Jensen Print Recenzje

5,0

Jensen print er fantastisk! God service, høj kvalitet, imødekommende og hjælpsom personale. De hjælper mig meget i mit virke som illustrator. Kan varmt anbefales! Mine kunder kommenterer ofte, hvor læ... Zobacz więcej

Jeg har nu fået lavet et par gange fra Lars Jensen og hans team - og hver gang til fuld tifredshed. Senest på en ekspreslevering, hvor vi selv var lidt bagud på leveringen fra vores side - sender ma... Zobacz więcej

Som grafisk designer og nytilflytter til København ledte jeg efter sted af printe mine plakater. Et sted hvor pris og kvalitet hænger sammen. Jensen Print, har uden tvivl vundet vejen til mit grafis... Zobacz więcej

Jeg skulle have printet mit speciale og fik Jensen Print anbefalet. De var simpelthen så venlige og servicemindede hele vejen igennem, fik det printet og klart før tid og hjalp endda med at pakke det... Zobacz więcej

1. Sklep z znakami i szyldami
  2. Drukarnia
  3. Punkt ksero
  4. Druk cyfrowy
  5. Drukowanie cyfrowe
  6. Usługi laminowania
  7. Usługi poligraficzne

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Trykkeri og print København. Vi printer dine tryksager billigt og hurtigt. Vi er stærke i flyers, hæfter og foldere. Levering kan tit ske fra dag til dag og mange gange kan vi leverer samme dag.

Doskonała

Overordnet set fint

Overordnet set fint, men der var sider som var skævt printet, og der var en model på en side, som kun blev printet halvt.

5 lipca 2019

Perfekt

Ligesom sidst, meget venlig og lynhurtig betjening og afvikling.

4 lipca 2019

Super service

Super service. 100 hæfter printet fra dag til dag i rigtig flot kvalitet :-)

22 czerwca 2019

Fast

Fast, reliable and cheap - definitely recommend! I just suggest to check on their website the exact location because Google Maps gives the wrong one!

13 maja 2019

Hurtigt og meget smuk print

Hurtigt og meget smuk print! Farverne præcis som de så ud på min skærm og hyggelig betjening. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen

5 kwietnia 2019