Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bästa servicen! Handlade en produkt som visade sig ha ett tillverkningsfel. Ringde till Fredrik på jakt.se och fick mail med följesedeln inom bara några minuter efter att jag lagt på luren. Gratis re... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ny som kund i denna butik. Sjukt snabb leverans. Här har många nätbutiken en hel del att lära. Beställt en kniv på onsdagskväll fick den på fredag samma vecka. TVÅ dagar.... Väldigt nöjd. Komm... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Leveransen tog ca 2,5 månader. Under tiden var det prissänkningar på mina varor i omgångar Black Friday och även senare som jag inte fick del av. Nu när jag får mina grejer betalar jag 1500:- mer än... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

3,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Inhandlade produkter på deras hemsida…

Inhandlade produkter på deras hemsida som hade en utlovad leverans inom5-7dagar, men ack vad jag bedrog mig efter 10 dagar ringer jag och får en nonchalant person som berättar att leverans kan ske någon gång under nästkommande månad, efter ytterligare 10 dagar ånyo kontakt och samma nonchalanta person upplyser mig än en gång att leveransen kan inte utlovas. Det är ett fullständigt värdelös och inkompetent företag att ha och göra med, serviceinriktelsen är under all kritik. Har bara ett att säga handla aldrig av dem.

10 maja 2021

Svarar ej

Köpte handskar, som kom i tid. Men de var en storlek för stora. Idoga försök att få tag på jakt.se för att byta till en storlek mindre utan ens ett svar.

27 stycznia 2021
Oceniono na 1 z 5

Beställde ett stormkök som skulle…

Beställde ett stormkök som skulle skickas efter 2-5 dagar, enligt beställningen. Stod att det fanns i lager. Jag sitter nu en månad senare och de har fortfarande inte skickat det. Det senaste jag fått veta är att det skickas om ca 2 veckor. Litar inte på det. Kundtjänst svarar inte.
Kommer aldrig handla av de igen.

26 grudnia 2020
Oceniono na 2 z 5

Köpte en tikka t3x som inte kunde skjuta under snusdosan...

Köpte en tikka t3x som sköt urkasst från förpackning. Ingen serie under en snusdosa på 100 meter. Ringde dem och frågade om hjälp, deras rekommendation blev att köpa sandsäckar (Rätt kort och drygt svar också). Jag försäkrade dem om att det inte var skyttet det var fel på då jag skjutit gevär hela mitt liv. Testade fem olika ammunitioner (Kostade ca 3000 kronor bara för den).

Efter en månad utan hjälp från jakt.se lämnade jag in den hos vapensmed. Han kunde direkt konstatera att stocken låg emot på tok för mycket. Trots plastbäddning och att vi slipart ur stocken sprider den fortfarande som en femkrona på 100 meter oavsett vilken ammunition vi kör. Däremot när jag skjuter handladdat skjuter den hål i hål.

Sjukt besviken på kundservicen. Enda anledningen till att ni inte får en 1:a är för att säljarna var väldigt hjälpsamma tills jag fick problem.

1 września 2020
Oceniono na 1 z 5

Väldigt dåligt problem lösning!

Beställde helt ny gevär som har magasin problem, den är väldigt löst och ger matnings fel. Efter kontakt med "jakt.se" så får jag en länk till en youtube video på tyska hur man ska bända den nya magasinet för fixa problemen. Fast att den är inte riktigt fixat, bara bänt för lösa problemen tillfälligt. Otroligt dåligt tycker jag och otrygg att handla från dom.

2 lipca 2020

Sjukt snabb leverans.

Ny som kund i denna butik.

Kommer kollar över vad dom har mer i sitt sortiment.

BRA jobbat.

29 maja 2020

Bästa servicen!

Bästa servicen!
Handlade en produkt som visade sig ha ett tillverkningsfel. Ringde till Fredrik på jakt.se och fick mail med följesedeln inom bara några minuter efter att jag lagt på luren. Gratis retursedel kom några minuter senare, och allt fungerade klockrent. Suveränt bemötande och service 10/10!

11 października 2019

Urusel kundservice.

Urusel kundservice.

Jag ville ha något så enkelt som presentkort i digital form vilket vilket tog dem hela 11 dagar att skicka utan. Självfallet blev det ingen födelsedagspresent i tid. Nochalant bemötande i alla delar, de bör verkligen se över sitt kundbemötande och sin verksamhet.

29 marca 2019

Beställde Lapua kulor den 4/12

Beställde Lapua kulor den 4/12, de skulle sändas inom 2 till 5 dagar.
Den 18/12 kontaktade jag dom och frågade var mina Lapua kulor var fick jag ett drygt svar "tror du vi sitter o håller på din order". när jag då frågade om jag skulle få dom kulor jag betalat för, fick jag till svar : att dom var slut och skulle inkomma i mitten på MARS !!!!
Vid ett sådant tillfälle hör det enligt mig till god ton att man hör av sig
och meddelar förseningen utan att jag ska behöva kontakta dom.
Tommy Jansson

18 grudnia 2018
Oceniono na 1 z 5

Beställde en ebelstock gunrunner pack …

Beställde en ebelstock gunrunner pack och ville skicka tillbaka denna pga superdålig kvalitet men då får man själv stå för returkostnad skitföretag !
Tips beställde en gunrunner pack från wish för 375 kr och fick den i går kväll sådan skillnad riktigt fin och tjock och bra plus större än ebelstock.
Hjälps vi nu åt så skall vi få detta skitföretag jakt.se i konkurs till sommaren
varning beställ inget från detta företag

8 lutego 2018
Oceniono na 2 z 5

Det står att vapen är i lager på deras …

Det står att vapen är i lager på deras hemsida, men det är en sanning med modifikation. Stryk lagerstatus om ni inte kan hålla vad som står på hemsidan. Så här skrev de i meddelande till mig.
- Ja, lagerstatus stämmer " om det finns i lager hos leverantör"
Dåligt.

15 kwietnia 2017

Sega och struliga

Tog jakt.se en månad att skicka geväret jag beställt efter att dom fått in inköpstillståndet. Pratade med dom och dom lovade att det skulle vara framme innan den 16/8, 17/8 skickades det. Slarvigt nonchalant.

18 sierpnia 2016

Bästa butiken.

Jakt.se är den sidan som gäller för att få bra produkter till bra priser. Kundservicen både via telefon och i butiken är enastående. Jag är en återkommande kund och handlar väldigt mycket hos Jakt.se och blir aldrig besviken utan lämnar alltid butiken nöjd och glad och det är så otroligt kunnig personal. Tack för att ni finns.
Rekommenderas varmt från hela mitt jägare hjärta.

16 kwietnia 2013

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej