Bestelling betaald maar na een maand nog steeds niet ontvangen. Klantendienst liet eerst weten dat ze ziek was geweest en achter stond met bestellingen en dat het diezelfde dag nog de deur uit zou gaa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mensen pas op! Deze mevrouw betaald retour gezonden producten niet terug. Er komt geen enkele reactie op mails en de telefoon wordt niet opgenomen. Slechte zaak om op deze manier een bedrijf te runn... Zobacz więcej
Ik had een jurkje besteld en betaald dat binnen twee weken zou worden geleverd. Uiteindelijk pas na twee MAANDEN gehad. In de tussentijd heb ik meerdere malen gevraagd waar de levering bleef, maar ik... Zobacz więcej
Had een bestelling geplaatst maar twijfelde nog of het de juiste maat was. Dus deze vraag gemaild, helaas kreeg ik geen antwoord. Wel een mail dat de bestelling verzonden was. Daarna nog een mail g... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Jijwel.nl heeft kaartjes met de leukste prints en kleuren voor elke gelegenheid. Daarnaast vind je ook de mooiste gifts en interieuraccessoires in onze webshop! Ook steunt Jijwel.nl het goede doel! Doe je ook mee met de ouderenactie?
Dane kontaktowe
Kalverstraat 7A, 8011LH, Zwolle, Holandia
- 06 389 633 06
- info@studio-sanne.com
- www.jijwel.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Jammer
Als ik het vestje ontvangen zou hebben was ik er vast heel blij mee geweest. Vorige bestellingen gingen wel goed!
Super leuk setje en snelle service!
Erg leuk setje van Noppies besteld met korting! En super snelle service!
Uitstekende ervaring!
Correcte afhandeling en snelle levering.
Uitstekend!
niet tevreden over de levering, foute maat bij bezorging
De levering duurde langer dan was gemeld en ik had verwacht. Bovendien was de maat van het product niet goed en kan ik er dus nog niets mee. Volgende keer naar een ander adres.
super snel,goed en netjes geleverd!
een dikke 8 want alles is netjes op tijd geleverd en goed service!
Leuke site en prima service!
De kleertjes zaten goed, kwamen overeen met de foto's en de levering was snel en keurig verzorgd.
Snelle levering, super ruilservice!
Al meerdere keren kleertjes voor de kids gekocht. Bij de laatste bestelling, die binnen twee dagen geleverd werd, zat een verkeerd t-shirt. Gelijk gebeld. Keurig een antwoordnummer gekregen voor de retourzending maar vooral! het goede t-shirt werd dezelfde dag nog naar mij toe verzonden, zonder de retourzending dus eerst binnen te hebben gekregen. Hele fijne service!!
alles naar wens, snelle levering
verzorgd verstuurd, was wel handtekening nodig bij levering. Was op moment van levering niet thuis, daarom vertraging opgelopen. Shirts v Joe color van goede kwaliteit, ook na vele malen wassen.
perfect! En snelle levering!
Zwemkleding van Bora Bora valt, zoals ook vermeld, klein uit, maar maat groter past perfect. Mooie kwaliteit.
mooie jas
het is een hele mooie jas die goed past
de jas zag er op de site stoer uit en dat is ie in het echt ook
het was een zeer vlotte bestelling
ik heb al een paar keer de naam van de site laten vallen in mijn omgeving
leuke kleren en een snelle bezorging,tevreden dus.
wij hadden een bikini besteld en al de volgende dag werd het bezorgd. Een mooie prijs en de bikini was van goede kwaliteit , leuke kleuren en een mooie pasvorm. Al met al een pluim voor jijwel.nl
Het jasje is fantastisch !
ik heb een supersmooi jasje van Oilily besteld. Het past perfect en onze kleine meid steelt er overal de show mee.
De service van jijwel.nl was super. Zowel via telefoon als via mail, supervriendelijk.
Ik had het jasje ook heel snel thuis.
Super kleertjes en snel geleverd!
Ik had het pakje van noppies al binnen dagen thuis. En de kwaliteit is super. Dit wordt het eerste pakje die mijn kleine man aankrijgt als hij geboren is. Bedankt jijwel.nl voor de goede service!
Goede service en levering
Snelle levering en de producten voldoen aan de getoonde afbeeldingen.
Fantastische service!
Het kledingstuk wat ik voor mijn dochtertje heb gekocht is fantastisch! Pasvorm, maat alles klopte. Ik merkte alleen wel dat het natuurlijk even lag (anders heb je natuurlijk niet zo'n hoge korting!) het rook een beetje muf, gelukkig heb je daar een wasmachine voor.
Ik zeg tegen iedereen oe fantastische shop het is....... Ga zo door!
Originele kinderkleding en Service
Hier vond ik een uitgebreide keuze aan fraaie kinderkleding.
Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
Ook niet bij ruilen!
De communicatie is helder.
Astrid alias jijwel zegt wat ze doet en doet wat ze zegt.
Doświadczenie Trustpilot