Ville handle fliser i Hedensted afdelingen. Dagen før ville de kører fliser ud, da jeg skulle hente 2 læs ud af 5, skulle de hentes gennem butikken, fordi chefen ikke gad flytte dem ud. Den flin... Zobacz więcej
Købte en Pladevibrator, som ikke ville starte endte med at måtte få en professionel på for at få rettet fejlen. Så det var lige en ekstra regning oven i købet. Brugsanvisning var også misvisende o... Zobacz więcej
Måløv afdeling. Skulle købe 50 kg vejsalt og spurgte om jeg måtte låne kurven med lige udenfor døren. Fik det svar, at nej så blev kurven snavset og ville efterfølgende gøre gulvet beskidt. Hvoref... Zobacz więcej
Vi henvendte os til kassen, da vi havde problem med at finde den rette vare. Uden at spørge hvad problemet var henviste medarbejderen ved kassen til en anden medarbejder "et eller andet sted der nede... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Sidste udvej
Jeg må sige jeg bruger dem, KUN med mindre der er lukket i STARK.
De kan for det meste lave det billigere, og så er der hjælp at hente...
Billg vare, men ingen service
Fint udvalg og ok produkter, men ved gud hvor er jeg træt af at man ikke kan få hjælp af de ansatte.
Jeg har mildt sagt ikke nogen handyman, så jeg forventer selvfølgelig de ansatte kan hjælpe mig på rette spor, men jeg fik at vide her i Jem&Fix Hjørring, at de rent faktisk ikke måtte rådgive mig !
Det skal dog siges, en sød kvindlig ansatte gjorde sit for at hjælpe mig på rette vej.
Jem & Fix ville være helt perfekt, hvis blot man havde nogen enkelte fagfolk gående i butikkerne !
Hjemmesiden er ikke god
Det er et utroligt sparsomt udvalg af jem & fix's varer på deres hjemmeside, og man kan ikke bruge den til meget, hvis man ikke kan finde det produkt, man søger.. Det kan gøres bedre.
Alt i alt OK
Kvaliteten af butikkens fremtræden og evne til at sælge de varer der tilbydes - afhænger af butikken og dens personale/ledelse.
Således kan jeg anbefale Jem og Fix i Herlev/Ballerup
Forretningen og det at finde produkter = * * * * (4 stjerner), fremstår lidt rodet i forretningen.
Betaling = * * * * * (5 stjerner)
Selve produktet(erne) = * * * * (4 stjerner), man får hvad man betaler for.
Reklamation (RMA) = * * * * * (5 stjerner)
Det er lavpris med hvad der dertil følger
Ja. Det er for det meste der man starter med at lede efter de stumper man skal bruge, for man er rimelig sikker på at prisen er ok. De fleste medarbejdere aner ikke noget som helst om hvad de sælger og det er ikke ligefrem sjælden, at de ikke har hvad man skal bruge. Men ok, så længe man har et mere velassorteret byggemarked liggende lige ved siden af.
Lækkert med søndagsåbent
Skønt at man kan hente byggematerialer på en søndag når den lokale XL-Byg ikke har åbent. Desværre er kvaliteten lidt under XL-Byg, dog ikke på de samme mærkevarer, men på alternativerne.
uvidende ansatte
har intet godt om jem og fix.. bliver lige skuffet hver gang. de aner ikke noget ikke endgang hvor varene man spørger efter ligger.. og hvis du skal have savet et stk træ over så det kan være i bilen kan du købe ne sav og save det på P-pladsen.
Skriv en titel der passer til 3 stjerner
Skriv hvad du har købt og hvorfor du synes at oplevelsen kun var acceptabel. Husk at skrive virksomhedens navn i din anmeldelse.
Fx jeg har endelig fået min vare, efter meget skriveri frem og tilbage. Virksomheden havde tydeligvis ikke varen på lager og ville ikke give mig pengene retur. Varen er ok.
Som de selv siger - Høflig selvbetjening
Pigerne ved kassen ved ikke meget om 'gør-det-selv'. Helt i tråd med forretnings-modellen.
Jeg køber rawlplugs hos jem og fix
Der er mange ting jeg ikke ville købe hos jem & fix, bl.a fordi de har ikke nogen nævneværdig service (med vilje) og fordi mange produkter er discountprodukter. Men når jeg ved hvad jeg køber, så går jeg efter den bedste pris og her kan jem & fix fint være med. Der behøver f.eks ikke stå Fisher på mine rawlplugs, men mindre kan også gøre det.
Billig prudukter !
Kunne godt lave deres varelager større samt genvurderer deres retur system, ISÆR når det drejer sig om reklamationer.
billigt og delvis godt
man skal være prisbevist da ikke aldt er billigt,det hænger sammen med kvalitet
God forretning med stort udvalg
Samt en ny sneskovl.En rigtig god forretning med stort udvalg har købt have redskaber der og skal også købe havehegn.
Billig kvalitet
Hvorfor købe de samme varer til dobbelt pris i et af de dyre byggemarkeder??
fint
der er ikke så meget at sige, de har de ting jeg skal bruge, og til de priser kan jeg ikke kræve betjening.
Det de har, har de.
Jeg ser først og tingene kan fås i Jem & Fix, hvis en sjælden gang ikke, går jeg til de andre efter tur, geografisk.
billige, nemt
har købt alt til mit byggeri, hvis de ikke har varen hjemme, så bestiller de det hjem, og hvis man har spørgsmål om deres værktøj er de gode til at hjælpe en