Er faktisk ganske godt tilfreds med at handle her, men at jeg skal betale små 500 kr i fragt. Kontra 48 kr ved " andre firmaer" når når jeg bestiller for mere end 5000 kr er toppen på begærlighed... Zobacz więcej
Besøgte Jem &Fix, Nørrevænget, Silkeborg, d d. (28.7.26), idet jeg naturligvis havde tjekket på nettet, at de havde 7 underskåle til havekrukker tilbage på lageret. Der var ingen. Spurgte de piger, d... Zobacz więcej
Reklamerade en defekt diskho för mer än en månad sen. De skulle ordna med återbetalning. Ingen återbetalning i sikte och kundtjänst slutat svara. Trevligt företag… köp inget här.
Fruktansvärt dåligt bemötande i butiken av personalen vid första besöket. Ingen personal sa hej när jag kom in i butiken då personalen var upptagen med att samtala med varandra. Kunden går alltid före... Zobacz więcej
- Sklep ogrodniczy
- również w kategorii:
- Sklep meblowy
- Sklep z oświetleniem
Dalvænget 16, 5610, Assens, Dania
- www.jemogfix.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Jem & fix Frederiksværk
Min datter og jeg har lige været i Jem & fix i Frederiksværk. Vi købte 14 poser granit skærver og de var tunge. Da vi havde betalt, kørte ekspedienten vognen ud til bilen og han læssede dem også i bilen. Stor ros til ham, for hans humør og hjælpsomhed ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg købte deres hængestol og allerede…
Jeg købte deres hængestol og allerede dagen efter skæller det sorte maling fra sikkerheds krogen som holder stolen samt den havde et ordenligt hak i et af benene
(jem og fix Varde)
(jem og fix Varde)
Skulle ind og hente tilbehør til maling og havde svært ved at finde det hele jeg skulle bruge, men ekspedienten ved kassen var super imødekommende og hjælpsom til at forklare hvor tingene var så jeg kunne finde det. :)
Hvorfor har jem & fix kun 14 dages…
Hvorfor har jem & fix kun 14 dages retur ret? Dårlig stil. Varerne var i ubrudt emballage og jeg havde bonnen med.
Altid en fornøjelse at handle i Jem og Fix
Personale er meget venlige og hjælpsomme. Altid gode priser.
Skum arbestmiljö.
Fagersta Jem & fix är såå oproportionerla samt käns som dom blir tvingade o jobba där.
När man behöver hjälp så säger dom bara dom inte vet punkt o slut.
Känner mig inte välkommen i butiken pågrund av hur man blir bemöt samt blicken.
Väldig konstig arbetsmiljö har dom
I dag d
I dag d. 03/05/2023 omkring kl. 11:30 var jeg i JEM OG FIX i Randers nordbyen for at snakke omkring en dør, som jeg havde fået med hjem, men hvor jeg fandt ud af, at døren havde skader langs hele dørens længde. Da det er tydligt, at se på varen, at der er tale om fabriksskade. Medarbejderen, som jeg talte på dette tidspunkt talte med og forklarede situationen til, sagde at jeg skulle medbringe døren og kvitteringen.
Jeg kom tilbage ved 17:14 tiden med døren. Da jeg snakkede med medarbejderen (A) ved kassen, sagde hun, at de normalt ikke ville skifte døren ud med ny, eftersom plastikemballagen var blevet åbnet, men at de ville lave en undtagelse denne gang. De bad om min kvittering, som jeg hentede fra bilen. Det var dog den forkerte kvittering, hvorfor jeg gik tilbage for at hente den rigtige.
Pludselig står endnu en medarbejder (B) ved kassen sammen med medarbejder (A). Medarbejder (B) siger nu, at døren ikke kan ombyttes på trods af synlig skade, da emballagen er brudt og siger “hvis vi er søde i dag, kan du få døren byttet”. Hertil fortæller jeg, at medarbejder (A) lige netop har forstået situationen, idet jeg selvfølgelig ikke kan reklamere en fejl, uden at have set den først og dermed bryde emballagen.
Jeg er dansker af anden etnicitet, men har været bosat i Danmark i mere end 20 år, hvor jeg arbejder som maler samt håndværker og har ejet mit ejet firma i snart 15 år. Under samtalen med medarbejder (B) påpeger hun flere gange min måde at tale på. Jeg kan kun forestille mig, at det er min accent, som hun med negativ tone har omtalt. Flere gange kom hun ligeledes med sarkastiske kommentarer mht. om hun ville være “sød nok i dag” og på mit ordvalg/ordforråd, som om jeg var et lille barn.
Samlet følte jeg med diskrimineret på en sådan vis, som jeg aldrig nogensinde har oplevet før her i Danmark og slet ikke i JeM og Fix. Jeg følte mig decideret mobbet, derfor også frustreret og rørt. Det er dybt skuffende at se, at folk stadig opfører sig sådan. Jeg har været fast kunde hos Jem og Fix i forbindelse med mit arbejde og har brugt flere 100.000 kr. i denne butik alene.
Endeligt siger jeg, at de to medarbejder (A) og medarbejder (B) skal tale sammen og give en konklusion, fordi de siger begge to det modsatte. Medarbejder (A) siger til medarbejder (B), at hun har sagt okay til at døren kan byttes pga. skaden, men nu står medarbejder (B) ved kassen og denne skal tage beslutning.
Medarbejder (B) beslutter sig for, at “hun ikke er sød i dag” og at døren ikke kan ombyttes, desuden også at der sættes karantæne på mig som kunde, og at jeg ikke må handle mere hos dem.
Tilbudsavisen starter idag søndag d 30…
Tilbudsavisen starter idag søndag d 30 april vi kører til køge og ingen plantesække eller krydderier de var alle solgt fra fredag d 28 april
Hos Jem og Fix i Middelfart oplevede jeg en usædvanlig god service. Jeg havde en en returvare, hvor jeg selv komplicerede retten til dette, men leder af butik havde overskud til at løse situationen i mit favør, selvom butikken var fyldt med kunder. Har oplevet i andre situationer, at personalet i Middelfart butikken generelt er meget hjælpsomme.
Jem og fix Holstebro super god…
Jem og fix Holstebro super god betjening og altid varer hjemme. Pæn og velholdt butik.
Er glad for jem & fix butikker i Aalborg
jem&fix gør en stor forskel for mig og mine behov for indkøb af alverdens materialer både til hus og have. Jeg kommer meget ofte i en af deres butikker her i området og har kun haft gode oplevelser gennem mange år. Det gælder butikkerne i Aalborg, Nørresundby og Klarup
Tak for det jem &fix.
Aldrig har jeg følt mig så dårligt…
Aldrig har jeg følt mig så dårligt behandlet af en kassedame i jem og fix i Ølstykke afd..jeg stod og manglet lak i spray stod og så på sprayen kunne kun se at der stod maling på dem.. kassedame stod lige ved siden af mig, jeg spurgte hende om der ikke var spay med lak.. hendes arrogante svar var.. Du står lige ved dem. Og så gik hun…Tak for hjælp….i ser ikke mig i den butik mere…..
Man kan sagtens købe en lampe skinne…
Man kan sagtens købe en lampe skinne til loftet.
Og de sælger spots til.
Men ikke et ophæng til din egen lampe. Dog hænger de flere steder i udstillingen...
Underligt...
I butikken i Fjerritslev ville vi hente…
I butikken i Fjerritslev ville vi hente en ganske Alm gipsplade, men der stod en truck i vejen så vi ikke kunne trække den ud. Gik til kassen og spurgte om at få den flyttet, såvi kunne få pladen ud, men nej desværre, den ene var under 18, og den anden havde ikke tilladelse til at flytte trucken!
Hva pokker sker der for det?? De har mere travlt med at skrive på deres tlf end at ekspedere kunder!
Vi måtte gå tomhændet derfra .
Skulle hente jord og træbeskyttelse på…
Skulle hente jord og træbeskyttelse på tilbud, kom kl. 10 i dag, hvor tilbudet startede, men intet tilbage🙁
Jem & Fix Tidaholm
Jem & Fix Tidaholm, suttit i telefonkö i 2 dgr typ 30 minuter vardera, trodde dom stängt verksamheten! Idag svarade man helt plötsligt för att ge besked att dom inte kan lägga undan 2 varor till på tisdag, då dom var på rea, ”-först till kvarn..”, ”Ja tack för hjälpen, eller inte hjälpen”! Stig Dahlin Mariestad
Skuffelse
Skulle bruge en fastelavnstønde til vores Fastelavnsfest, og så til min glæde i den nye Jem & Fix avis som var gældene fra Søn. d. 12. feb., at der var Fastelavnstønder på forsiden af deres avis. Kørte derfor ind til butikken i Hjørring, da de åbnede kl. 8 , men udsolgt fik jeg at vide , skønt tilbuddet først startede søn. kl. 8. Derefter kørte jeg til deres butik i Frederikshavn, som havde 14 stk. i butik !! Det er en ommer !!! og ikke iorden.
Virkelig god customer service
Mig og min mor havde en af de bedste returnerings oplevelser længe. Vi kom ind med en defekt vare og manageren gjorde alt i sin magt for at give os en god oplevelse. Vi gik derfra med en rigtig god fornemmelse i maven👍🏻
Gavekort 9 830030 820825
Gavekort 9 830030 820825
Bestilte 18 rl isolering og betalte for levering i carport ca 400 kr..
Den 31. jan. kom Post Nord med pakken, men chaufføren kunne ikke aflevere pakken da den var for høj til komme ind men tilbød at tage den med retur.
Jeg måtte selv skille pakken ad så den kom i tørvejr.ØV det er ikke første gang der er problemer med post nord. I kunne måske overveje en anden transportør.
Altid god behandling hos jem og fix i…
Altid god behandling hos jem og fix i Videbæk og meget hjælpsom personalle.