewóz fortepianów
  4. Firma transportowa - żegluga
  5. Przechowalnia

O Flyttefirma JONAS

Napisane przez firmę

JONAS flytter overalt – både i København og i resten af Danmark. Du kan roligt kontakte os, uanset om du skal flytte til Aarhus eller Bornholm. Skal du flytte til udlandet, klarer vi også det med vores internationale samarbejdspartnere.

Med over 25 års erfaring i privat- og erhvervsflytninger er JONAS et stort og anerkendt flyttefirma. Ikke de billigste – men de sikreste.

Trygge hænder – også når det skal gå stærkt

En flytning handler sjældent kun om møbler. Den handler om tid, nøgler, trapper og alt det, der skal gå op samme dag. Derfor sender vi ikke tilfældig løsarbejde ind i dit hjem, men fastansatte, uddannede folk, der ved, hvad de laver – og som er til at tale med. Vi passer på vores folk, og det mærker du på den måde, de passer på dine ting.

Sikker opbevaring i egne lagerhaller

Skal noget opbevares undervejs, står dine møbler og ejendele trygt i vores egne lagerhaller i Glostrup – kort eller længe.

Miljørigtige biler til alle flytninger

Vores miljøcertificerede vognpark består af kassevogne, flyttebiler, møbelbusser og liftvogne – alle med partikelfiltre. Vi er klar til alle slags flytninger, store såvel som små.

Et stærkt hold, som vi passer på

Jobbet som flyttemand er hårdt for ryg, knæ og skuldre. Derfor har vi et stærkt fokus på arbejdsmiljøet og bruger altid de rette hjælpemidler, så vores folk skånes for tunge løft. Engagerede medarbejdere giver tryggere flytninger.

JONAS. Dem du kan regne med.

Flyttefirma JONAS - Flytning og opbevaring

Napisane przez firmę

Ikke de billigste - men de sikreste.
Som en Volkswagen Passat er vi det valg, der bare virker: erfaring, tryghed og en fair pris, hver gang.
GRATIS flyttetilbud
På jonas.dk får du fast pris, personlig rådgivning og din egen kontaktperson fra dag ét . en skræddersyet tilgang, der er unik, men essentiel i flyttebranchen.
Brug for sikker opbevaring?
I vores opvarmede lager i Glostrup står dine ting trygt - videoovervåget, alarmsikret og frostfrit med døgnvagt. Vi pakker forsvarligt, du har adgang alle hverdage. Skræddersyet tilbud på jonas.dk.
GRATIS flyttekasser og tryghed
Vi lægger en klar plan inden vi går i gang og du låner gratis alt, hvad der skal til for at flytte: kasser, bokse, pakkepapir, tape og bobleplast. Få et gratis tilbud på jonas.dk.
Specialflytning
Med Danmarks stærkeste mænd og det rette udstyr flytter vi alt fra flygel til pengeskab sikkert - ingen opgave er for stor.

Fuld forsikring, de rigtige folk og en grønnere flytning

Trygge hænder og omtanke - også for miljøet

Du inviterer fremmede ind i dit hjem for at bære alt, du ejer. Så det skal være de rigtige. Hos JONAS er du fuldt forsikret, og dine ting håndteres af fastansatte, uddannede folk - ikke et tilfældigt hold, der er hyret ind for dagen. Vi aflønner efter 3F's overenskomst og passer på vores folk. Derfor passer de også på dine ting. Det mærker du, fra første kasse til afleverede nøgler. Og vi tænker grønt: vores miljøcertificerede vognpark kører med partikelfiltre, og vi pakker i genbrugsmaterialer. En flytning, der er bedre for miljøet - og for de folk, der arbejder i det hver dag.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 336

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

På en meget varm dag flyttede Jonas for…

På en meget varm dag flyttede Jonas for mig med smil på læben, professionelt og hurtigt samtidig med, at de passede rigtigt godt på mine ting. Det gav mig ro i maven og gjorde flytningen til en rigtigt god oplevelse. Jeg kan absolut anbefale Jonas som flyttefirma 😊👌

11 lipca 2026

Alt fungerede

Alt fungerede. Fik hurtigt et tilbud.
På selve flyttedagen havde jeg fornøjelsen af William og Magnus vogn 32. Søde, hjælpsomme og arbejdsomme.

22 lipca 2026

Stor anbefaling

Flyttemændene kom til tiden og gik straks i gang med at få vores møbler og flyttekasser i lastbilen. De var meget høflige og havde fuldstændig styr på det hele. Vi havde valgt at en fast pris på flytningen, fra hus til lejlighed. Vi vil helt klart anbefale Jonas flyttefirma. Vi havde fornøjelsen af vogn 31, med tre friske flyttemænd.

22 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Positiv

Den 10/7-26
Virkelig god betjening. Flinke medarbejder.
En ting jeg lagde særlig mærke til.
De præsenterede sig med navn og gav hånd. Dette signalerer at de er til for en.

Janne Povey

10 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Vi har haft fornøjelsen af at få…

Vi har haft fornøjelsen af at få Marcus, William, Michael og Brian til at stå for vores flytning. Selv da det blev svært med en genstridig sofa, der ikke ville om hjørnet, fandt de en løsning, og fik den op.
Kæmpe anbefaling herfra

20 lipca 2026

Professionel flytning.

Professionel flytning.
Fin nedpakning af mine ting med omhyggelig indpakning. Og fin udpakning af mine ting efterfølgende. Overholdt alle aftaler for hvornår de kom begge gange.

13 lipca 2026

Kunden i centrum

God service lige fra konsulenten, der skulle vurdere flyttelæsset, til dialog over mail (hurtig svartid) og selveflytningen.
Særlig god service var, da jeg dagen før flytning fik brug for opbevaring - det løste de perfekt.
Klar anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Utroværdigt
Jeg har aftalt en opgave med en person som kommer og kigger og han kommer med nogle forslag osv det går jeg med til
Og så pludselig bliver man kontaktet af en anden person og så det aftalte kan IKKE lade sig at gøre. Plus en rigtig dårlig tone.
En katastrofe

8 lipca 2026
Logo Flyttefirma JONAS

Odpowiedź od Flyttefirma JONAS

Hej Lejla

Vi er flere medarbejdere på kontoret, og derfor kan man sagtens være i dialog med forskellige personer undervejs i en sag. Det ændrer selvfølgelig ikke på, at kommunikationen skal være ordentlig og sammenhængende.

I forhold til din konkrete sag er vi dog nysgerrige på, om du har fået sat dig ind i, hvad det præcist var, der ikke kunne lade sig gøre, og hvorfor. Der kan være forhold i en flytteopgave, som først bliver tydelige, når sagen bliver gennemgået nærmere.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Jonas Flyttefirma
Isaac

Fantastisk flytning med Jonas

Vi har netop fået flyttet med Jonas Flyttefirma, og det var en super oplevelse fra start til slut. Christian, Oliver og Shaan gjorde et rigtig godt stykke arbejde – de var effektive, hjælpsomme og passede godt på vores ting under hele flytningen. De ankom til tiden med vogn 25 og fik det hele pakket og transporteret uden problemer.
Vi kan varmt anbefale Jonas Flyttefirma til andre, der skal flytte. Tak for hjælpen, Christian, Oliver og Shaan!

26 czerwca 2026

Super professionelle

Super professionelle. Fin bedømmelse af omfang af bohave, behov for kasser og emballage. Klare aftaler. Præcis på tid og varighed og effektiv effektuering. Så kan det ikke blive bedre.

28 maja 2026
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej