Ipr Protection

Oceniono na 1 z 5

Why does this company still exist - surely fraud is a good enough reason for them to be shut down. Unsolicitored email recieved today trying to scam me out of money. Go and get a proper job Jack Wa... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

FUP FUP FUP Modtog en henvendelse via mail, om at nogen havde forsøgt at registrer en vare med samme navn som mit, hvilke de ikke kunne. Hvis jeg ønsker at registrere varemærket i Danmark, er omkos... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

This "Company" are a scam! Received the same email as everyone else stating if we didn't respond in 3 working days they would give access to the the "other party" for our Company name!! Checked them... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Scam company trying to get money off you. Received the email today, with exact same details as all listed below. They havent even got my company name correct, so how is the copyright going to be d... Zobacz więcej

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Man ved når den er gal

Man ved når den er gal, når man modtager en mail med "Kære Hr./Fru."

og at den slutter med at de vil have man skal betale små 5.000 DKK for at registrere sit virksomhedsnavn som et varemærke.

Fald ikke for dette scam, hvis "Nils Clasen" ender i din indbakke.

22 lutego 2023

Svindelforetagende

Dette firma, IPR-Protection, er kriminelt, jfr. andre anmeldelser på Trustpilot. Firmaet misinformerer små virksomheder om registrering af varemærker med det formål at bevæge virksomheden til at bede IPR-Protections om bistand til mod betaling at registrere virksomhedens navn som varemærke. Bondefangeri af værste skuffe. Hvem kommer først med en politianmeldelse?

22 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Har lige modtaget en mail herfra

Har lige modtaget en mail herfra, hvor de skriver at der er en der vil registrere et varemærke med mit navn. Hvis jeg vil undgå dette skal jeg betale et beløb. Svarende til det de andre skriver.

23 lutego 2023

FUP FUP FUP

FUP FUP FUP
Modtog en henvendelse via mail, om at nogen havde forsøgt at registrer en vare med samme navn som mit, hvilke de ikke kunne. Hvis jeg ønsker at registrere varemærket i Danmark, er omkostningerne 4499 DKK ekskl. moms. Deres tilmelding vil blive behandlet inden for 24 timer. Hvis jeg ikke svarer eller ikke er interesseret, vil de acceptere den anden parts anmodning.

Jeg lader Egon Olsen stå for de sproglige blomster og blokerer mails fra ipr-protection.com

Dette er svindel

Dette er svindel. Modtog mail om at: I går modtog vi en ansøgning om registrering af et varemærke med navnet ......... Denne ansøgning blev ikke indgivet af Dem eller Deres virksomhed, men af en tredjepart, som vi kunne se af ansøgningsskemaerne.

Under vores revision bemærkede vi, at De har et lignende firmanavn, selv om De opererer i en anden sektor.

Fup eller fidus?

Fup eller fidus?

Har netop modtaget mail som mange andre herinde med at nogle vil købe varemærke som mit firma hedder. Jeg kan selv købe det for 4499 ex moms.

Godt jeg lige fandt denne tråd på trustpilot!

20 lutego 2023

Scam

Scam - har i dag modtaget en mail, som alle de andre der anmelder her på dette firma.

Har modtaget denne FAKE MAIL

Har modtaget denne FAKE MAIL

Kære Hr./Fru.
I går modtog vi en ansøgning om registrering af et varemærke med navnet Galleri Kalhøj. Denne ansøgning blev ikke indgivet af Dem eller Deres virksomhed, men af en tredjepart, som vi kunne se af ansøgningsskemaerne.

Men da Deres virksomhed var den første, der blev registreret, får De først muligheden for at registrere dette varemærke.

Hvis De ikke ønsker, at de skal bruge dette varemærke, skal De give os besked. I så fald kan De registrere Deres varemærke.

Hvis De ønsker at registrere varemærket i Danmark, er omkostningerne 4499 DKK ekskl. moms. Deres tilmelding vil blive behandlet inden for 24 timer. En specifikation af gebyrerne for en europæisk eller international registrering er offentliggjort på vores hjemmeside.

Jeg beder Dem venligst om at meddele mig inden for tre arbejdsdage, om De ønsker at gøre brug af dette tilbud. Hvis De ikke svarer eller ikke er interesseret, vil vi acceptere den anden parts anmodning. I så fald får den anden part varemærkerettighederne til Galleri Kalhøj.

Med venlig hilsen,

Niels Clausen
IPR Protection
Denne meddelelse er udelukkende beregnet til den eller de ovenfor nævnte adressater. Det er ikke tilladt at distribuere, kopiere eller give disse oplysninger til tredjemand. Indholdet af denne meddelelse og eventuelle vedhæftede filer er fortrolige og kun beregnet til brug af den person eller enhed, der henvendes til. Oplysningerne er ikke juridisk bindende, og der kan heller ikke udledes rettigheder deraf, eller der kan opstå noget ansvar eller forpligtelse til IPR Protection. Hvis du har modtaget denne meddelelse (inklusive vedhæftede filer) ved en fejl, kan du afmelde dig her, og du vil ikke modtage nogen opdateringer om denne varemærkeregistrering.

SVINDEL

Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej