2,5

1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

NEEJJJJJ! For 2300,- UBRUGELIGT

Købte en kjole efter eget mål, et par sko og vifter. 1800,-
Vifterne holdt ikke dagen ud, skoene havde ingen såler, men ellers pæne.
Kjolen var i helt forkert mål, ca 20cm større i livet end hvad jeg havde bestilt. Jeg klagede med fotodokumentation der med et målebånd viste den store forskel på hvad jeg havde bestilt og det udførte. De sendte et foto retur af kjolen med et inch målebånd der viste at de havde ret.... gad vide hvor de har fået det målebånd fra? noget passede slet ikke. Sikkert også noget kulturelt at man ikke kan indrømme fejl.....
Jeg blev tilbudt en kompensation på 315kr som blev indsat på min konto, da de ikke tager kjoler efter mål retur!!
Et par dage senere kom en regning på 800,- på moms og gebyrer.
NEJ - køb hellere en kjole du kan prøve og giv lidt mere.

3 grudnia 2015

Styr unna!

Kjolen jeg bestilte i standardstørrelse 12 viste seg mye større da jeg åpnet pakken. I tillegg har jeg ikke fått sløret, selv om jeg betalte for det og det sto på lista/kvittering som lå i pakken. Helt uakseptabelt!

2 października 2014

Lækre støvler hurtig levering

english below.

Jeg bestilte mine fine støvler d. 04/09 jeg har modtaget dem idag d.11/09. jeg fik mail opdateringer løbende og blev lovet min pakke indenfor 3-6 dage og jeg fik dem på 5. dagen. så fint. Jeg har betalt 348kr inkl fragt. mine forventninger til kvalitet osv var ikke høje, men jeg er ovenud tilfreds <3 dejlige støvler.
ville anyday handle sko og støvler der igen.

I ordred my boots at 04th sep and received them today 11th sep. I received mail updates all along. They should be here within 3-6 days and they came witin time on the fifth day, and i had them shipped to denmark. my exspectations where not that high because of the price, but i love them so much. There is a little glue spilled on the sole, but who cares they are gorgegous - would shop there any day. totally recommed! <3

11 września 2014

HOLD JER VÆK

Jeg købte en smuk galla kjole på deres hjemmeside. Jeg sikrede mig at vælge en standard størrelse, så det levede op til deres returpolitik. Kjolen passede overhoved ikke efter de vejledende mål på hjemmesiden, derudover er det ren fup, og ikke mulig at få den returneret. For at kontakte kundeservice skal man starte en chat, hvor man max for tilbudt 30% af kjolens værdi tilbage betalt, og bliver videresendt til en ny medarbejder , gang på gang.
IKKE HANDEL DER, SELVOM DET ER NOGLE FLOTTE KJOLER.

6 maja 2014
Oceniono na 5 z 5

vous êtes des professionnels!!!

Milles merci,c 'est en cliente conquise et véritablement satisfaite que je vous écris. J'adore ma robe et mes accessoires(boléros,jarretière,gants)Tout est comme sur le site et ça je peux dire que je suis heureuse.Vous allez faire de moi la plus belle véritablement le jour de mon mariage.
Cordialement,
Sita depuis Abidjan

30 kwietnia 2014

alt er super fint :-)

Har lige bestilt en gallakjole til min datter. Kjolen kom en uge før tiden - så det er bare SUPER. Kjolen er syet efter mål, og alt er syet fint og størrelse passer perfekt. Har læst anmeldelser EFTER vi bestilte kjolen, så var lidt nervøs... Men... alt er perfekt og vi skulle IKKE betale flere penge efter selve bestilling.... Kan rolig anbefale hjemmesiden og vil selv benytte den igen, hvis jeg får brug for en flot kjole til en god pris :-)

23 stycznia 2014
Oceniono na 2 z 5

Det er ikke det værd.

Jeg købte en kjole over hjemmesiden. Den var ikke så meget problemet. Den var ikke helt lige syet, men det var småfejl, som jeg kan leve med.

Problemet var betalingen.

Eftersom at siden var oversat til dansk, troede jeg at butikken var fra Eu. Det viser sig at alt bliver lavet i Kina. Udover at jeg helst ikke handler i butikker, der får lavet tingene i Kina, kom der told på kjolen.
Jeg havde kigget rundt for at finde noget om told, men kunne ikke umiddelbart finde noget. Heller ikke da totalprisen kom op, var der nogen advarsel om at der måske kom told på handlen.

Først den dag pakken skulle ankomme, fik jeg en sms fra DHL, om at der var told på pakken, som skulle betales ved leveringen. Derfor havde jeg ikke tid til at annullere kjolen, eller kontakte firmaet omkring problemet. Jeg måtte bare betale for ikke at miste det fulde beløb.

Jeg skrev til dem, at det var urimelig svært at se, at der kom told på deres varer. Det beløb jeg betalte ekstra var 41% af det samlede beløb. De ville derfor give mig en kupon på halvdelen af toldbeløbet, hvilket kræver at jeg handler der igen, hvilket jeg selvfølgelig ikke gør. Havde de refunderet toldbeløbet havde jeg været tilfreds, men jeg er stadig stærkt utilfreds med, at det skal være så svært at finde information om evt. told på deres hjemmeside.

16 lipca 2013

HOLD DIG VÆK!!

Jeg købte en virkelig smuk kjole på JennyJoseph til min efterskoles galla afslutning, men for det første kom kjolen en uge (7 dage) for sent, for det andet var indpakning slet ikke som jeg havde forventet, eller havde fået beskrevet på siden. Kjolen, som er ret stor og fyldig, var blevet mast ned i en kasse, ikke større end en skotøjsæske, og der fulgte ingen målebånd med.
Jeg er meget utilfredse med den service, når jeg ikke fik at vide, at jeg skulle betale 395 danske kroner ekstra for overhovedet at få kjolen udleveret.
Det er sidste gang jeg køber noget på jennyjoseph.com /da

14 czerwca 2013
Oceniono na 4 z 5

Fantastisk Flotte Kjoler !

Jeg bestilte 2 kjoler til min dimension og en til galla + en meget billig selvsiddende bh.

Jeg fik to fantastiske flotte kjoler i en orange og blå farve der går over alt forventning. De sad begge perfekt de steder jeg har angivet mål. De er ikke figursyede så selvfølgelig skulle vi lige ændre nogle småting de steder de ikke kendte mine mål( i dette tilfælde kun i stropperne på den ene kjole)

Husk at måle brystet helt uden bh da de er beregnet til selv at give støtte. Ellers bliver kjolen for stor :)

Jeg skulle også betale told, men da det er Danmarks told og skat regler indgår det ihvertfald ikke i min bedømmelse. Da man sagtens kan finde informationen om at kjolerne bliver lavet uden for EU.

+ kom kjolerne 2 dage før jeg havde bestilt dem til :)

23 marca 2013
Oceniono na 1 z 5

Endnu et kinesisk fup firma!

Dette er endnu et eksempel på Kinesisk rovdraft af danske virksomheder. Jeg vil på det kraftigiste fraråde ALLE om køb her fra.

Siden bruger Onlinewonderland på deres side for at skaffe kunder. Jeg vil understrege at onlinewonderland intet har med jennyjoseph at gøre.

20 marca 2013

skuffende

min datter har lige købt en bryllupskjole hos jer hvilket er under al kritik i sender en kjole der er for lille og ikke i samme stof som på hjemmesiden ... da hun kontakter jer vil i ikke give hende penge retur ej heller bytte den til andet ... der bliver aldrig handlet hos jer igen for det er simpelthen forkasteligt at ødelægge folks drøm

12 marca 2013

Useriøst !

Useriøst kinesisk fup firma der bruger danske butikkers navne i deres søgeord på Google for at lokke kunder til.

De bruger blandt andet Tp Kjoler Skjern som søgeord og Tp Kjoler har bestemt ikk noget som helst at gøre med dette firma !

18 stycznia 2013

Dårlig sevice.

Kjolerne er meget billige, vær obs på at der kommer told på - det er dkr. 300.- oven i kjoleprisen og beregn også et besøg hos en skrædder. Kjolen blev bestilt efter mine mål, men passer ikke alligevel. Kjolen passer der hvor de har fået mine mål, men har helt forkert facon og pasform der hvor de ikke bad om mål. Jeg har gentagende gange forsøgt at komme i kontakt med deres kundeservice for at reklamere men får ikke noget svar. Nu betaler jeg selv en skrædder for at tilrette kjolen, men så er det bare ikke billigt mere. Sidste gang jeg køber noget hos dem.

23 czerwca 2012

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej