Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag kan verkligen rekommendera Jolly Mobile. Köpte det sista Smart View-skalet till S21 5G jag över huvud taget kunde hitta, tyvärr fungerade inte LED-displayen ordentligt, Jolly fixade ännu ett och s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Klickade in på den här sidan först efter att jag gjort mitt köp och blev förskräckt av alla dåliga omdömen. Förväntningarna blev minst sagt låga. Jag beställde ett mobilskal till min Samsung och pa... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Beställde en wozinsky skoterväska 3l tillsammans med huawei hörlurar. Dessvärre var scoterväskan inte på 3l,utan max 2l. Inte jollymobils fel egentligen, utan tillverkarens. Tyvärr kom ej mina... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Producent oprogramowania
  2. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
  3. Sklep z telefonami komórkowymi
  4. Sklep z komputerami i akcesoriami
  5. Sklep komputerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Visa "Ecommerce software by PrestaShop™" i sidfoten

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

4,5

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Jag avråder starkt av att beställa…

Jag avråder starkt av att beställa något från de. Jag har beställt varor och betalat på samma stund. Jag ångrade mig efter att läste recensioner och bad om återbetalning och radera bokningen. Ingen har svarat på min fråga. Reklam efter reklam och automatiska svar skickas att de har fått min mail men vägrar svara om detta. Det är mycket oseriöst att bete sig så mot kunderna!

22 września 2021
Oceniono na 5 z 5

Leveransen av mina hörlurar från Jollymobile tog bara två dagar och jag fick svar från dem på min förfrågan redan nästa dag. Inget att klaga på, tycker jag.

25 sierpnia 2021

Renalurenderejeriet

Renalurenderejeriet, skulle vara i glas och kom i plast inte alls som den jag beställde. Detta är planerat och annonsören vet att detta är bluff.

21 maja 2021
Oceniono na 1 z 5

varning beställ aldrig från de…

varning beställ aldrig från de beställde en vara som skulle förställa målning på glas men när jag fick den den var plast .på hemsidan står sätt retur etikett på kartong och skicka tillbaka men jag hittade inte etiktten i kartongen när jag skrev till de de säger att det är kunden som står för retur avgift .Helt usel

17 maja 2021
Oceniono na 1 z 5

Osäkra produkter och svårt att nå kundtjänst

Beställde en Google Nest Hub från Jolly Mobile. När jag fick produkten och packade upp den visade det sig vara en USA import. Vilket i sig inte är ett problem. Däremot hade de bifogat en strömadapter för svenska eluttag. Den visade sig vara rent livsfarlig. Piggarna på adaptern var lösa, plasten var helt klart inte brandsäker, den var inte heller CE märkt (Vilket är ett krav för att få sälja elprodukter i Sverige och EU).

Jag kontaktade Googles kundtjänst och de var tydliga med att de inte levererar produkter med sådana här adapters, samt de uppmanade mig att absolut inte använda den.

Efter att ha skickat 3-4 mail lyckades jag till slut få svar från Jolly Mobiles kundtjänst. De skickade en retursedel och efter lång tid fick jag till slut pengarna återbetalade. Under lång tid trodde jag inte att jag skulle få tillbaka pengarna då hela proceseen var extremt lång och svarsfrekvensen låg.

Jag avråder starkt från att handla från detta företag.

13 maja 2021
Oceniono na 5 z 5

Köpte en vara som det var fel på i…

Köpte en vara som det var fel på i kartong och hörde av mig direkt till kundtjänst. Dem svarade på några minuter och bad mig skicka tillbaka varan för reklamation. Sagt och gjort så mina pengar åter på kontot dagen efter dem mottagit min vara.
+Bra priser
+Snabb kundtjänst

-Inget telefonnummer man kan ringa

30 marca 2021

Dåligt bemötande

Lång leverans tid. Inget svar vid fel produkt. Fick gå via klarna för att få kontakt. Sedan en otrevlig kundtjänst med personal som försöker dum förklara mig som konsument. Riktigt uselt

22 stycznia 2021

Aktiebolaget Ruffel & Båg

Aktiebolaget Ruffel & Båg. Avråder starkt från att handla från det här företaget. Om du ändå är så dum att du gör det - kontrollera deras väldigt hemmasnickrade försäljningsvillkor innan du klickar på köp. De verkar dessutom ha ytterst sällsynta problem med sin brevlåda.
Finns nog ett skäl till att man inte kan betygsätta på deras egna sida.

//Klas

21 stycznia 2021
Oceniono na 1 z 5

Helt omöjliga att handla eller att få kontakt med

Håller inte utlovad leveranstid på produkter i lager eller rättare sagt skickar inte alls! Skickar heller inte beställningsbekräftelse och går inte att nå via kontakt eller via hänvisad epost. Svarar ej heller på telefon eller epost som erhållits via Klarna.

19 listopada 2020
Oceniono na 1 z 5

Beställde en vara som fanns på lager…

Beställde en vara som fanns på lager enligt dom själva den 22 september. Har inte hört ngt från dom. Varan skulle komma mellan 1-4 dagar. Nu har det gott en vecka utan info från dem vad som orsakat förseningen.
Svagt.

29 września 2020

Varor i "lager"....

Varor som finns i lager finns inte när man lagt beställning. Ursäkter på ursäkter när man mailar och frågar om status. När man inte längre är intresserad av att ha order aktiv så slutar kundservice svara. Ändrar status till skickad innan fraktbolaget ens mottagit varan eller fått förhandsinformation. Blir ingen mer beställning från dom

22 sierpnia 2020

Beställde 3 skal

Beställde 3 skal. Allt var okej tills jag får mejl från dom att två av skalen har dom inte hemma, men på sidan fanns dom i lager.
Dom frågar om det är ok att vänta två veckor.,jag sa ja och Nu har det gått 4 veckor och fortfarande inte fått skalen. Från att det skulle ta 1- 5 dagar att få skalen har det nu gått mer än en månad och min nya mobil sprucken pga jag inte fick skalen i tid.
Dessutom försökt spåra leveransen men går ej samt svarar ej på mejl

11 maja 2020
Oceniono na 2 z 5

Bra men stämde inte riktig överens...

Tycker inte riktigt dem stämde överens med deras leveranstider. Tog dem ungefär 2 veckor att ens fixa orden. Dock så kom det fram väldigt snabbt när orden var lagt. Kanske 2 dagar max. Men det var just det innan orden hade blivit lagd som det tog lång väntetid. Dock bra kundservice, kunde dock svarat lite snabbare på mejlen men men.

28 lutego 2020

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej