Jeg kan kun sige godt om Jagttegn.net. Når man er 63 år, kan man godt være lidt bekymret for om det kan lade gøre. 3 onsdage, 2 lørdage og med 40 rigtige til den teoretiske prøve og kun rigtige afst... Zobacz więcej
Jeg har taget jagttegn hos jagttegn.net aften hold, og det har været en fornøjelse. Klaus og de andre undervisere kan bare deres ting, og er virkelig gode til at lære fra sig. Undervisningsmate... Zobacz więcej
Virkelig god undervisning. Et super undervisningsmateriale i form af et pædagogisk hæfte og et super e-learning portal hvor du kan test dig selv undervejs. Og forplejningen var også i top med egen kok... Zobacz więcej
Super god oplevelse. Gode instruktør, der brænder for det de laver. God undervisning både i teorilokalet og på skydebanen. Man kommer godt rundt om det man skal kunne. God undervisning materia... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Siden 2010 har vi justeret og finpudset vores jagttegnskurser i takt med, at kravene til jagttegn har ændret sig. En innovativ og målrettet indsats for, at forbedre vores jagttegnskurser og undervisningsform, gør at vi i dag er førende udbyder af landsdækkende kurser til jagttegn, med et portfolie bestående af mange hundrede tilfredse nyuddannede danske jægere. Vi tilbyder dig seriøse og målrettede kurser til jagttegn – både på aftenhold og weekendhold, og alle vores jagttegnskurser vil gøre dig i stand til, at bestå den officielle jagttegnsprøve, som skal gennemføres for at du kan få dit eget jagttegn.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Rigtig godt kursus med lidt lækker…
Rigtig godt kursus med lidt lækker forplejning. Klaus gjorde det nogle gange tørre stof både sjovt og interessant. Godt kursus materiale og godt tilrettelagt. Alt sammen afsluttet med en bestået jagttegnsprøve i første hug, med kun en fejl i alt. Mine varmeste anbefalinger herfra.
Mvh Henrik
Du finder ikke et bedre kursus
Virkelig gennemarbejdet materiale og tilrettelægning, samt engagerede og dygtige formidlere. Jo mere du selv engagerer dig, og jo flere dumme spørgsmål du stiller, jo mere får du lært. I sidste ende handler det om hvor godt du har sat dig ind i pensum, men jeg tror ikke jeg var lykkedes med at bestå i første omgang hvis ikke det var for Svend Aage. Den mand kan gøre alt spændende, og det er smittende!
Bestod i første hug
Jeg var helt tilfreds med undervisningen og det er noget super fint materiale man får med til undervisningen
Rigtig god instruktør, ingen dumme spørgsmål.
Helt igennem en god oplevelse
Helt igennem en god oplevelse med jaggtegn.net
Godt undervisnings materiale og fine instruktøre
Kan varmt anbefales
super god undervisning med en god og…
super god undervisning med en god og forstående lærer. Der er hjælp at hente og der er altid tid til spørgsmål i undervisningen.
Super fin gennemgang teori og praksis
Super fin gennemgang teori og praksis. Gode huske regler til den praktiske del.
Super instruktører
Super instruktører - både til teori og praktisk.
Rigtig god e-learning portal og tegnet er i hus
Super godt forløb
Super godt forløb! Rigtig gode instruktører som virkelig forstår at lære fra sig og med humor! Kan klart anbefales og alt er bestået... Tak for denne gang...
Super gode og kompetente undervisere.
Super gode og kompetente undervisere.
Jeg er glad for jeg valgte Jagttegn.net og vil anbefale det til andre der overvejer jagttegn
jagt lære
God undervisning jeg bestod min prøve let. Og søde instruktør.
God og grundig gennemgang af…
God og grundig gennemgang af materialet. De praktiske dele fungere også godt. Instruktørerne var gode til at evaluere og lave tilrettelser i kurset.
Eksamen og prøverne kan ikke bestås uden egen øvelses og studeren. Dette er helt i tråd med hvad der kan forventes af et kursus.
Rigtig god og grundig underviser til…
Rigtig god og grundig underviser til teori såvel som praktisk
Fin og god undervisning i god og…
Fin og god undervisning i god og hyggelig stemning. God hjælp op til den skriftlige prøve.
Super god og spændende undervisning.
Super god og spændende undervisning.
Kan varmt anbefales til dem, som har en travlt hverdag.
Koncentreret og intens.
vh. Henrik
Bare iorden +
Super flinke folk og rigtig god undervisning. Alt i alt ikke en finger at sætte på det.
Er så glad for jeg valgte jagttegn.net
Super god og levende undervisning
Super god og levende undervisning, både teoretisk og praktisk. Kan varmt anbefale.
Kjeld
God og grundig undervisning
God og grundig undervisning. Jeg vil klart anbefale.
Super prof undervisning
Super prof undervisning god hjælp til det praktiske og alt det nødvendige hjælpe materiale mvh hans
Godt kursus
Fremragende kursus med let tilgængeligt og komprimeret materiale Gode undervisere både i det teoretiske og praktiske
Anbefales herfra 😊
Professionelt og godt læringsmiljø
Fantastisk kursus, hvor faglighed, instruktører samt læringmiljø er med høj kvalitet.
Weekend kursus kombineret med Elearningplatform der bare virker godt.
Stor anbefaling herfra!