Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking met Intrapost. Intrapost nam contact met ons op voor een samenwerking en naarmate de gesprekken vorderde, werd het duidelijk dat zij een belangrijk... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Pakket via brievenbuspost zou een week geleden al afgeleverd zijn volgens track & trace maar niets. Intrapost zelf is onbereikbaar en helaas dus ook onbetrouwbaar. Ik lees in andere reviews dat dit va... Zobacz więcej
Als je rustig 25 dagen wilt wachten op je pakket terwijl er beloofd wordt dat er bezorging plaatsvindt binnen 2-5 werkdagen, prima. Ik zelf houd ervan dat beloftes enigszins worden nageleefd. Maar nie... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Volgens Intrapost is mijn brievenbus pakje vandaag bezorgd. Bijzonder vreemd, want ik zie het niet in de brievenbus liggen. En niet weer Post.NL de schuld geven zoals jullie elke keer doen, Als deze... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Intrapost is hét postbedrijf voor de zakelijke markt. Het collecteren en sorteren van alle soorten zakelijke post en pakketten is sinds onze oprichting in 1995 ons dagelijks werk. Met een team van vakbekwame medewerkers zorgen wij ervoor dat ieder poststuk en pakket snel en betrouwbaar wordt afgeleverd bij de klanten en relaties van onze klanten. In Nederland, maar uiteraard ook daarbuiten; waar ook ter wereld.
Dane kontaktowe
Kometenplein 37, 5215 MB, 's-Hertogenbosch, Holandia
- 0736106759
- www.intrapost.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer tevreden
Via Intrapost heb ik sinds dit jaar de afhaalservice van mijn post geregeld en ben zeer positief. De chauffeur is op de afgesproken haaldagen altijd stipt op tijd en de postbezorging wordt dezelfde avond verwerkt en uitgereikt aan de postvervoerders zoals PostNL of een andere vervoerder voor de uiteindelijke bezorging van de pakketjes.
(Mijn ervaring over de bezorging door PostNL hoort hier niet thuis en is een heel ander verhaal).
Product afgemeld als geleverd, niets ontvangen en onbeleefde klantservice.
Product bij legendsports besteld en nooit geleverd. Intrapost, (belabberde) bezorgbedrijf, heeft het product wel afgemeld. Dit gebeurt volgens de medewerker aan de telefoon dagelijks en gaat technisch mis in hun systeem. Dat zie je dus ook terug in alle reviews. Meer dan dit aangeven kunnen ze niet voor je betekenen. Ik moet voor de mevrouw in kwestie nadenken over een oplossing. Uiteindelijk vraag ik welke bezorger het was om daar even langs te gaan. Blijkt een of andere fietskoeriersbedrijf te zijn en dus niet PostNL, wat ze vaker blijven aan te geven.
Ik geef aan mevrouw in kwestie aan dat ze dit intern moet doorgeven voor onderzoek. Nu ben ik gedupeerd met een bestelling van circa 50 euro en vele anderen. De webwinkel reageert niet en het bewijs is altijd tegen je i.v.m. een afgemelde track and trace code. Mevrouw reageert gepikeerd dat het gesprek nu over iets anders gaat, dit niet met klanten besproken wordt en mij niets aangaat omdat het een interne aangelegenheid zou zijn. Nu moet ik ook nog eens een basiscursus klantenservice aan haar geven. Ze beseft niet dat mijn pakket DOOR hun als intermediaire bezorgdienst NIET geleverd is. Op zijn minst zou een excuses en begrip voor de situatie gepast zijn geweest! Sterker nog, ze weten niet eens waar het technisch fout gaat in de keten dat brievenbus pakketen structureel afgemeld worden. Antwoord is duidelijk: bij hun in het systeem en ze zijn te belabberd om dit aan te geven en op te lossen.

Volgens Intrapost mijn brievenbus bezorgd, NIET dus
En niet weer Post.NL de schuld geven zoals jullie elke keer doen, Als deze elke keer zo slecht is, hadden jullie al lang geleden een andere bezorgdienst moeten inschakelen. Dus niets meer bij iemand iets kopen die het door Intrapost laat regelen.

Colis soit disant livré
Colis soit disant livré , mais rien , je contacte le service client , qui me dit que le colis peut encore être livré dans les 2 prochains jours , 3 jours après toujours rien . Merci au livreur qui vole sans soucis ! Alors que j’avais prévenu directement le service client et qu’ils auraient pu voir avec le livreur mais ils s’enfoutent et protègent leur livreur et nous on ne peut rien faire et les colis on ne les revoit jamais ! A fuir absolument.
colis non reçu marqué livré!
J ai 2 colis marqués livré le 2 janvier où j 'étais présente mais rien dans la boite au lettre et impossible de contacter le service client!
Ik heb op 2 januari 2 gemarkeerde pakketten afgeleverd waar ik aanwezig was maar niets in de brievenbus en onmogelijk om contact op te nemen met de klantenservice!
Il est noté que le colis a été signé et…
Il est noté que le colis a été signé et déposé en boîte aux lettres le 2 janvier alors que je n'ai jamais rien reçu et que nous sommes le 3 janvier. Aucune possibilité de contacter un quelconque service client via le lien que j'ai reçu...
Colis livré mais pas reçu
Colis notifié livré en boite aux lettres et signé par le livreur. J'étais présente et aucun livreur ni colis n'est dans ma boite.
Pakket nog steeds niet bezorgd
Ik zou afgelopen maandag een pakket hebben ontvangen via Intra post, maar het is nu donderdag en nog steeds niets ontvangen. Ik begrijp dat er door de feestdagen vertraging kan ontstaan, maar geeft dan niet aan de de zending is "bezorgd".

Fantastisch bedrijf
Fantastisch bedrijf, no nonsense. Wat ze zeggen is wat ze doen. Aanrader om eens te kijken om je zakelijke post en pakketten door hun te laten versturen :)
Stelselmatig te laat
Ik heb nog nooit een bestelling op tijd geleverd gekregen. Het is een puinhoop bij Intrapost.

Odpowiedź od Intrapost
Eerste ervaring met intrapost...
Eerste ervaring met intrapost...
Verwacht een pakketje dat op 3 september geleverd zou worden.
Werd volgens de tracking 4 of 5 september door drukte,oke dat kan.
Maar om dan gewoon aan het einde van de dag de tracking op bezorgd te zetten is best schandalig.
Er is de hele dag geen postbode langs geweest,en aangezien ik een deurbel camera heb kan ik dat uitstekend terug kijken.
Nu las ik al dat intrapost alleen een doorgeefluik is,en het gewoon bij postnl terecht komt,maar geef er dan ook gewoon een postnl trackingcode bij die "heel misschien" wel accuraat is.

Odpowiedź od Intrapost
Wij zijn zeer tevreden over Intrapost
Wij zijn zeer tevreden over Intrapost. We werken inmiddels meer dan 6 jaar met hen samen.
De post wordt netjes en op tijd opgehaald en de service van Intrapost is gewoonweg uitstekend.

Le service est lamentable
Le service est lamentable ! C'est la troisième fois que je ne reçois pas mon colis malgré le traking "livré" dans la boîte aux lettres: en janvier/ au mois de mars et maintenant en août. Ça peut arriver une fois. Mais 3 colis non reçus, c'est trop ! Aucun moyen de savoir qui est le transporteur, sur quel site le colis est livré et quelle société effectue la livraison. En tout cas, le contact par mail ne m'en a donné aucune information. Vraiment à éviter !
Ik Heb mijn pakketje niet ontvangen…
Ik Heb mijn pakketje niet ontvangen .Track en trace code geeft aan dat het zaterdag 27-07-2024 is bezorgt ! Ben hier niet blij mee .

Odpowiedź od Intrapost
Ook hier staat er na een aantal dagen…
Ook hier staat er na een aantal dagen dat het bezorgd is in de brievenbus maar ook nog steeds niks ontvangen. Dit duurt wel erg lang allemaal. idd wat heb je aan een track en trace code als het toch niet klopt, Geen idee waar mijn pakket nu is?

Snel en vriendelijk
Erg vriendelijke mensen, komen afspraken na. Klantenservice helemaal top, al mijn vragen werden fijn beantwoord!

Fijne samenwerking!
Erg goede en snelle service bij Intrapost. Ik sluit me aan de review van Jack. Intrapost verzorgt de haalservice en het verwerken van mijn pakketten, niet het bezorgen. Kortom de diensten van Intrapost zijn aan te bevelen voor iedereen die post en pakketten verstuurd!

Odpowiedź od Intrapost
Goede service van Intrapost, aan te bevelen!
Ik ben erg te spreken over de samenwerking en behulpzaamheid van Intrapost, snel contact, regelmatige afhaaltijden ect. Veel van de (negatieve) reviews die ik hier lees hebben te maken met vervoerders, en gaan niet over de service die Intrapost biedt. Dit geeft een vreemd beeld van Intrapost waar ik me totaal niet in kan vinden. Ik ben super tevreden!

Odpowiedź od Intrapost
Uitstekende service van Intrapost!
Ik ben zeer tevreden met Intrapost! De klantenservice was snel en behulpzaam, en mijn vraag werd direct opgelost. Een betrouwbare service die ik iedereen kan aanraden!

Super snel
Super snel. Vlekkenloze ervaring. Zal zeker opnieuw gebruik maken van de service.

Doświadczenie Trustpilot