Invoned Recenzje 5

2,5

2,5

Słaba

Heel klantonvriendelijk

Parkeerboete ontvangen in Zoetermeer, op een plek waar waardeloos stond aangegeven dat je daar betalen moest. Los daarvan klopt het IBAN op de invorderingsbrief niet, waardoor je per QRcode moet betalen, ruim voor de uiterlijke termijn. Heel klantonvriendelijk

9 kwietnia 2026

Vreselijk om mensen zo geld afhandig te…

Vreselijk om mensen zo geld afhandig te maken in gemeente Breda…5 minuten gestaan, nergens duidelijk aangegeven op een veeselijke locatie om even iets af te geven. Sneu om zo geld te innen als ja al genoeg betaald aan belastingen voor niks, sneu..

20 lutego 2026

Crimineel om mensen onterecht te beboeten

Kan er eindelijk iets gedaan worden aan de criminele acties van de gemeente Breda om via deze instantie mensen onterecht te beboeten? Zeker als ze net zijn aangekomen om te parkeren en de parkeeragent met zijn camerawagen doodleuk constateert dat je in overtreding bent. Je wordt al bekeurd voordat je je parkeerkosten wilt betalen. Dit is crimineel en dit is geld stelen van mensen. Houd daar eens mee op.

19 stycznia 2026

Unprofessional organisation.

Invoned claims a response time of 6 weeks. Post 8 weeks I called their number which on EVM says they dont provide updates on the phone for bezwaren boetes. I wrote them an email and they came back stating 6 weeks is not always possible to respond due to the high number of tickets they recieve. Its now nearly 12 weeks and I have not had any reponse. Unacceptable and very unprofessional.

8 stycznia 2026

Helaas heb ik een parkeerboete die maar…

Helaas heb ik een parkeerboete die maar verhoogd werd terwijl ik geen geld heb om deze te betalen. Je krijgt ook vaak maar twéé dagen de tijd, wat ik nogal extreem vind. Gevraagd om een betaalregeling en ik kreeg direct een mail terug met het verzoek om meer informatie. Vervolgens werd ik genegeerd. Omdat ik de afgelopen week (ik werk als ZZPer) veel heb kunnen verdienen heb ik aangegeven dat ik begin volgende week verwacht toch mijn boete te kunnen betalen. Ook omdat ik niets hoorde, ondanks een extra bericht van mij met de vraag of ze me al iets konden zeggen, en omdat bang was voor nog meer gevolgen. Toen ik aangaf mijn boete te willen betalen kreeg ik wél weer direct een mail met dat dat helemaal prima was. Plus nóg een verhoging. Precies waar ik bang voor was. Ik verwacht dat dit ook de reden was waarom het contact zo lang stil viel. Een beetje ruimte is te veel gevraagd maar als ze ook de allerlaatste veren van deze kip kunnen plukken dan laten ze zo'n kans natuurlijk niet lopen.

11 września 2025

Czy to Twoja firma?