Fantastisch... Härkila vest besteld. oeps, verkeerde maat besteld. Email gestuurd, kreeg dezelfde avond, terwijl het de extra drukke dagen aan het einde van het jaar waren, nog een antwoord dat de aan... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestaat deze shop wel? Twee weken geleden laarzen besteld. Na een week eerste mailtje gestuurd; 'weten jullie wanneer laarzen arriveren?' Niks gehoord. Twee dagen geleden nog een mail eroverheen. Gee... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super service, warmtebeeld kijken gekocht. Kan getest worden en Bas beschikt over de juiste kennis . Genoeg spul liggen om te vergelijken en helpt je ook daadwerkelijk met een juiste keuze maken. Vor... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij het team van jacht en outdoor meerdere zaken aangeschaft zoals warmtebeeld kijker en nachtlicht voorzet. Uitstekend advies gehad over wat aan te schaffen en waarom. Leveringen zijn altijd snel en... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Aan het lijntje gehouden
Na het plaatsen van de bestelling kregen we automatische bevestiging. Na10 dagen nog niks ontvangen. Verkoper houdt ons aan het lijntje. Ws is hij een dropshipper en koopt hij goedkoop in op Ali. Beter zelf bij Ali bestellen. Duurt even lang en stuk goedkoper

Warmtebeeldcamera, prima zaak!
Ik heb een warmtebeeldcamera gekocht hier. Bas was behulpzaam, heeft advies gegeven, en nog wat korting en een kadootje op de koop toe. Prima zaak!
Uitstekende service
Geweldig zoals Bas de tijd neemt om het e.a uit te leggen en de klant te laten testen.
Zeer professioneel en veel kennis van zaken.
Zeker een zaak waar ik terug kom en een aanrader voor collega jagers.
SUPER SERVICE
Ik had een paar schroefjes dolgedraaid van mijn Innomount montage, Bas gecontacteerd en binnen enkele dagen had ik 8 gratis nieuwe schroefjes ontvangen.
Zelfs de verzendkosten nam Bas voor zijn rekening, dat noem ik SUPER SERVICE!!!
Bedankt Bas👍🏼
Probleem zeer snel opgelost
Probleem zeer snel opgelost. Goede service en afhandeling. Zeer vriendelijk behandeld.
Behulpzaam en snel
Hele goede communicatie, denkt mee en stopt echt moeite in het helpen met vragen of bestellingen.

Ben heel content
Ben heel content, zijn vooral beleefde en behulpzame mensen. De online bestellingen zijn goed verzorgd met zeer snelle levering. Ik had eens een ongeluk met mijn warmtebeeld camera en dacht het ergste dus voor de vuilbak, maar mijn camera is terug hersteld en werkt weer perfect. Heb je een vraag dan wordt binnen de kortste keer een antwoord gegeven. Voor mij een aanrader dus. Super!
Goede ervaring, helaas niet duidelijk wat in stock is.
Het minpuntje dat ik kan geven is dat het niet duidelijk wat in voorraad is en wat niet (langere levertijd), dat zorgt dan voor wat ongeduld bij de klant.
Voor de rest heel snelle, duidelijke en eerlijke communicatie.
Kwaliteit aan scherpe prijs. Aanrader.
Wat een geweldige service betreft het…
Wat een geweldige service betreft het juiste onderdeel van een kijker. Heb in heel Europa gezocht en Jachtenoutdoor heeft het voor me gevonden. Heel blij met dit onderdeel en deze persoonlijke service! Echt top.

Ga zo door!
Bel stel onze jacht en outdoor spullen alleen maar via Jacht&outdoor. Persoonlijke aandacht, advies en service van Andrew en Bas zijn top! En hebben ze een keer iets niet op voorraad wordt het snel en zorgvuldig geregeld! Keep up the good work!
Ik wilde adapterringen kopen voor een…
Ik wilde adapterringen kopen voor een voorzetkijker
Helaas wilde Bas die niet verkopen omreden dat er te weinig marge opzat
Jammer maar waar

Odpowiedź od Jacht & Outdoor bv
Altijd een eerlijk en professioneel advies
Bij Jacht en Outdoor krijg ik altijd een eerlijk en professioneel advies. Ze gaan nooit voor de snelle deal, maar kijken goed naar jouw specifieke situatie. De Service en nazorg die ze leveren is uitstekend. Kortom een echte aanrader.

Odpowiedź od Jacht & Outdoor bv
Eerst wat misverstanden over levering
Eerst wat misverstanden over levering, maar nu het juiste product in huis. Bedankt!
Prima ervaring
Maandag avond een order geplaatst en vrijdag netjes het product binnen. Erg blij met de oorbescherming. In de doos zat ook nog een extraatje.
Bedankt :)
Absolute aanrader.
Uitgebreid assortiment en absoluut zeer te spreken over de service.
Ook als een item niet voorradig wordt er naarstig gezocht naar een oplossing. Op basis van mijn ervaring met Jachtoutdoor kan ik alleen maar zeggen, dit is een absolute aanrader.
Prima oplossing.
Helaas heeft Aigle door de hele EU leverings problemen, en kon het bestelde product niet geleverd worden door Jacht en Outdoor.
Andrew van Jacht en Outdoor heeft dit netjes opgelost door het bedrag te crediteren en de bestelling te annuleren en met een zeer goede en duidelijke communicatie.
Alleen was de 1e communicatie met Bas niet goed, de eerste keer reageerde deze na 2dagen en daarna niet meer, maar zoals boven genoemd, het contact met Andrew , uitstekend !
Jacht en Outdoor kan hier niets aandoen dat Aigle leverings problemen heeft.
Maar alles netjes opgelost.
Zeer slecht
Zeer slecht, eind december een deurmat besteld.. nog steeds niks ontvangen.. ze zeggen dat het wel geleverd zou moeten zijn en dat ze het gaan onderzoeken maar nog steeds niks gehoord.. vraag me af of dit niet malafide is.
.. uiteindelijk, pas na deze review heb ik product thuisgestuurd gekregen.. dus een ster meer, maar blijft matig.
Een goede zaak met uistekende service
Een goede zaak met uistekende service. Ook de aftersale is perfect mocht er iets niet goed zijn wordt dit zsm opgelost. Meerdere dure artikelen gekocht en goed voorgelicht ook de mogelijkheid om te testen en daadwerkelijk te kunnen ziennwat je koopt behoort tot de mogelijkheid. Naar mijn mening een goede zaak.
4/12-21
4/12 - 21 een flinke bestelling gedaan laarzen en vest. Bevestigingsmail ontvangen met belofte binnen 1 week te leveren hoewel website aangaf in voorraad. Na oud en nieuw nog niets ontvangen en geen antwoord op mijn e-mail met vraag waar mijn bestelling blijft en waarom ik niets hoor. Toen 1 pakket ontvangen die gehaverd eruit zag, labels van laarzen losgetrokken. Laarzen wel goed en juiste maat etc. Maar geen briefje of e-mail waarom de bestelde vest niet bij de laarzen was toegevoegd. Geen antwoord. Ook geen restitutie na verzoek hiertoe. Nul communicatie. Ik weer e-mailen en eindelijk na veel aandringen een overvloed aan smoesjes en weinig begrip voor mij als klant die al dik een maand een groot geldbedrag uit heb staan. Ook berichten van mijn kant via hun Facebook pagina werd direct verwijdert. Daar is men wel heel rap mee. Onbetrouwbaar bedrijf en zeker niet klantgericht. Zojuist na een hoop gezeur eindelijk restitutie ontvangen.
Update na reactie bedrijf:
Na een ellenlange e-mail discussie waarin er niets aan oplossing werd aangeboden heb ik gevraagd te crediteren. Een dag later is het vest pas aangeboden en ik heb ingestemd indien men het vest de volgende dag kon leveren (=zelfde dag op de post doen). Daar hoorde ik ruim 24 uur lang niets op terug en nadat ik gespeurd heb voor een telefoon nummer is pas weer contact geweest over een vervolg en toen was voor mij de maat meer dan vol. Het is dan niet correct om het hier voor te doen alsof een best gedaan
is om het vest alsnog te leveren. Dat lever tijden lang zijn is 1 maar de klant voorliegen en of daarover zwijgen is ronduit onfatsoenlijk.
2de update:
Ik heb van u ter bevestiging van de bestelling een e-mail ontvangen waarin de lever tijd van 1 week wordt genoemd hoewel op de site stond uit voorraad. Dat dan leveringsproblemen optreden - alle begrip voor maar stel uw klanten op de hoogte van eventuele vertraging zodat klant kan meebeslissen of hij/zij hier op wilt wachten afhankelijk van de noodzaak en antwoord sneller op e-mails.
U zwijgt stelselmatig en dat is niet netjes als een klant een grote som geld uit heeft staan.

Doświadczenie Trustpilot