Zobacz, co mówią recenzenci
Gisteren naar Batibouw geweest en een zodanige slechte uitleg gehad met als klap op de vuurpijl een volledig gegokte prijs gekregen. Dit is een totaal ongeloofwaardig bedrijf.
Reakcja na opinię
Vandaag hebben ze mijn warmtepompboiler en warmtepomp komen installeren. Ik ben zeer tevreden van hun vakbekwaamheid, waren ook twee vriendelijke mensen die zeer proper werk hebben verricht ook hebben... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dit bedrijf doet wat het beloofd! Er is een eerlijke, vriendelijke en goedlachse manier van werken tegenover hun klanten. Elke vraag werdt met kennis van zaken beantwoord en we wisten onmiddelijk dat... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Izi-Heat staan duurzaamheid, innovatie en uitstekende service centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en installeren van hoogwaardige warmtepompen en warmtepompboilers, waarmee we huishoudens en bedrijven helpen om over te stappen op groene energie. Met onze oplossingen geniet u niet alleen van een comfortabel binnenklimaat, maar draagt u ook actief bij aan een beter milieu en lagere energiekosten. Ons team van ervaren en gecertificeerde monteurs zorgt voor een vlekkeloze installatie en geeft uitgebreid advies over de juiste systemen voor uw situatie. Of het nu gaat om een bestaande woning, nieuwbouw of bedrijfspand, wij denken met u mee om de beste energiezuinige oplossing te realiseren. Bij Izi-Heat geloven we in een persoonlijke aanpak. Klanttevredenheid staat bij ons altijd op de eerste plaats. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en bieden transparante communicatie gedurende het gehele proces. Van het eerste gesprek tot de oplevering van uw nieuwe installatie en daarna, staan wij klaar om u te ondersteunen. Kiezen voor Izi-Heat betekent kiezen voor betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Samen werken we aan een toekomst waarin comfort en milieuvriendelijkheid hand in hand gaan.
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Geen betrouwbaar bedrijf

Goede service.Vriendelijke bediening.
Bedrijf met grote beloften
Bedrijf met grote beloften, eenmaal hun geld ontvangen sta je alleen. Service na verkoop is onbestaande. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Doe GEEN zaken met hun.
Hopeloze communicatie
Thuisbatterij besteld in juli, uiteindelijk werkend eind november. Nog nooit zo een waardeloze communicatie en service meegemaakt. Blij dat het uiteindelijk na veel maanden geplaatst is en gekeurd maar het heeft ons heel wat energie gekost om het voor mekaar te krijgen. NOOIT MEER!!!
Doet niets van wat ze beloven
Doet niets van wat ze beloven. Totaal GEBREK aan communicatie. Batterij besteld 18 maart 2025, zou 4 a 6 weken levertijd zijn. NUL communicatie. Na veel aandringen van mij , geplaatst eind juli. Dan wachten op 'slimme sturing , zou 2 a 3 weken duren ... NUL communicatie. geplaatst 18 november... zou 1 a 2 weken duren,NUL communicatie . 28dec nog steeds NIET geactiveerd ... maar nog steeds NUL communicatie ...;
02/11/2024 airco/ cool/ heating besteld…
02/11/2024 airco/ cool/ heating besteld , 1 jaar gewacht op plaatsing niets meer van deze firma gehoord , tot 07/11/2025 brief om 48% voorschot te betalen ! Of 38% om contract te verbreken plus de kosten , of een advocaat die eist in de rechtbank alles te betalen plus de kosten , en nog geen airco !!! neen dit is pure oplichting , ze hebben meer dan 1 jaar gewacht om contact op te nemen , de airco was voor de zomer , niet voor de winter !!!
Seba en Mathias top mensen
Seba en Mathias top mensen. Goed werk en vriendelijk
Zonnepanelen met batterij
De zakelijke overeenkomst ging vlot .
De installateurs Robb en Nataan hebben hun job netjes en correct uitgevoerd .
We zijn heel tevreden .
Warmtepomp en boiler
Vanaf de verkoop tot de installatie verliep echt alles goed tot perfect. Echter pas nadien verre van tevreden op het vlak van advies, jammer en had vermeden kunnen worden. Ze zijn langs geweest en stelden de boiler in. Maar laatst hoorde ik plots dat het de warmtepomp is die veel regelt. Ik viel van mijn stoel. Het onderhoudsteam houdt er vooral de handen van af wat je ook voorstelt. Het is voor een doorsnee-consument een hele transitie van verwarmen van gas naar elektriciteit wat door de overheid wordt gestimuleerd. Warmtepomp en warmtepompboiler zijn best een grote en dure omwenteling. Ik werd er jammer genoeg niet goed in begeleid als finaal stuk van de installatie. We zijn meer dan een jaar ver en het element duurzaamheid is niet echt ingevuld. Vorig jaar veel te veel aan energie betaald. Er nu mee afkomen na één jaar bij een bezoek en een check van toestellen vind ik vreemd en op de koop toe duur. Ik kocht er nog veel, 2 airco’s en een waterverzachter. Dus toch ook wel een mooie opdracht. Ik denk dat ik finaal dubbel voor het advies zal mogen betalen.
Heel tevreden over de service van Noam
Heel tevreden over de service van Noam. Goede uitleg en super vriendelijk.
Zeer tevreden
Top toestel al 3 jaar klant bij izi verschillende toestellen van bij hun zeer tevreden. Bedankt Noam voor het grondig onderhoud van onze boiler😉
Zeer tevreden met de firma ze bellen u…
Zeer tevreden met de firma ze bellen u zelf ieder jaar op voor het onderhoud van u toestellen. Veel dingen bijgeleerd over toestel dankzij een jonge vriendelijke technieker Noam.
Hulp tot op het einde
Een positieve ervaring. Plaatsing werd gedaan door 2 ervaren technici en ik ben tot het indienen van het verbouwingspremie dossier bijgestaan door de vertegenwoordiger Henri Goddeeris. Het kleine minpunt was dat de planning niet helemaal klopte en de werken dubbel zolang duurden dan vooropgesteld. en daarom ook een 4 ipv 5.

