Ingen tvivl om at servicen ikke mangler noget fra selve jaman.dk Flinke når man ringer med spørgsmål. Leveringen skete under 24 timer efter der var afgivet bestilling, det ville dog have været de... Zobacz więcej
Jaman
En rigtig positiv oplevelse under hele købsforløbet. Meget hurtig opfølgning på spørgsmål på mail og fremsendelse af links til manualer inden købet. Desuden god og meget hjælpsom betjening over telefo... Zobacz więcej
Ringede til Jaman - sent fredag eftermiddag 15 min før lukketid - klarede betalingen med sælger i røret - og fik "overtalt" sælgeren til at holde åbent indtil jeg kunne afhente varen samme dag... Utro... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Jaman.dk har vi udvalgt en række lækre produkter, ud fra ekstremt høje kvalitetskrav og med en målsætning om at være bedst og billigst. Vi leverer gerne med direkte bil til hele københavnsområdet efter aftale med dig, og det er muligt at få leveret din vare eks. kl. 16-16.30. Lagervarer kan afsendes samme dag, så ser du en lagervare hos os, og du bor i København, kan du allerede samme eftermiddag modtage (gælder for større varer, såsom TV mv.)
Bjerringbrovej 52, 2610, Rødovre, Dania
- info@jaman.dk
- www.jaman.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Dagen after kom varen No Problem
1 stk. Philips 37PFL9604H LCD TV (37PFL9604H)
det er "kun" første gang jeg handlede hos Jaman
Bestilte en LG Blue Ray soundbar den 26.05.2010,
den var desværre udsolgt, men fik løbende info fra Jaman om forløbet, prisen var OK i forhold til andre leverendører, som i øvrigt også havde udsolgt. den var til afhentning 13.07.2010 - som også passede med levering fra konkurenterne.
firmaet virker rigtig fair, og som jeg varmt kan anbefale.
Utroligt men sandt !
For at gøre en meget lang historie, helt kort, havde jeg fortrudt købet af en LCD skærm der afgav en lyd som generede mit øre. Indrømmet !!jeg var straks skeptisk, for kunne der gøres noget ved det ! Det kunne der, Jaman v/LARS, som er en meget venlig og rolig mand, kunne blot beklage varen og var straks over i en løsning, bytte eller et andet TV. Det blev efter en fornuftig aftale en anden LED skærm, som jeg er tilfreds med. TAK for god behandling og god service. Anbefalingen er gået videre.
kanon!!!
købte et panasonic tx p46s20e, og det er 1. gang jeg både køber et plasma og også hos jaman, og til begge dele det er ikke sidste gang jeg handler hos jaman.dk, eller køber et panasonic plasma :)
Der gik 2 dage så kom tv'et, og alt omkring handlen gik som smurt... 1000tak
Bestilte og kunde afhente samme dag (Kanont)
Jeg har købt et lcd tv virker ok og kanont man kan afhente det
Ambasadør for E-Handel
Service, levering, kvalitet og Pris. Alt som forventet!
Jaman! You Rock!
ALT OK FIN STED AT HANDLE GODE PRISER:
super service Så køb hos JAMAN.
Ingen skjule gebyrer. Bare tre små trin bestil et samsung tv, 40", betal med dankort og afhent. slå den! ;-)
Super oplevelse - hurtig levering - kanon service
jeg fik en super oplevelse - hurtig svar på min forspørgsel, varen blev hurtigt skaffet - alt i alt en framragende oplevelse
Kanon god rådgivning og levering.
Var i tvivl om mit første fladskærm skulle være LCD eller LED. Kunne regne ud at prisforskellen blev udballanceret med nuværende energipriser om 7-8 år ved 4 timer dagligt. Fik at vide at man ikke skulle forvente mere end 5-6 gode år med et moderne fjernsyn, samt at der sker en rivende udvikling på det område så det ville nok ikke kunne betale sig at tænke sådan. Så jeg købte et LCD og sparer op til udskiftning om 6 år.
Hurtig levering og god pris - personlig kontakt
Bestilte et LG SL8500 - retvisende lagerstatus og blev kontaktet dagen efter med forventet leveringsdato, samt at jeg ville blive kontaktet inden levering. Blev kontaktet samme dag, som levering fandt sted og alt i alt en god oplevelse.
5 stjerner til Jaman!
Jeg har købt 1 stk. Samsung LE40C650 Full HD LCD TV (LE40C650) hos Jaman!
Det har været et totalt smertefrit køb. Jaman! kan fuldt ud anbefales.
Kanon kundeservice over telefonen
Jeg bestilte et LG-TV via Jaman.dk på en fredag og blev ringet op samme dag vedr. min bestilling, fordi jeg også havde nogle praktiske spørgsmål i forbindelse med bestillingen/levering. Samtidig fik jeg uden at bede om det, en grundig vejledning i at installere TV'et korrekt og desuden aftalt nærmere omkring det rent praktiske med leveringen. TV'et blev leveret den førstkommende hverdag efter weekenden og fungerer indtil nu uden problemer, så alt i alt en rigtig god kundeoplevelse herfra! :-)
Hurtig og god service
Bestilte kl 23:00 fredag, fik personligt svar fra forhandleren kl. 23:30. Fik tilbudt levering mandag.
Jeg havde fundet det fjernsyn jeg gerne ville have og ringede til Lars for at høre om jeg kunne have det i bilen og vi kom frem til at det kunne det godt så jeg kørte ud for at hente det den efterfølgende hverdag. Lars var lige 5 minutter forsinket men blev fint behandlet og tilbudt plads at sidde og vente på at han skulle ankomme. Jeg følte mig velkommen og man var oprigtigt glad for at jeg handlede der. I modsætning til de store kæder hvor ekspedienten er en der ingen interesse har andet end at få sin løn. Lars driver selv stedet og man er derfor et menneske og ikke bare en kunde i det store system. Fik hjælp med at læsse, et håndtryk og høflig tak for handlen.
Alletiders sted at handle. Har gode priser og viden om varerne.
De har fortjent for de fem stjerner.
Jeg har kkoebt et LG fjernsyn hos jaman.dk. Proffesionelt kontakt, hurtig levering. Intet at vaere overrasket. Fem stjerner.
Hurtig og effektiv service
Jeg bestilte min Sony fladskærm en mandag middag og kunne hente den 3 timer efter.
Jeg fik fin vejledning omkring hvilke mulige vægbeslag jeg skulle bruge.
Lille firma, men effektiv forretning.
Venlig service, gode priser
Jeg købte et 50 tommer Plasma Samsung og var meget tilfreds med at jeg havde mulighed for selv at hente det en lørdag. Priserne generelt virker fine og ejeren virkede rigtig flink og reel.
Troværdig og hurtig service
Billige priser er normalt forbundet med dårlig service, men ikke her ;) Købte et tv sent om aftenen og blev allerede kontaktet dagen efter købet....