Super dårlig kundeservice de har sig i…
Super dårlig kundeservice de har sig i Vejle afd. smut hellere over til Renta. Det går både stærkt og de har en meget bedre kundeservice! Det ligger lige ved siden af!
JM Trygluft Horsens.
Har den 14 april send mail med henblik på at leje en WC Flix, den 6 maj har jeg stadig ikke hørt fra dem, vælger at ringe til dem, for at høre ind til om det er muligt at leje sådan en vogn, i tlf bliver jeg mødt af en meget uhøflig mand som direkte siger til mig om jeg er klar over hvad sådan en koster at leje - og nej det er jeg ikke men var heller ikke det mit spørgsmål lød på - bede om mit tlf, får det og her den 16 juni har jeg stadig ikke hørt fra dem 😡
Jeg har utallige gange, og igennem en årrække, lejet materiel hos JM Trykluft, Aarhus, i erhvervsmæssig sammenhæng. Lejeperioder har været fra en enkelt dag, til flere uger, og med både egen afhentning, eller levering og afhentning af JM. Levering og senere afhentning af JM har altid været til tiden.
Uanset om det har været tavlevogne, dumpere, minigravere, lifte, stubfræsere, håndværktøj og meget mere, så har materiellet altid været velkørende og velfungerende. De enkelte gange der har været et problem undervejs i lejeperioden, typisk med sliddele eller grundet brugerfejl, så kommer der omgående en mekaniker.
Har JM ikke en given maskine ledig når jeg ønsker det, og ofte med kort varsel, så indlejer de en maskine som har opfyldt de krav jeg har haft. Jeg har på intet tidspunkt lagt røret på, eller forladt deres adresse, med uforløst sag.
Samtlige medarbejdere er kompetente, servicemindede og imødekommende. Kenneth og Henry fortjener her særligt at blive nævnt, men det gælder alle.
Jeg har også erfaringer med andre udlejere, men der er ingen, der når JM til sokkeholderene.
Horsens afdelingen
Der er super service, rare og behagelige personer. De kan anbefales.
Dårlig service. Har ringet flere gange til Holstebro ang leje af en havemaskine, men de vender ikke tilbage😡😡😡😡
Den bedste service længe! Utrolig rar og hjælpsom person, som vi mødte. Derudover virkede produkter fuldt ud! Kun gode anmeldelser herfra!
Hej.
Ja men jeg står lidt med samme oplevelse, som person fra Randers har haft.
Lejet en maskine til at skære i beton ved Jm Trykluft Skjern, måtte selv afhente maskinen ved butikken, brugt den i 10 minutter første dag, derefter kunne vi ikke starte den, aflevere den tilbage og kunne hente den igen samme aften så var den lavet, anden dag kører vi 5 minutter med den også sker det igen vi kan ikke starte den.
Vi modtager så en regning på to dags leje.
Den kunne ikke starte fordi der var støv i maskinen, det et svært og skære i beton uden det kommer støv på og i maskinen.
Hos JM Trykluft i Randers kan man leje en flishugger på larvefødder til opgaver på mindre tilgængelige steder. Det gjorde vi, og maskinen holdt op med at virke efter fem minutter. Firmaet hentede den igen og ringede til mig for at fortælle, at vi alligevel skal betale en dags leje og afhentning.
Det var nemlig vores egen skyld, at maskinen ikke duede - vi havde kommet "noget forkert" i den, nemlig for små grene.
Vi ringede til afdelingen i Horsens, hvor man kan leje en tilsvarende maskine, og spurgte, om deres flishugger kunne tage både små og store grene. Svaret var ja. Senere lejede vi hos et andet firma og fik fliset alle størrelser uden problemer.
Det er selvfølgelig synd, at de to afdelinger ikke koordinerer deres historier, så man ved at ringe til Horsens kan få dementeret den historie, de fortæller i Randers.
Det er også ærgerligt, at den maskine, vi endte med at bruge, virkede upåklageligt hele dagen og således beviste, at små grene ikke er et problem, hvis maskinen ellers er i orden.
Vi fik desuden at vide, at medarbejderen i Randers havde været anlægsgartner i fem år og derfor nok vidste, hvad man kan komme i en flishugger. Og grenene havde helt sikkert også været for "elastiske"..
Tilbage står indtrykket af et firma, der måske snarere skulle beskæftige sig med fantastiske fortællinger end med udlejning af materiel??
Rigtig god oplevelse
Jeg kan kun varmt anbefale JM Trykluft. En stor tak til Per og Ole i Kolding for at gå den ekstra mil
Behageligt personale og fantastisk service
Brian Madsen MMT GROUP
Professionel håndtering.
Efter som jeg havde oplevet at blive snydt af et tidligere udlånsfirma. Var jeg noget på vagt da jeg skulle leje maskine igen.
Men efter at have snakket med JM trykluft a/s følte jeg mig i gode hænder.
De sendte en kontrakt over mail hvori jeg kunne læse alt inden jeg fik udleveret maskinen hvilket gjorde mig roligt.
Jeg lejede deres gummihjulslæsser Giant i 2 dage og deres maskine kørte som en drøm begge dage.
De ringede efter mit ønske 30 min før de hentede maskinen og jeg fik en god behandling hele vejen i beløbet.
De bedste anbefalinger her fra.
Fantastisk service ved udlejning af maskiner 🤗
Afdelingen i Kolding yder kompetent service. God materiel, gode priser.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.