LEVERING VAN BATTERIJ
LEVERING VAN BATTERIJ EINDELIJK GELEVERD EN GEPLAATST GOEDE TECHNIEKER

Odpowiedź od Izi-Heat
Vriendelijke service en kwalitatieve toestellen
Blij met beide toestellen, waterontharder en boiler. Onderhoud was dik in orde, merci Noam!

Odpowiedź od Izi-Heat
Zeer tevreden over het onderhoud van…
Zeer tevreden over het onderhoud van Noam goeie uitleg over de werkeing van het toestel.

Rechtzetting review 30/3/2025
Deze rechtzetting is in verband met mijn vorige review van 30 maart 2025.
Er is terug contact met ons opgenomen en de airco die te licht werd bevonden zal kosteloos worden vervangen door een zwaarder exemplaar. Met dank aan Henri die steeds goed werk heeft geleverd. Dus deze rechtzetting is niet meer dan fair.
Geen reactie meer
Eerste maal zijn we zeer goed geholpen.
Nu hebben we ze voor een andere woning opnieuw gecontacteerd en het is allesbehalve afgelopen.
We hadden voor een airco als enige verwarming gekozen maar kregen het niet warm, dus we dachten dat er iets mis was. Het heeft 6 weken geduurd (in de kou gezeten) vooraleer er een technieker is langsgekomen.
Deze man stelde vast dat er een te licht toestel was geplaatst, ondanks dat men op voorhand ter plaatse was geweest om de opmetingen te doen.
Ik heb dat dan doorgegeven maar na twee berichtjes geen reactie meer....
Nochtans voor de betaling waren ze heel vlot, ik kreeg al de eindafrekening nog voor de plaatsing was afgerond....
Heel jammer
Dit bedrijf geeft u een vrijblijvende…
Dit bedrijf geeft u een vrijblijvende offerte
Deze was bij mij in september 2024
Deze had ik ook geweigerd
en echter nooit verder contact met het bedrijf gehad.
Nu in februari 2025 krijg ik plots een brief voor installatie waarop ik reageerde
ik ben niet akkoord gegaan met de offerte.
Enkele een vrijblijvende getekend voor het behouden van de prijs die in promotie stond tot ik zou beslissen
Nu krijg ik een advocaat op mij afgestuurd.
Voor het zogenaamd niet naleven van de offerte desondanks dat ik in 5 maanden nooit contact met hun heb gehad .
Een
SCHANDALIG EN OPLICHTERS BEDRIJF !!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.