Useriøst og mangler Desværre er min oplevelse af Jagtkursus.dk ikke hvad jeg forventede eller hvad underviserne lovede. Det var nogle hyggelige undervisningsgange vi havde og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan sagtens anbefale dette kursus VIP. Dygtige undervisere, som ved hvad de snakker om. De har alle en god måde at få det svære oversat til forståeligt sprog. Men husk!! Der skal læses og øves li... Zobacz więcej
Da man meldte sig til fik man 3 søndage man skulle skrive i kalenderen, så ville resten komme efterhånden. Til trods for der på hjemmeside fremgår 4 dages teori? Det endte med de 3 søndag... Zobacz więcej
Helt igennem anbefalingsværdigt, et super godt forløb (teams pga Corona) hvor både Lars Holse og Andreas H, gennemgik pensum på en rigtig god måde og med masser af spørgsmål til samme undervejs. Ture... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jagtkursus.dk er Danmarks ældste jagttegnskursus og hver gang vores elever har været oppe til jagttegnsprøve efter vores endte undervisning, viser det gang på gang, at vi stadig har en meget høj beståelsesprocent. Denne høje beståelsesprocent viser at vores store erfaring, undervisningsform og nyudviklet undervisningsmateriale spiller en afgørende rolle for vores elevers høje beståelses %, set i forhold til landsgennemsnittet. Så ønsker DU en effektivt og personlig undervisning så meld dig til et af vores kurser.
Tornelundsvej 5, 4690, Haslev, Dania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Et kursus med en rigtig god indførelse i jagtens verden, som klart kan anbefales, hvis man vil have de rigtige forudsætninger for at bestå jagtprøven i første hug. Gode undervisere og en god atmosfære omkring undervisningen i det hele taget.
Hvis du vil tage jagttegn så tag det her!
Preben er en super underviser! det samme med Lars og Søren.
Alt på kurset virker! og det er tilrettelagt jagtprøven!
Der er flere dage på skydebane, og en hel dag som bruges på våbenhåndtering og den praktiske prøve, hvilket gav mig en meget større sikkerhed og selvtillid.
Har lige taget V.I.P jagt kursus over 4 lørdage . Meget professionel undervisning . 3 gange 8 timers undevisning + 1 gang 8 timer på skydebane . Startede d. 13/8 undervisning første gang . Sluttede på skydebane 25/9
Gik op til jagtprøve idag fredag d. 28/10 og bestod . Fantastisk 😀
Kan sagtens anbefale dette kursus VIP.
Men husk!! Der skal læses og øves ligemeget hvad. Man kommer ikke sovende til at bestå Til Jagttegn.
Måtte jeg sande selv ved at dumpe et par gange. Dog min helt egen fejl:-)
Jagtkursus.dk er et jagtkursus, som klart kan anbefales. Undervisningen var veltilrettelagt, og underviserne var veloplagte.
Preben er så venlig at bruge tid på rådgivning mhp. køb af våben mv. efter jagtprøven. Det er rigtig god stil!
Det var en fantastisk oplevelse, med nogle fantastiske lærer der var meget behjælpelige med alt hvad der måtte være af spørgsmål. Yderst velorganiseret og spændene kursus.
Rigtigt godt kursus med særdeles kompetente og erfarne undervisere. Undervisningen tager udgangspunkt i jagtprøven og der er klart indtryk af at, underviserne har kendskab til de svære dele af prøven som der derfor lægges mere vægt på. Der er altid plads til spørgsmål. Til undervisningen følger øverstregninger af lærebogen, sådan så at der ved læsning kan lægges vægt på det relevante læsestof. Der medfølger også multipel choice spørgsmål til øvelse og div. videoer.
Vi var 3 der tog kurset sammen og alle var særdeles glæde for kursets sammensætning og indhold. God fornøjelse!
Rigtig god formidling, personlig betjening mht til besvarelse af spørsmåle osv, og sikkert mode at overstå prøven.
Jeg havde fornøjelsen af at deltage i Preben og Lars' jagtkursus. Mange underholdende og lærerige timer blev det til. eg bestod i første hug og kan kun anbefale jagtkursus.dk.
VIP kursus. Bestået første gang. Underviserne er rigtige gode til at lære fra sig og give gode huskeregler. Godt læsestof, samt undervisningsmateriale.
Grundigt kursus uden slinger i valsen. Klæder en på til at bestå jagtprøven i første omgang
Grundig gennemgang af hele pensum, som med lidt hjemmearbejde gær, at man består første gang.
Efter teori og turen på lerduebanen, som vi iøvrigt havde helt for os selv hele dagen slipper Preben os ikke her, men tilbyder jagtprøve kursus med våbenhåndtering, lerdueskydning og afstandsbedømmelse, så man også er godt klædt på til at bestå den pratiske del af prøven.
Kan kun varmt anbefale dette kursus!
Rigtig godt jagttegnskursus. Dybdegående og grundig undervisning fra både Preben og Lars og god praktisk træning i naturlig forbindelse med kurset. Masser af gode værktøjer til at øve og genopfriske stoffet hjemme. Alt i alt meget anbefalelsesværdigt.
Jeg kan kun, lige som de andre der har skrevet en anmeldelse, tilslutte mig at det har været et godt kursus hvor Preben og Lars har gennemgået alt man bør vide for at kunne klare prøven.
Er selv lige bestået og selvom flere spørgsmål var formuleret på en anden måde end på kurset var disse til at besvare uden problem da Preben og Lars havde, hvis man lyttede efter i timen, givet os svaret på disse.
Stor ros til dem og deres måde at undervise hvor der var plads til lidt sjov blandt alt det alvorlige til tider tørre stof.
Kan kun anbefale at bruge Preben og Lars hvis man vil have et jagttegn.
Gik selv igennem med 0 fejl på teorien (dette tillægger jeg Preben og Lars) og da jeg ikke havde øvet mig på afstands bedømmelse (min fejl) fik jeg en 1 fejl på denne men det gik.
Dette kursus er klart anbefalelsesværdigt. Preben og Lars, som står for kurset, er enormt gode til meget præcist at formidle den viden, der skal til, for at bestå jagttegnsprøven.
I et roligt, grundigt tempo - med plads til god humor - bliver man som elev præsenteret for den teoretiske viden på en spændende måde, så man får lyst til selv at læse og øve sig.
Dertil gives eleverne mulighed for at træne til den praktiske del af prøven adskillige gange, hvilket er en rigtig god hjælp. På den måde bliver man fortrolig med våbnet og kan koncentrere sig om afstandsbedømmelsen til selve prøven.
Et sidste rosende ord omhandler den respekt, instruktørerne har til faget. Respekten for naturen, dyrene, etikken og moralen i forbindelse med jagt, bliver taget meget alvorligt. Man bliver ikke uddannet til skydegal tosse ved at tage dette kursus - man bliver uddannet til at være (ny)jæger!
Jeg bestod min jagttegnsprøve for en måned siden efter et solidt jagttegnskursus hos Lars og Preben.
Der er udarbejdet en masse nyttigt materiale til undervisningen, som man virkelig kan bruge op med jagttegnsprøven. Selve undervisningen er god og det burde være muligt for alle at kunne følge med, derudover er undervisningslokalerne rigtig fine. Såfremt man gør sit, sørger Lars og Preben for at man består jagttegnsprøven.
Det vigtigste er, at man lærer en ordentlig og sikker våbenhåndtering på deres kursus.
Alt i alt kan jeg anbefale kurset.
Jeg har netop bestået mit jagttegn efter et 3 måneders kursus hos Preben og Lars. Undervisningen er i topklasse - det samme gælder også for humøret og engagementet hos begge undervisere.
Stoffet bliver gennemgået i et roligt tempo, og der er altid plads til spørgsmål.
Da jeg var til jagtprøve kunne jeg forstå, at nogle af de andre aspiranter fra andre kurser (primært e-learning) var lidt usikre på den praktiske prøve. Det er man overhovedet ikke, hvis man har gået på dette kursus. De hjælper dig til du er sikker.
Jeg havde min betænkeligheder ved at tage et 3 måneders kursus - måske det ville føles for langt? Det gjorde det på ingen måde - tværtimod var det super fedt, at man i løbet af tiden fik vendt sin tankegang mod jagt - altså begyndte at øve afstande og fugle, så at der var en større sikkerhed til jagtprøven.
Noget andet jeg gerne vil fremhæve ved kurset er, at de ikke bare slipper dig, når du har haft kurset. Du får god vejledning og besked og mulighed for finde ud af hvor og hvordan du videre kan træne til blandt andet haglprøve og videre frem.
Lars og Preben - I får mine varmeste anbefalinger!
Preben og Lars er uden tvivl de bedste i landet, når det kommer til at forberede aspiranter til jagtprøven. På en letforståelig måde dækker de alle aspekter omkring jagt i Danmark. De underviser med en passion og lidenskab, som ikke kan undgå at smitte af på samtlige deltagere. Undervisningen foregår i Zoologisk have på Frederiksberg – hvilket bidrager med en fantastisk atmosfære.
Personligt bestod jeg både den teoretiske og praktiske jagtprøve uden fejl – og jeg er på ingen måde et geni – jeg lyttede blot til Prebens råd og vejledning.
Enjoy!
Jeg tog mit jagttegn hos Preben og Lars over 3 mdr. med teori én gang om ugen. De er begge super gode undervisere, der forstår at gøre teorien interessant.
Preben har lavet nogle super gode prøver, som man kan træne igennem op til jagtprøven, det virkelig forbereder én godt.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.