Jagttegn.net Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun sige godt om Jagttegn.net. Når man er 63 år, kan man godt være lidt bekymret for om det kan lade gøre. 3 onsdage, 2 lørdage og med 40 rigtige til den teoretiske prøve og kun rigtige afst... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har taget jagttegn hos jagttegn.net aften hold, og det har været en fornøjelse. Klaus og de andre undervisere kan bare deres ting, og er virkelig gode til at lære fra sig. Undervisningsmate... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god undervisning. Et super undervisningsmateriale i form af et pædagogisk hæfte og et super e-learning portal hvor du kan test dig selv undervejs. Og forplejningen var også i top med egen kok... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super god oplevelse. Gode instruktør, der brænder for det de laver. God undervisning både i teorilokalet og på skydebanen. Man kommer godt rundt om det man skal kunne. God undervisning materia... Zobacz więcej

1. Sklep łowiecki

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Siden 2010 har vi justeret og finpudset vores jagttegnskurser i takt med, at kravene til jagttegn har ændret sig. En innovativ og målrettet indsats for, at forbedre vores jagttegnskurser og undervisningsform, gør at vi i dag er førende udbyder af landsdækkende kurser til jagttegn, med et portfolie bestående af mange hundrede tilfredse nyuddannede danske jægere. Vi tilbyder dig seriøse og målrettede kurser til jagttegn – både på aftenhold og weekendhold, og alle vores jagttegnskurser vil gøre dig i stand til, at bestå den officielle jagttegnsprøve, som skal gennemføres for at du kan få dit eget jagttegn.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

311 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 45

Napisz recenzję

God Undervisning

Jeg tog mit jagttegnskursus hos jagttegn.net, det var nogle søde og meget kompetente undervisere.
Deres online portal er super god til at øve sig og læse op efterfølgende, og op til Jagttegnsprøven.
Jeg bestod Jagttegnsprøven i sidste uge første forsøg.
Varm anbefaling her fra. De ved hvad de laver.

30 maja 2023

Jeg tog aftenkursus foråret 23

Jeg tog aftenkursus foråret 23. Super dygtige instruktører, Klaus er god til at undervise og ved utrolig meget om jagt generelt, man kan altid skrive til ham hvis man har spørgsmål. Onlineportalen er også virkelig god ift teori og jagtprøver som, passer virkelig godt sammen med den prøve man får til jagtprøven.
Jeg kan klart anbefale jagttegn.net!

22 marca 2023

Bedste jagttegnsskole!

Jeg er netop bestået min jagttegnsprøve. Jeg kan varmt anbefale alle andre, at tage jagttegn hos de skønne mennesker ved jagttegn.net !
Alt har været super godt. Alle instruktører havde en god, livlig, levende, og humoristisk måde at undervise på, virkelig nogle dygtige instruktører. Derudover er deres online univers genialt!

For mig fungerer det super godt, at jeg kan træne jagtteori, hvor og hvornår det passer mig. Det har været en kæmpe fordel, at jeg igen og igen har kunne træne deres jagttegnsprøver, det har klart gjort at jeg har rykket mig. Udover at kan tage jagttegnsprøven, findes der også en sektion med "spørgsmål", hvor man så kan vælge hvad man gerne vil træne, det kan være man gerne vil træne "svømmeænder" eller "våben" osv. Det har været genialt! Derudover kan man hele tiden følge med i sin statistik, ift. hvor mange % man har rigtig indenfor de forskellige "temaer". Dette gør, at man kan danne sig et overblik over, hvor man bør øve sig mere.
For ikke at tale om, at systemet også kan generer en jagttegnsprøve baseret på dine tidligere forkerte svar, hvilket er super fedt, fordi så får man virkelig træner de ting man har svært ved.

Alt den mulighed for at træne på kryds og tværs gør, at man føler sig godt klædt på til den rigtige jagttegnsprøve.

Jeg har ikke nervøs til den praktiske del, denne bestod jeg i første forsøg med 1 fejl. Jeg bestod desværre ikke den praktiske i første hug, da jeg havde 2 fejl i afstandsbedømmelsen. Jeg fik lov at låne jagttegn.net's vildtfigurer, og fik træner op til den næste prøve, som jeg så bestod i dag.

Der har været super service hele vejen igennem, informationsniveauet har været super, og mulighederne for hjælper har været super.

Jeg kan absolut kun anbefale jagttegn.net

Tusinde tak til alle de dygtige instruktører og folk bag!

31 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk sted at tage jagttegn

Fantastisk sted at tage jagttegn, flink undervisere der dækker alt hvad man behøver og vide og deres online studie er overskueligt og nemt.
De er altid klar på at yde en ekstra hjælp, hvis man spørger og har nogle specielle behov.

22 maja 2023

Super team

Det er et super godt team af dygtige og engageret instruktørere der stod for både teoretisk og praktisk undervisning. Kan kun varmt anbefale og tage sit jagttegn gennem dem

9 maja 2023
Oceniono na 2 z 5

Godt kursus men ærgerlig oplevelse med gavekort

Et rigtig fint weekendkursus med engagerede og dygtige undervisere. Jeg blev klædt rigtig godt på til jagttegnsprøven og har derfor intet at udsætte på denne del. Det var pengene værd og hjalp mig til at bestå jagttegnsprøven i første forsøg.

Jeg er derimod utilfreds med, at jeg ikke modtog et værdikort på 1200 kr til brug i Jaguargruppens butikker. Efter min overbevisning fremgår det tydeligt på hjemmesiden, når man tilmelde sig kurset, at det kan man forvente at få. I stedet fik jeg tildelt et værdikort på 25 % ved køb på minimum 5000 kr. Et beløb jeg aldrig vil komme i nærheden af, da det ikke omfatter geværer eller ammunition.

Kursusadministrator har ikke været lydhør over for henvendelser vedrørende ovennævnte. Så jeg ser mig derfor nødsaget til kun at give to stjerner i min anmeldelse.

11 marca 2023
Logo Jagttegn.net

Odpowiedź od Jagttegn.net

Hej. Jeg er meget glad for at du har været tilfreds med dit jagttegnskursus. Jeg er naturligvis ked af at du ikke mener at vores værdikort svarer til dine forventninger. Der har altid på forsiden af vores hjemmeside stået, at værdikortet var købsbetinget og kun gjaldt for et udvalg af produkter. Da vi hele tiden forsøger at give vores kursister den bedste oplevelse med at tage jagttegn hos os, så har vi valgt at lave dette tiltag om, så vores kursister for eftertiden, bliver tilbudt at købe nogle meget attraktive våbenpakker. Her vil der være besparelser på mellem 1.000 og op til 6.000 kr. alt efter hvilke våben, man gerne vil købe.

Oceniono na 5 z 5

Kompetente instruktørere hele vejen rundt

Jeg har haft glæden af at deltage i jagttegn.net's weekend kurser for jagttegn. Vores instruktører både på teoridagene og de praktiske dage har været helt i top. Vi har kunne spørge ind til alt og fået klare og tydelige svar.
Det online e-learnings-system som de bruger er virkelig godt og hjalp mig meget i træningen inden jagtprøven, så jeg følte mig helt sikker.
Der var også tilbud om ekstra praktiske dage, samt frivillige jagtprøver, så man kunne teste sig selv af inden den rigtige prøve.
Alt i alt en rigtig god oplevelse som resulterede i at jeg fik jagttegn i første forsøg.

19 marca 2023
Oceniono na 2 z 5

Anmeldt til forbrugerombudsmanden

Gennemførte et rigtigt fint weekendkursus med dygtige undervisere og rigtig god hjemmeside, der giver god støtte - det fortjener egentlig stjerner.

Til gengæld tilmeldte jeg mig kurset i den tro, at man ville modtage et værdikort på 1200 kroner til brug i Jaguargruppens butikker - det bliver man oplyst om under tilmeldingsdelen af kurset. Man bliver dog ikke oplyst noget om nogen vilkår eller andet.

Jeg valgte kurset til fordel fra andre netop pga de 1200, men blev i stedet tildelt et værdikort på 25 %, hvis man foretog et køb på minimum 5000.

Da jeg efterspurgte det hos Klaus, var han hurtig til at sende værdikortet på de 25 % med vilkår - ikke det med de 1200.
Da jeg efterfølgende spurgte ind til det andet, altså det man oplyses om under tilmeldingsdelen, gjorde jeg opmærksom på, at der trods alt er forskel på 1200 kroner uden nogen oplyste vilkår og et 25% rabatkort med oplyste vilkår. Her blev jeg mødt af et arrogant svar om, at der ikke var noget, der var ændret, og at værdikort altid har en købsbetingelse, samt screenshot af forsiden. På intet tidspunkt valgte Klaus at anerkende eller forholde sig til, at der er fejl på hjemmesiden, og at man oplyses om en anden ting under tilmeldingsdelen - heller ikke i forhold til det screenshot jeg kunne vedhæfte som bevis.

Jeg vil mene, at når man under kursets indhold skriver:

"Derudover får du af vores samarbejdspartner:
- Værdikort til kr 1.200,- til Jaguargruppens butikker!"

...så er det det, man får - det gør Klaus/jagttegn.net ikke.

Det er rigtig ærgerligt, for kurset er godt, men det bliver solgt under falske/vildledende vilkår.

14 kwietnia 2023
Logo Jagttegn.net

Odpowiedź od Jagttegn.net

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej