Banner for Jakodan A/S

Jakodan A/S Recenzje 6126

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

Virkelig nogle fine muligheder og kasser. Meget fair priser. Hurtig levering. Det helt særlige er den gode service man får ved Jakodan. Der er helt sikkert dygtige mennesker bag. Jeg kan på det varmes... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og virkelig god oplevelse. Jeg bestilte inden kl 12.00 og mine vare blev sendt samme dag som jeg bestilte. Lave samme "øvelse" uge efter, og fik mine vare lige så hurtigt denne gang. Jakod... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service, at vi kunne få prøver på både gaveæsker og gavebånd inden vi bestilte. Hurtig og sikker bestilling, og tryg hjælp, da jeg kom til at bestille for meget.

Oceniono na 5 z 5

Det handler ganske vist "bare" om emballage mm, men hjemmesiden er decideret lækker både i design og funktion. Derudover gode priser, god online kommunikation og levering til tiden. Det må blive en re... Zobacz więcej

1. Opakowania
  2. Sklep z opakowaniami prezentów
  3. Sklep z artykułami biurowymi
  4. Dostawca papierowych toreb
  5. Dostawca plastikowych toreb
  6. Hurtownia stacjonarna

Informacje o Jakodan A/S

Napisane przez firmę

Her køber du emballage, indpakning, poser og kontorartikler bedre og billigere. Hurtig levering og god service er med i prisen. KØB EMBALLAGE HER Hos Jakodan leverer vi emballage til virksomheder, webshops, detailbutikker og lagerfunktioner, der har brug for pålidelige og effektive pakkeløsninger i hverdagen. Vi tilbyder et bredt udvalg af emballageprodukter til både e-handel og fysisk handel – fra papkasser og forsendelsesemballage til poser, pakkefyld og indpakning. KONTAKT OS HER Vi har et stort udvalg af specialemballage på lager, blandt andet sorte postæsker, papkasser i farver, postordreposer med print, dansk designet gavepapir og mange andre emballageløsninger til virksomheder, der ønsker en professionel præsentation af deres varer.
Jakodan fordele
BESTIL GRATIS VAREPRØVER Mange af vores kunder er webshops og små og mellemstore virksomheder, hvor emballage spiller en vigtig rolle i den daglige pakkeproces. Derfor lægger vi vægt på emballage, der både beskytter produkterne under transport og gør pakningen nem og effektiv på lageret. Vi arbejder med engrossalg af emballage i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så virksomheder kan få pålidelige emballageløsninger uden at betale for meget. Samtidig sørger vi for hurtig levering, så du hurtigt kan få de emballageprodukter, du har brug for i din virksomhed. Hos Jakodan finder du emballage til e-handel, lager, detail og virksomheder, der ønsker praktiske og holdbare løsninger til pakning, forsendelse og præsentation af varer. KØB GAVEPAPIR HER KØB POSER HER KØB SILKEPAPIR HER KØB POSTÆSKER HER KØB TAPE HER KØB BOBLEPLAST HER KØB PAPRØR HER KØB LABELS HER

Emballage til virksomheder – nemt, fleksibelt og til gode priser

Napisane przez firmę

Jakodan.dk leverer emballage til virksomheder i alle størrelser. Hos os kan du købe små mængder, få hurtig levering og vælge emballage, der giver dine pakker et professionelt udtryk.

4,9

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

11 marca 2026

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej