Vi er lige vendt hjem fra Kos kipriotis panorama aqualand, efter 14 dages super ferie, må sige at alt virkelig bare har fungeret fra dag 1 da vi kontaktede Jasø rejser til den dag vi skulle rej... Zobacz więcej
Jasø Rejser
Jeg har brugt Jasø 2 gange, og jeg har været mere end almindeligt godt tilfreds hver gang. Denne rejseformidler i Sønderjylland, skaffer meget billige kvalitets rejser via tyske rejseselskaber. Se... Zobacz więcej
Første gang vi rejste på charterferie i udlandet. Vi havde fået anbefalet Jasø Rejser af familie og virksomheden levede op til anbefalingerne. Fra start til slut var informationsniveauet højt og ingen... Zobacz więcej
Da vi skulle finde en rejse for hele familien på 11 Pers. Forsøgte vi først selv via internettet men for os var det virkelige en jungle at navigere i, derfor tog vi kontakt til Jasø rejser, hvor Mie f... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Rejs fra Tyskland - køb på dansk. Jasø Rejser har gennem 30 år specialiseret sig i rejser med tyske rejseselskaber. Hos Jasø Rejser tilbyder vi billige rejser, hovedsagligt med afgang fra Hamborg. Jasø Rejser sikrer dig den fordelagtige tyske pris og gode service kombineret med dansk nærvær, erfaring og tryghed.
Torvet 1, 6270, Tønder, Dania
- mail@jasoerejser.dk
- www.jasoerejser.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Din drømmerejse til lavere pris.
Du modtager fuldstændigt den bestilte vare, blot til lavere pris.
Aldrig Schauinsland
Vi skal aldrig nogensinde med Jasø / schauinsland igen.
Vi troede simpelthen ikke det kunne være rigtigt at man ville byde sine gæster noget lign. Hotel Sol y mar - det autentiske Polske køkken på Mallorca, morgen maden var ok, men middag og aftensmad var ærligt talt uspiseligt. Værelserne gamle og slidte - men vi skal jo ikke være på værelserne, så ok.
Alt ialt - En super ferie, men det kan vi ikke takke Schauinsland - Eller Hotel Sol y mar for, det er 100 % sikkert.

godt.
super hotel god betjening flyrejse betjening under midel
ellers alt perfekt.
Den bedste kundeservice!!!
Jeg har simpelthen fået den bedste kundeservice hos Jasø rejser, jeg blev hver gang jeg snakkede med dem mødt med et "smil" i telefonen. Og hvis jeg havde spørgsmål, kunne de svarer på alt. Da jeg skulle have en baby med sørgede de sågar for at dette blev sagt til Airberlin, så vi fik alle de ekstra services som fulgte med når man nu rejser med en sådan lille størrelse.
Helt sikkert et rejsebureau jeg ville vælge igen!!!
super service kun roser til især Stephanie
Jasø rejser er det rejse selskab vi har bedst erfaring med de levere tip top service hele vejen igennem.
Super god service
Vi har et godt samarbejde med Jasø Rejser, også når fly afgange aflyses, gives der en god service.
meget hjælpsom og venlige medarbejdere
vi tjekkede først hjemmesiden og havde dernæst et par spørgsmål. søde, rare og hjælpsomme medarbejdere til at svare på vores spørgsmål og ønsker. hurtig til at vende tilbage med mails vi havde skrevet til dem.
Alle fik maveforgiftning og all inclusive er ikke til de 4 stjerner, hotellet bryster sig af.
Alle danskere vi mødte på stedet havde maveforgiftning. Vi rejste med en anden familie med børn. Værelserne var fine. MEGET lang transport fra lufthavn med bus kl. 23, som skulle ind omkring 9 hoteller på vejen. HØJ musik generede voldsomt både fra nabohotel og fra vores eget hotel om natten. Faciliteter på stedet var ok, bortset fra den larmende musik dagen lang ved den ene pool. Vi rejser gerne med JASØ en anden gang, men man kan ikke regne med stjernerne i forhold til maden. Det skyldes ikke kun maveproblemer, men at alt bestik og service var klistret.... og så ville vi da ønske at folk, der har all inclusive ville begrænse sig....

Odpowiedź od Jasø Rejser
Rigtig god service hele vejen igennem
Meget hjælpsomme medarbejdere, der var lette at komme i kontakt med
Godt tilbud på hjemmesiden - fin ferie
Godt tilbud fundet på hjemmesiden og ringede med det samme for at sikre os rejsen. Alt forløb glat selvom vi skulle hente billetter i lufthavnen i Hamburg.
Det er ikke sidste gang vi har brugt Jasø Rejser til vores ferier.
Godt udvalg af rejser
Jasø rejser har et godt udvalg af rejser og medarbejderne er meget servicemindede. Dog har vi flere gange oplevet lang svartid på forespørsel på rejse
Perfekt oplevelse for hele familien
Det var en super oplevelse - alt klappede. Rigtig fin service lige fra anvisning af parkeringsplads og transport til lufthavnen i Hamburg til bespisning i flyet (vi fløj med Condor Airlines).
Nede på hotellet (Lanzarote Garden H10) var der også en rigtig fin service og alle de ansatte var utrolig hjælpsomme. Vi havde All Inclusive og der var vildt meget at vælge imellem hele tiden. Mht. underholdning på hotellet skal de unge guider have et skulderklap. Der var underholdning både om eftermiddagen forskellige steder rundt på hotellet og om aftenen på scenen - både for voksne og de unge. Vi havde 3 teenagere med og selvom de var de eneste på hotellet hyggede de sig vældigt.
Så alt ialt var det en rigtig god oplevelse.
god rejse, dårlig service.
Havde en fantastisk rejse, men vores flytider blev lavet om inden vi skulle afsted, og de kostede vores parkering i hamborglufthavn, da vi kom hjem kontaktede jeg jasørejser og regnede faktisk med at de betalte, mu er det 6 mdr. siden, jeg har talt i telefon med dem 4 gange og sendt 6 mail til dem, men intet svar:=)

Fantastisk service
I forbidelse med bestilling af rejse var personalet ved Jasoe rejser meget venlig, effektiv, kom med gode raad og kom hurtigt tilbage med svar og opfoelgning. Da de samtidig er meget konkurrencedygtige (pris og udbud) er det et selskab der er en fornoejelse at vaere kunde i.
Altid god service, stor hjælpsomhed hvis alternativer skal findes - kan varmt anbefales
Fantastisk rejseformidler
Servicen fra Jasø's side er helt i top, og du sparer en masse penge ... hvad kan man egentlig forlange udover det :-)