Oceniono na 5 z 5

Det har været en positiv oplevelse at handle på Isun.dk jeg havde behov for kontakt med kunde service og det fungerede perfekt og da min vare ankom er varen virkelig fin og mere end forventet i kvalit... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte min vare en mandag, modtog ordrebekræftelse samme dag, hvor der stod at varen ville blive sendt inden for 1-3 hverdage... Der er nu gået en uge og jeg har ikke modtaget bekræftelse på a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God kundeservice og hurtig levering  Jeg har fået en mega god kundeservice da jeg havde bestilt to af den samme vare som de desværre kun har en af, men de kontaktede mig hurtigt og tilbød mig en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en række produkter til voksbehandling. Produkterne kom hurtigt frem, men havde desværre haft en lidt hård tur. Heldigvis var produkterne pakket godt ind hver for sig, så der ingen skade var... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Super god oplevelse

Jeg bestilte en negle uvlampe og nogle dotting tools og 1.5 dag senere ankom det. I pakken var der flere “testere” med af andre produkter de sælger og det er bare super fedt at de tænker på sådan noget og så får jeg noget jeg kan teste og se om er noget jeg skal bruge, 10/10 oplevelse, lampen er god og de små tools er så søde. Ingen problemer, vil helt sikkert handle der igen og anbefaler også andre at købe hos isun:))))

19 lipca 2023

Hej Sarah.!!
Hvor er det dejligt at høre hvor glad og tilfreds du er for vores UV-lampe, som også er super populær hos mange andre. Vi ser super meget frem til at du bliver mindst lige så glad for din næste ordre hos os, og mange gange super tak for dine finde ⭐⭐⭐⭐⭐

God oplevelse

God oplevelse, jeg blev ikke skuffet

1 lipca 2023

Odpowiedź od ISUN.DK

Vi forsøger altid på at vores kunder ikke bliver skuffet og dejligt at høre at det også lykkes, tak for din super gode anmeldelse🤩

Gode produkter

Gode produkter

21 czerwca 2023

Odpowiedź od ISUN.DK

1000 Tak Nancy vi håber at vi snart kommer til at pakke din næste ordre inden længe.

Oceniono na 1 z 5

Jeg skriver en anmeldelse fordi jeg har…

Jeg skriver en anmeldelse fordi jeg har købt en håndklædevarmer hos ISUN i et håb om at det skulle være et godt produkt og god kundeservice.
Jeg får håndklædevarmer hjem, og apparatet virker ikke optimalt som lovet i beskrivelsen.
Jeg får taget produktet i brug og den varmer næsten ikke.
Derefter henvender jeg mig til kundeservice for at sende produktet tilbage og gerne indenfor de 14 dage man har som returret hos dem.
Jeg forventer at de tager sig af problemet, men bliver desværre mødt i at de, hverken påtager sig ansvaret for produktet og vil ikke bytte den eller returnere pengene.
Dette er et tab for dem, beskriver de.
De pålagde mig alt skylden til trods for at apparatet var kun i brug en enkel gang.

Et yderst afvisende firma og særdeles yderst ubehagelige personale som nægter at høre på kunden og afviser alt.
Det er første og sidste gang jeg handler hos dem, og vil i den grad advare andre mod det, hvis man ikke vil miste sine penge.
Jeg har aldrig oplevet en så ubehagelig personale og en ejer som benægter alt.
Hvis man kunne give 0 stjerner så vil de få 0 stjerner fordi det er ren og skær fup firma.

11 czerwca 2023

Hej Mohamad
Efter vi modtog din håndklædevarmer, kunne vi konstater at der ikke var noget galt med din håndklædevarmer, alt virket som den skulle og der var slet ikke nogen problemer med den. Hvilket vi også sendte dokumentation for til dig, Da der var tydelige brugsspor på at den har været brugt en hel del, vil vi derfor ikke godkende din returnering for den.

Alt i alt godt

Alt i alt godt. Nem bestilling. Lav pris. Hurtig levering.

3 maja 2023

Hvor er det godt at høre og mange gang stor tak for dine smukke ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Alt var perfekt

Nem bestilling, hurtig levering og gode tilbud

6 maja 2023

Odpowiedź od ISUN.DK

1000 Tak for din anmeldelse. Vi bliver så glad når vi høre om din tilfredsstillelse.

Hurtigt og nemt

Hej Isun.
Bestilte Paraffinbad og paraffin hos jer. Hurtig og nem. Alt var i den skønneste orden.

24 kwietnia 2023

Hej Sonja

Tusind tak for din anmeldelse og alle de flotte stjerner 😍

Vi elsker at læse, du har haft så god en oplevelse. Det er da også absolut lige sådan vi ønsker det skal være, når man handler hos os! 🙌

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og ønsker dig en fantastisk dag 🙏

Totalt tilfreds :)

23 kwietnia 2023

Hej Rikke

Mange gange 1000 tak for den fine anmeldelse.
Vi elsker at se de flotte 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ og vi er meget glad for at du er FULDSTÆNDIG TILFREDS.

Oceniono na 5 z 5

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering.
Bestiller helt klart igen.

24 kwietnia 2023

Odpowiedź od ISUN.DK

Mange gang tak for din anmeldelse.
Vi er meget fokuserede på at udbyde vores varer så konkurrence dygtigt som muligt og vi forsøger at yde en service vi også selv gerne ville mødes med, Så vi glæder os allerede til at modtage din næste ordre.

hurtig Levring

15 stycznia 2023

Odpowiedź od ISUN.DK

Stor tak for din anmeldelse og for den fine perlerække af ⭐⭐⭐⭐⭐dem 🧡vi!

Vi lever af glade og tilfredse kunder, hvorfor det spreder ekstra smil og glæde at læse om din tilfredshed os iSUN.dk

Vi glæder os til at kunne fortsætte denne positive stime & ønsker dig en dejlig dag! 🤞😊

De bedste hilsner

Muy Satisfecha

1. la página es de fácil comprensión
2. precios muy convenientes
3. entrega oportuna
4. variedad de productos.

14 stycznia 2023

Hej Emma

Vi er så glade for din anmeldelse med de smukke ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er så dejligt at læse om og vil gøre alt for at du igen oplever denne succes! 😊😊

Vi glæder os virkelig meget til du kommer forbi shoppen igen 🤞🧡

De bedste hilsner

hola Emma

Estamos muy felices por tu reseña con la hermosa ⭐⭐⭐⭐⭐
¡Es muy agradable leer sobre esto y hará todo lo posible para que experimente este éxito nuevamente! 😊😊

Tenemos muchas ganas de que vuelvas a pasar por la tienda 🤞🧡

los mejores saludos

Hurtig

De sender hurtigt.

27 listopada 2022

Hej Bernie

Jeg er glad for at vi nåede frem til en god løsning sammen!🥰

Tøv ikke det mindste med at kontakte os igen, selv hvis der skulle der være det mindste.

Oceniono na 5 z 5

Fik en super god service hos dem

Fik en super god service hos dem. Blev mega sur over at det jeg havde købt ikke virkede så jeg smed det ud for der var gået over tiden med at levere det tilbage. Skrev så en anmeldelse på trustpilot om det. Så henvendte de sig til mig at jeg fik selvfølgelig pengene tilbage. Kanon god service. Vil helt sikkert handle der igen og så nok styre mig med at blive så sur og bare smide det ud. Tak.

5 października 2022

Odpowiedź od ISUN.DK

Hej Aase mange gange tak for din anmeldelse, vi er meget glade for at du fik løst dit problem med os og at du stadig forsat vil handle på iSUN.dk

Kanon oplevelse

Kanon oplevelse.
Fik et bord med en skade helt fra fabrikken. Der blev hurtigt sendt er andet. Lynhurtigt svar på mails.
Kan varmt anbefales. Tak herfra.

Vh. René

3 marca 2022

Odpowiedź od ISUN.DK

Tak for din fine anmeldelse, vi er meget glad for at du skriver om din oplevelse og hvordan vi har håndteret din sag.

Godt service

Jeg havde bestilt en negle uv lampe, og havde et spørgsmål til levering. Da jeg ringede ind, svarede de med det samme, og svarede på mit spørgsmål.
Så rigtigt god service!

31 stycznia 2022

Odpowiedź od ISUN.DK

Tak for din flotte anmeldelse og ikke mindst din opbakning, vi sætter pris på din tid og ærlighed.

Vi er glad for at du har haft en god oplevelse hos os, håber at vi ses en anden gang.

Hilsen iSUN.dk

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. Produktet var præcis som jeg havde forestillet mig. Gode priser & så fungerer kundeservice fint & hurtigt, ved spørgsmål. Alt i alt en god oplevelse!

6 października 2021

Odpowiedź od ISUN.DK

1000 Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os at du hjælper andre med at beskrive din gode oplevelse ved at handle hos os.

Venlig hilsen iSUN.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej