Ishøj By Center Recenzje 24

Wynik TrustScore: 2 na 5

2,2

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

Var i Ishøj bio fredag den 13 juli og se Jurrassic world, god oplevelse, kan varmt anbefale den bio, god service

Oceniono na 1 z 5

Ubehøvlede sekretærer. De to ødelægger det profesionelle arbejde som de andre udfører. Det negative overskygger det positive. Her: Ishøj centretslæger! Fredag d. 14. februar 2025 08:45. Den ene... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Ishøj Bycenter - Danmarks mest velbesøgte bymidte.

2,2

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

en vagt i aften 7 oktober har være sur…

en vagt i aften 7 oktober har være sur fordi jeg filmer det flot pynte i ishøj center bilka har lavet til halowen Jeg spurgte ham hvorfor må jeg ikke filme jeg filmer ikke mennesker! det kun pynte jeg har filmed som det meget flot synes jeg ! så har jeg fået svaret at det må jeg ikke og at jeg skal stope med filme! synes jeg bare det Mærkeligt

7 października 2025

medarbejders opførsel

Emne: Klage over medarbejders opførsel ved flaskeautomaten

Til Netto. Nærheden af ishøj st.

Jeg vil gerne indgive en klage over en medarbejder i jeres butik.

Jeg oplevede problemer med flaskeautomaten og henvendte mig til en ung mandlig medarbejder, som stod ved kassen. Første gang jeg gik hen til ham, fortalte jeg, at maskinen ikke virkede. Han svarede blot, at jeg skulle trykke på knappen. Jeg gik tilbage og trykkede, men der kom ingen medarbejder.

Anden gang jeg gik til ham, gentog jeg, at maskinen ikke virkede, og at der ikke kom nogen. Han sagde igen, at jeg skulle trykke på knappen. Jeg gik tilbage og gjorde det, men intet skete.

Tredje gang jeg gik hen til ham, sagde jeg, at der stadig ikke kom nogen. Han svarede, at hvis jeg blev ved med at trykke på knappen, ville jeg ødelægge maskinen, og at jeg selv skulle betale for den, hvis det skete. Dette sagde han på en meget respektløs måde, mens han rullede med øjnene. Hans tone var nedladende.

Jeg sagde til ham, at man ikke skal tale til kunder på den måde, og at han selv havde sagt, at jeg skulle trykke på knappen flere gange. At give mig skylden og true med, at jeg skal betale for en maskine, er uacceptabelt kundeservice.

Jeg ønsker, at Netto tager hånd om sagen, så andre kunder ikke oplever den samme behandling

12 lipca 2025

Elendig betjening

Ved kassen sidder en pige som på intet tidspunkt har kontakt med kunderne, hun er udelukkende optaget af privatsnak med en kollega. Hun fjerner ikke bøjlerne fra det tøj jeg har købt og da jeg får kvitteringen, kan jeg se hun ikke har givet mig den rabat der er på det pålæg jeg har købt. Da jeg afbryder hendes ank med kollegaen og gør hende opmærksom på det, får jeg besked om at stille mig i køen til returvarer. 2 gange kø og elendig service !!!!

11 lipca 2025

Deres vagter er elendige

Deres vagter er elendige, jeg var i Bilka herforleden med min familie, da jeg så vender mig om, ser jeg en af deres vagter tage fat i min far, og beskylder ham for at stjæle, vi havde kvitteringen viste den til vagten han havde intet at sige, det var en rigtig flov oplevelse, vi følte os rigtig utilpas. Personalet var samlet for at se et “show”. Den ene vagt var en fuldskægget mand i middelalderen, lav og havde lidt på kroppen, han var brun i huden. Han havde en makker med som selv var chokeret over situationen, han var høj og slank. Personalet grinede af situationen.

19 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Ubehøvlede sekretærer. Forargelse på højt plan.

Fredag d. 14. februar 2025 08:45.
Den ene er mørkhåret og den anden lys mørkhåret.
De begge kan finde ud af bagtale/fortale ja fordi jeg stod og kunne høre alt.
Og så er de mestre til at snakke modbydeligt til en. Jeg troede jeg var trådt ind i et lægecenter og ikke Paradise Hotel eller Robinson Ekspeditionen hvor bagtaleri foregå på højeste plan, bag disken. Jeg har læst en tidligere anmeldelse og der må være noget om snakken!

Lydfil haves.
Ligeså snart jeg siger: Altså jeg optager det her. Bliver der følgende skiftet emne til: Og såøh ehm!

14 lutego 2025

Lægecenter= katastrofe

Kæmpe katastrofe. Ventede 45 min på at komme igennem til sekretaren. Hun tog telefonen med en ophidset og flabet stemme, og lagde på eftersom jeg spurgte hende, hvorfor lægerne ikke havde sendt mine blodprøvesvar til mig (efter at have taget dem for 3 måneder siden).
Ringer tilbage efter, og lyver om at hun ikke lagde på, og kan ikke svare på nogle af mine spørgsmål/ snakker uden om dem.
Overordnet set har jeg basically kun haft dårlige oplevelser med lægerne derfra (bl.a. da lægen spurgte mig hvilken diagnose jeg tror jeg har).
Der er for meget til at skrive om det hele, men dette er kun nogle af de mest vanvittige oplevede ting derhenne.

16 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Hvis der fandtes en side om Danmarks…

Hvis der fandtes en side om Danmarks bedste center ville Ishøj slet ikke stå på den. Centeret er det mest intetsigende center der findes, nu er der kommet en ny fødevarebutik i centeret hvorfor må de holde åben når andre har lukket her i påsken?? Man kan undre sig?? Af tøj butikker er det kun til yders tynde personer ikke til voksne mennesker der findes. Hver gang der var kommet en spændende butik fik Bilka den lukket ved at de satte deres priser ned, eller begyndte at sælge de samme vare bare meget billigere til de lukkede når de så var væk blev prisen sat op og efter et stykke tid udgået af sortiment.

1 kwietnia 2023

din mor

wallah det er dårligt fordi der ikke er ordentlige butikker. der måtte godt lige komme flere gode. DE DER MØG IDIOTER LUKKER ALLE BUTIKKERNE MAN SPADSER

29 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Jeg har haft en ubehagelig oplevelse i…

Jeg har haft en ubehagelig oplevelse i Ishøj Shawarma House den 1.05.2022

Jeg føler mig ikke retfærdigt behandling, da personalet ikke var hjælpsomme med min ordre.

Jeg havde bestilt 3 x durrum til at starte, med udover drikkevarer, men da min mor ikke kunne lide den, blev det byttet om til pommes, hvor jeg fik differencen tilbage. Da min far ikke kunne lide sin durrum, måtte han ikke få samme behandling. Jeg følte, at vi blev ignoreret af personalet, fordi de ikke gad at lytte mig.

Jeg synes stedet er klamt og hans hygiejne er ikke acceptabelt.

Jeg vil kraftigt fraråde at bestille mad der, da serviceniveauet er dårligt og prisen er meget høj. Jeg anbefaler at tage til eventuelt Hundige.

I må meget gerne dele dette link videre.

16 sierpnia 2022
Oceniono na 3 z 5

Dejligt udvalg, men hygiejnen

Dejligt udvalg af butikker og spise steder med masser af variation, men hygiejnen i centerets toiletter er et problem. De sidste par gange jeg har været der har jeg jeg oplevet der var tis på gulvet. Der var også mangel på papir i flere af båsene.

23 września 2021

ULOVLIG UDSMIDNING

Centeret har som rigtig mange andre butikker og institutioner, ikke læst retningslinjerne for denne super farlige virus der nu har hærget verden i 1 1/2 år.
At afvise folk der er fritaget for at bærer mundbind, eller fritaget fra test, svarer til at afvise en person der er handikappet, bærer noget tøj du ikke kan lide, eller at afvise en person pga. Deres religion, dette er alt sammen ULOVLIGT i Danmark, det hedder diskrimination. Men når nu alle de voksne mennesker, i det her land får deres sunde fornuft tilbage, kan det være vores ordensmagt vil sørge for, at reglerne rent faktisk bliver overholdt. Husk at vi borgere både betaler politiets og politikernes løn, hold sammen danskere og lad være med at udskam folk der er fritaget, det er klamt og minder en om tiden med den gule jøde stjerne.

3 czerwca 2021

Vision Outlet - Ishøj Bycenter

Denne review er ikke for centeret som sådan, men for butikken Vision Outlet i centeret..
De sælger meget billigt tøj (Made in China), som eksempelvis herreskjorter til 150kr, der end ikke er 50kr værd..
Skal man købe noget i denne butik, så sørg for at tjekke kvalitet og produktionsland...

28 lutego 2019

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej