Ishield

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Det var virkelig en elendig oplevelse ! 200,- skyllet ud i ingenting ! Ventede 1 måned på at få varen, den kom aldrig og nu er deres side ishield.dk lukket ned ! Øv :( Træls at der findes den slag... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har väntat i snart en månad på min leverans av den invisible SHIELD jag beställde och den har inte dykt upp och har ej fått något svar från kundtjänst och går ej att ringa kundtjänst. Läser någon p... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ingen kontakt med företaget brukar resultera i högt betyg. Först om de behöver kontaktas vet man om det är ett bra företag eller ett sämre dito. Varan levererades inom ett par dagar direkt i brevlådan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag beställde fullbody-ishield till samsung wave, vilket inte fanns på hemsidan att beställa. Men efter att ha skickat en förfrågan så kom det inom ett dygn en länk till denna modell på mejlen. Är myc... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi biznesowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hvad enten du har spørgsmål til produkter, lagerstatus eller brug for hjælp til montering af dit produkt, så har vores kundeservice åben alle hverdage ml. 14-17 på tlf. 36965949 eller mail: kontakt@ishield.dk

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Ingen kontakt

Fik mit produkt den 20 september og så det var i stykker.
Har prøvet at ringe og sende mails for at få det byttet men har indtil nu ikke haft held til at få kontakt med dem.

23 września 2011
Oceniono na 1 z 5

Ingen varer men penge trukket

Jeg har bestilt et cover til min ipad2. Pengene blev trukket fra kontoen, men her 4 dage senere har jeg hverken modtaget varen, tracking link eller svar fra shoppen omkring den manglende levering.
Jeg har ikke fået svar på mine emails omkring levering, og når jeg ringer til deres nummer, så er det blot en engelsk telefonsvarer.

1 września 2011

Dårlig kundeservice hos ISHIELD

Hurtig levering men jeg har ikke fået de 10% på min ordre som lovet hvis jeg tilmeldte mig nyhedsbrev. Dette er de gjort opmærksom på men jeg har intet svar fået endnu og kan se jeg ikke er den eneste der har prøvet det, så derfor dårlig kundeservice. Jeg blir dog ved indtil jeg har fået svar

DET ER I DAG D. 30 AUG OG JEG HAR STADIG IKKE HØRT FRA ISHIELD. HOLD KÆFT HVOR ER DET DÅRLIG KUNDESERVICE!!!!!!!!!!!!!!!

14 sierpnia 2011

Aldrig modtaget varen.

det jeg bestilte kom aldrig. jeg ringede en del gange og kom i gennem en gang, hvor han sagde vi lige skulle se tiden an, og vis den ikke kom med posten, så måtte jeg jo ringe, og de vil sende en ny. men den kom aldrig, og jeg ringede og ringede, lagde besked på telefonsvaren. skrev en mail. jeg har nu endnu ikke hørt fra dem, og det er ved at være lang tid siden!!!
Dårlig Firma!!!

12 sierpnia 2011

Godt.

kan anbefale andre at købe her. Der var hurtig levering, og god brugsanvisning. perfekt.

22 lipca 2011

Levering af Ishield

Den medfølgende flaske af "application solution" var næsten tømt fordi hætten ikke var skriet ordentlig på.
Henvendelse til Ishield.dk, er forblevet ubesvaret.

29 czerwca 2011

Nemt

Det gik over al forventning. Bestilte en tirsdag middag og havde det onsdag. God service.

7 czerwca 2011
Oceniono na 2 z 5

Avbestilling ignorert

Jeg bestilte en Zaggmate. Så på kvitteringen av den var for iPad1, så jeg videresendte mailen direkte til iShield for å avbestille / endre bestillingen til versjonen for iPad2.

Fikk ingen svar på mailen og varen i posten etter 2-3 dager.

6 czerwca 2011

Dårlig service og oppfølging

Dårlig service og oppfølging.
Har bestilt varer 28.04.2011. Har ennå ikke fått varene (05.06.2011).
Pengene ble trukket med en gang. Har sendt flere mail, Fikk aldri noe svar.
Prøvde å ringe De mange ganger. Kun en gang fikk jeg svar. Han skulle ta tak i saken. Har heller ikke skjedd noe eller ringt tilbake.

5 czerwca 2011

Super levering og produkt

Jeg bestilte et cover til min LG Optimus 2x.
Coveret er som det skal være, da jeg kender det fra min HTC Desire som er købt samme sted.

Coveret er sindsygt godt. Det giver en lille fingermodstand, men til gengæld beskytter det jo din skærm.

29 maja 2011

Ikke iorden

Modtog frontbeskyttelse til iPhone 4.

Der var ingen væske i beholderen og man kunne ikke engang selv påfylde vand uden at flasken skulle ødelægges.

Har sendt mail til firmaet, men har ikke fået svar

24 maja 2011

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej