JOBI Footright AB Recenzje 111

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag har köpt likadana sandaler i flera år nu och är så nöjd. Har använt dem på förskolan jag arbetat på. Har använt till vandring, promenader i stad o skog. De har fungerat utmärkt kan inte tänka mig... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bästa skorna snabb leverans . Men önskar betala mot faktura i leveransen eller klarna . Tycker det är krångligt att behöva ladda ner Svea app för att bet . Det gör att jag inte beställer fler gånger v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sandalerna är de sköööönaste sandaler som finns. Bättre än Birkenstock och mycket mjukare för hälen. Har problem med uttrampad hälkudde men dessa är perfekta!! Bra pris och snabb leverans!

Oceniono na 5 z 5

Beställde via webben, snabb leverans. Tyvärr var inte de jag beställt som förväntat. Ingen fel på varan men inget för mig. Gick bra att returnera, fick betala 39 kr i retur summa. Helt okej.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep obuwniczy
  2. Sprzedaż internetowa

Napisane przez firmę

Allt började 1985 med en idé om att ge svenska fötter bättre skor. Sedan dess har JOBI Footright AB levererat sköna, snygga och prisvärda dam- och herrskor för både arbete och fritid – alltid med omtanke, kvalitet och funktion som ledord. Våra arbetsskor och jobbskor är utvecklade för dig som står och går mycket i ditt arbete – inom bland annat vård, skola, omsorg, butik och service. Skorna dämpar, avlastar och ger stöd hela vägen upp i ryggen, så att du orkar hela arbetsdagen med energi kvar. För fritiden erbjuder vi bekväma och hållbara skor som håller fötterna torra, lätta och bekväma – oavsett väder. Vi samarbetar direkt med noga utvalda europeiska fabriker, utan mellanhänder. Det innebär hög kvalitet, rimliga priser och ett ansvarsfullt miljötänk. ✔️ Sandaler ✔️ Tofflor ✔️ Sneakers ✔️ Arbetsskor ✔️ Walkingskor ✔️ Kängor ✔️ Skyddsskor ✔️ Jodhpurs – alla med samma fokus: komfort, funktion och stil. JOBI möter kunder personligen genom tusentals skovisningar varje år runt om i Sverige. Där kan du prova, känna och välja skor som passar just dina fötter. Sedan starten har vårt motto varit tydligt: Vi bryr oss – om dina fötter, ditt arbete och din vardag. Välkommen till JOBI.se eller till din närmaste skovisning! OBS! Ingen försäljning sker på besöksadressen, endast kontor och lager.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Att man var tydlig om att sandalerna…

Att man var tydlig om att sandalerna var små i storlek

27 kwietnia 2026

Hej Marika,
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad kul att höra att storleksinformationen hjälpte dig rätt bland sandalerna – det gör oss verkligen glada.

Snabb leverans och bra produkter

Snabb leverans och bra produkter

24 kwietnia 2026

Odpowiedź od JOBI Footright AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och produkterna.

Oceniono na 3 z 5

Bra skor men dåligt att ni minskar…

Bra skor men dåligt att ni minskar utbudet av träskor i olika färger.

21 kwietnia 2026

Hej Elisabet,

Tack för ditt omdöme och för att du berättar vad du tycker! Det är fint att höra att du är nöjd med skorna och vi förstår att du saknar fler färger bland våra träskor. Din synpunkt är värdefull för oss och vi tar den vidare.

Så himla sköna

Så himla sköna! Fötterna jublar.

27 kwietnia 2026

Hej Micke,
Stort tack för ditt fina omdöme! Vilken härlig formulering – vi blir så glada av att höra att skorna känns så sköna.

Nöjd kund

Jag är helnöjd,använt sådana i flera år men i olika färger.

24 kwietnia 2026

Hej Gurli,
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd och har använt modellen i flera år – kul också att kunna variera med olika färger.

Alltid snabb leverans

Alltid snabb leverans, bara älskar era tofflor.

23 kwietnia 2026

Hej Carina,
Tack för ditt fina omdöme! Vad glada vi blir att du gillar våra tofflor och den snabba leveransen. Du är varmt välkommen tillbaka.

Jätte sköna skor

Jätte sköna skor, då jag har problem med fötterna, har köpt 2par

30 stycznia 2026

Hej Jeanette,
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att skorna fungerar så bra för dig och att de ger den komfort du behöver – extra kul att du valt att köpa två par.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, lätt att göra retur, bra kvalité på skorna.

27 marca 2026

Hej Ann-Sofie,
Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att både leveransen och returen fungerade smidigt, och att du är nöjd med kvaliteten på skorna. Välkommen tillbaka!

Sandaler

Mycket bra skor, passar perfekt

Hej Lisbeth,
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att skorna passar perfekt och att du är nöjd med dem.

Snabb leverans.

Snabb leverans.
Bra skor

Hej Lena,
Tack för ditt omdöme! Kul att höra att både leveransen och skorna motsvarade dina förväntningar.

Oceniono na 5 z 5

Snygga skor, enkelt byte!

Snygga skor, snabb leverans!
Behövde byta storlek men det var så enkelt och gick snabbt att ordna!!!

Hej Ia,
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både skorna och leveransen, och att storleksbytet löste sig snabbt och enkelt. Välkommen tillbaka!

Oceniono na 5 z 5

Jag är så nöjd med skorna som jag…

Jag är så nöjd med skorna som jag handlade hos er och varmt rekommenderar till mina arbetskamrater.

25 marca 2026

Hej Andriana,
Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är så nöjd med skorna och att du dessutom rekommenderar oss vidare till dina kollegor – det uppskattar vi verkligen.

Extremt snabb leverans

Extremt snabb leverans

25 marca 2026

Hej Carina,
Tack för ditt omdöme! Roligt att höra att leveransen gick snabbt – det är precis så vi vill att det ska fungera.

Inne på min tredje par

Inne på min tredje par. Byter en gång per år. Så nöjd

23 marca 2026

Hej Aida,
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är inne på ditt tredje par och fortsätter vara nöjd – det betyder mycket för oss.

Oceniono na 5 z 5

Snabb och smidig leverans av produkten

Snabb och smidig leverans av produkten, som även var väldigt skön och bekväm på foten.

23 marca 2026

Hej Anna,
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick både snabbt och smidigt och att skorna känns riktigt bekväma på foten – det betyder mycket för oss.

Oceniono na 5 z 5

Varan motsvarar alltid mina…

Varan motsvarar alltid mina förväntningar, snabb leverans och väldigt sköna skor

30 marca 2026

Odpowiedź od JOBI Footright AB

Tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket att höra att skorna lever upp till dina förväntningar varje gång och att du uppskattar både komforten och den snabba leveransen.

Hej Jesica,
Tack för ditt omdöme! Roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och skorna. Välkommen tillbaka!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej