Ishield

Oceniono na 1 z 5

Det var virkelig en elendig oplevelse ! 200,- skyllet ud i ingenting ! Ventede 1 måned på at få varen, den kom aldrig og nu er deres side ishield.dk lukket ned ! Øv :( Træls at der findes den slag... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har väntat i snart en månad på min leverans av den invisible SHIELD jag beställde och den har inte dykt upp och har ej fått något svar från kundtjänst och går ej att ringa kundtjänst. Läser någon p... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ingen kontakt med företaget brukar resultera i högt betyg. Först om de behöver kontaktas vet man om det är ett bra företag eller ett sämre dito. Varan levererades inom ett par dagar direkt i brevlådan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag beställde fullbody-ishield till samsung wave, vilket inte fanns på hemsidan att beställa. Men efter att ha skickat en förfrågan så kom det inom ett dygn en länk till denna modell på mejlen. Är myc... Zobacz więcej

1. Usługi biznesowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hvad enten du har spørgsmål til produkter, lagerstatus eller brug for hjælp til montering af dit produkt, så har vores kundeservice åben alle hverdage ml. 14-17 på tlf. 36965949 eller mail: kontakt@ishield.dk

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Forkert produkt og lang svartid

Jeg bestilte et shield til min iPod Classic som jeg lige havde købt. Jeg søgte derfor et cover til den nyeste generation, og dette lovede ishield mig. Der stod på produktsiden at coveret ville passe og jeg bestilte derfor. Da min vare ankom og jeg skulle til at sætte det på var coveret dog ikke de samme dimensioner som iPodden. Da jeg havde taget det ud af pakken og sprøjtet 'vandet' på, ville jeg dog ikke bare smide det ud og blev derfor nød til selv at klippe produktet til - hvilket ikke gav noget godt resultat.

Jeg skrev en mail til virksomheden om min oplevelse med produktet og det var virksomheden uforstående overfor - indtil de fandt ud af at varen de havde på lager (som jeg havde bestilt) passede til en ældre iPod Classic (selvom der på produktsiden stod anderledes). Han tilbød mig enten at få mine penge igen eller vente 2-3 uger indtil de fik det nyeste cover hjem fra Tyskland. Jeg valgte at vente, da jeg jo søgte at beskytte min iPod. Efter 1 måned skrev jeg igen, da jeg ikke havde modtaget produkt eller mail. Der fik jeg af vide der lige ville gå lidt tid igen. Efter 1-2 uger fik jeg så produktet og dette var denne gang rigtigt.

Grunden til kun én stjerne er ikke at jeg fik tilsendt et forkert produkt - det kan ske for selv den bedste virksomhed. Men svartiderne på mailkorrespondancen og tiden der gik fra fejlmelding til det rigtige produkt var i mine hænder var simpelthen for lang - og havde jeg ikke været et meget tålmodigt menneske, havde jeg aflyst handlen..

Den ene stjerne gives for den gode tone der blev holdt i mailsene og for produktet. Produktet fungerer stadigvæk i dag, og jeg har ikke noget at udsætte på det.

Uovertruffen service

Jeg opsøgte butikken for at købe et cover til min Fujitsu Siemens Amilo pi3560 og et customized cover til min kortholder.

Efter at have konverseret frem og tilbage over mail, besluttede vi os for at prøve med Playstation 3 coveret, da dette burde dække både computeren og min lille kortholder. Da jeg modtog pakken viste det sig ikke at være stort nok, og jeg kontaktede igen butikken. Fik besked på at beholde coveret til playstation 3 (uden beregning) og fik et specialdesignet cover til min computer fra USA som ankom kort efter.

Meget hjælpsom sælger og har anbefalet produktet til alle jeg kender. Det er helt fantastisk. Nemt at sætte på, og beskytter din computer selvom du render rundt på stranden under en storm, hvor computeren ellers ville være blevet sandblæst.

iPhone 3GS cover

Hurtig levering, jeg modtog pakken dagen efter bestilling var afgivet. ;D

?

Har købt covers beskyttelse til 2 mobiler, de ankom meget hurtigt og ingen problemer.

God handel

Bestilte et iShield screen cover. Leveringstiden var kort, servicen var i top, og produktet holdt i ca. 8 mdr. til jeg valgte at skifte min tlf.

God butik.

Fremragende service

Hjemmesiden er let at overskue. Det er let at finde de produkter, som du søger.
Varerne kommer hurtigt efter bestilling.
Absolut en netforretning, som jeg kan anbefale.

Ingen problemer

Alt kom til tiden uden problemer :)
Dog et fejlkøb da jeg senere erfarede at min mobilskærm ikke kan blive ridset :D

Konge service!

Jeg fik en dejlig opfølgningsmail mail hvordan forløbet havde været med mit Invisible shield til min iPhone 3GS, Jeg havde dog glemt at der var livtidsgaranti på mit produkt dette ville jeg dog huske til en anden gang. Jeg fik hurtig respons og meget imødekommende genial service.

Jeg skal helt sikkert have monteret mit invisible shield af dem når jeg får min iPhone 4.

Oceniono na 1 z 5

Super ringe leveringstid og dårlig kundeservice

bestilte et produkt som stod til at være på lager. dette var det dog ikke, og jeg fik så lov at vente i mere end 3 uger på at varen kom hjem fra usa. Ishield´s svar på dette var ikke andet end at jeg var heldig at få et sådan cover til min telefon og jeg ville være den første der fik til denne telefon. jeg spurgte også hvorfor varen stod på lager når den ikke var det, svaret fra ishield.dk var at det jo ikke tog særlig lang tid at få dem hjem fra USA og det næsten var det samme som at være på lager. så 3 uger er åbenbart hurtig levering hos ishield.dk.

Oceniono na 5 z 5

super hurtig og godt produkt

Har købt front cover til HTC desire. Havde det dagen efter i posten. Nemt at montere, god brugsanvisning, som desværre kun var på engelsk. Super at der fulgte spray , klud og gummiklods til montage med.

godt produkt

jeg har handlede ved ishield en gang, og ud fra min oplevelse er det ikke noget jeg kan sige jeg var utilfreds med, nem bestilling, hurtig levering og produktet taler for sig selv for har det stadig på min mobil og det er ca et halvt år jeg har haft det, og det eneste der er at se på det er minimale ridser i den ene side efter den røg ned på astfalt. så ville uden tvivl købe nyt til den næste mobil jeg skal have, plus touch virker uden problemer med det hvilket er rart da skærmen ikke bliver fedtet eller noget på samme måde som den ville uden det på.

Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej