Har letat länge efter en olivgrön klänning och visste direkt när jag den på webben. att den skulle jag ha. Perfekt, välsydd och storleken behöver jag aldrig tveka på har XS och den passar alltid.
Reakcja na opinię
InWear har mycket fint i sitt utbud och det var smidigt att handla. Beställde en fin kappa som jag dock upplevde var mörkare och starkare i färgen än vad som framgick av bilden. Den var väldigt stor (... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snygga tröjor. Minus för att det inte gick att få leverans till närmaste postombud i Stockholms skärgård, utan jag fick åka ganska långt med båt och bil för att hämta paketet.
Reakcja na opinię
Underbart med Inwear att de har tidlös, stilren design och väldigt bra passform. Storlekarna är väldigt rätt när det gäller längd och bredd i varje storlek. Så nöjd och tacksam. Älskar koftorna... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
InWear adds more to life by offering women more choices of contemporary, fashionable clothing and sophisticated accessories. On Inwear's webshop you can buy stylish clothes for every occasion. Buy your clothes online at inwearshop.com
Stany Zjednoczone
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Kjolen jeg kjøpte var for stor, ringte kundeservice, fikk god informasjon og veldig. Nå beholder jeg den som er for stor til jeg får en kjole i en mindre størrelse så jeg kan prøve begge før jeg bestemmer meg

Eine schnelle Lieferung, und eine tolle Retour.LG

Odpowiedź od InWear
The coats are great! Warm and beautiful, in many different styles (sometimes it's just the number of buttons and thus the "buttoned up" look that differs - check it out on images of lighter colored fabrics).
I do find that the recycled wool fabric of one of my coats in a handsome red is pilling a bit, but not extensively.
I give only 4 stars because I sent some questions via the contact form and 3 weeks later I still have no reply. I don't think the customer service is active.

Odpowiedź od InWear
Drygt två veckor efter min beställning har jag fortfarande inte fått min leverns eller något mail om varför det dröjer. Spårfunktionen fungerar inte heller.

Odpowiedź od InWear
Good quality and creative ready to wear. Website good but delivery after purchase is very slow in France.

Odpowiedź od InWear
Har ännu inte fått min beställning

Odpowiedź od InWear
Alt ok med forsendelsen, bortsett fra posten pakkeboks som jeg ikke fikk åpnet. Posten videresendte varen til post i butikk hvor jeg fikk hentet.
Blusen var fin, men fargen var misvisende på bildet. Den var mye mer brun enn rosa.

Odpowiedź od InWear
Tot mijn verbazing werd het heel snel geleverd: tenslotte is het een heel drukke tijd van het jaar rond kerst en oud-en-nieuw.

Odpowiedź od InWear
Mijn bestelling is al 2 weken onderweg. Blijft op verzending staan. Probeer via mail en telefoon contact te krijgen maar helaas steeds geen reactie.
Ik zou graag in contact willen komen weet alleen niet hoe.

Odpowiedź od InWear
Har fortfarande inte fått min vara. Eller besked om när den väntas komma..! Varit i kontakt ned Inwear 5/1. De har lovat undersöka med distributören vart min vara tagit vägen.

Odpowiedź od InWear
Meget pent kordfløyel skjørt. God kvalitet på stoffet og flott farge. Normal i str (s)

Odpowiedź od InWear
De broek is zo als op de website.
Mooie pasvorm. Mooie kwaliteit.

Odpowiedź od InWear
De style van Inwear vind ik erg mooi: een beetje chic, sportief en soms ook creatief. Ik heb deze winter een prachtige lange zwarte puffer-jas gekocht en heb er heel veel plezier van.

Odpowiedź od InWear
I received this request for review before I even received the item which I'm still waiting for.

Odpowiedź od InWear
Superfin.var utsolgt lenge, men kom til slutt.

Odpowiedź od InWear
Easy to find the item I was looking for. Not the best priced but ordered because of free delivery over €99, on checkout got charged €7.99 postage???:

Odpowiedź od InWear
En la web no se guardan los pedidos, no puedes entrar en tu perfil y mirar el estado de tu pedido o historial de pedidos, solo te envían un correo de confirmación en el momento de comprar y otro cuando lo envían. También te cobran 6,95 por devolución, a parte de que tardan bastante en procesarla.

Odpowiedź od InWear
Defective item sent, no any controls. Lost money and time.