Internetshop

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Alstublieft nooit meer bestellen bij Lavezzi.nl. Producten dienen rechtstreeks te worden geretourneerd naar China. Kost 30 à 40 euro. Kwaliteit is knudde. Dit is gewoon oplichting. Dat dit zomaar kan... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Mirsch.nl of cebair.. OPLICHTERIJ 2 Jassen gekocht op 9 november 2022. 24 november geleverd. Dunne zomerjassen ipv winterjassen en VEEL te klein. Klopt totaal niet met wat ik had besteld. Ret... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Shopulair maakt zich schuldig aan pure misleiding dat grenst aan oplichting. Ze vragen je het bestelde op eigen kosten retour te sturen. Bieden met behoud van het bestelde eerst 10% van het aanko... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jammer dat ik een ster moet aanklikken om een ervaring te delen. Mijn bestelling bestaat uit 12 verschillende onderdelen. Ontvang 9 onderdelen, waarvan 2 ook nog dubbel! Dus 7 onderdelen. Heb er lan... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

OPLICHTING!!! LET OP!

Precies zoals je hier onder leest. Mijn moeder bestelt een (niet eens zo goedkope) jas. Deze valt erg klein dus wilt ze retourneren.... dat mag, maar naar een chinees adres a 25 euro... terwijl in Nederland de verzendkosten hooguit 7 euro zouden zijn.
Daarnaast werd de toon zeer onvriendelijk toen mijn moeder aangaf dat het wel heel raar is dat wij iets in Nederland bestellen en het dan retour moet naar China.... stelletje oplichters. Hopelijk zorgt een bedrijf als Klarna ervoor dat deze slechte bedrijven niet lang kunnen bestaan.

14 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

Ik heb een winterjas besteld en deze na…

Ik heb een winterjas besteld en deze na weken wachten ontvangen... Hij valt zwaar tegen... Wil hem retour sturen en al enige tijd over en weer aan het mailen... Wazig adres in China en kost me een godsvermogen om retour te sturen... Ik heb gelukkig gekozen voor Klarna en die zijn met een onderzoek bezig... Bah Bah wat een ellende en ik ben er met menig ander persoon de dupe van... Dat zo iets tegenwoordig nog kan gebeuren... 🤬🤬

8 stycznia 2022

Winterjas besteld bij Luvada

Winterjas besteld bij Luvada, lijkt totaal niet op wat er op de website staat en daarnaast past hij me ook niet. Nu moet ik hem op eigen kosten naar china terugsturen (minimaal € 25,55) of de jas houden en dan kan ik 20% korting krijgen op een jas van € 69,99 die ik dus niet pas.

7 stycznia 2022

Echt schandalig,

Echt schandalig,
Jas besteld, na 2 weken aangekregen en de jas lijkt niet eens op de jas die besteld heb. Ik moet hem zelf retour terug sturen en dan nog wel naar China. Dit is dus duurder dan de jas zelf. Zij sturen het verkeerde product op en ik moet er voor opdraaien.

6 stycznia 2022

Chinese namaak

Na 6 weken op mijn bestelling te hebben gewacht ontving ik een hele slechte Chinese namaak. Dit is niets beter dan Aliexpress kwaliteit maar ze vragen wel normale prijzen voor de jas. In de kleine lettertjes staat ook dat je 20% van het bedrag niet terug krijgt en dat je de retourkosten (naar China) zelf moet betalen. Ik heb met Klarna betaald en ben niet van plan een deel te betalen voor de lelijke jas!

4 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

Hele slechte service inderdaad als je…

Hele slechte service inderdaad als je besteld en het is niet goed dan is het duur om terug te sturen en dat is op eigen kosten ja belachelijk Maar je krijgt geen medewerking een jas van 70 euro kost om terug te sturen 25 euro dus zou zeggen nooit niks kopen voor mij zijn het oplichters

2 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

Wat een belachelijk bedrijf.

Wat een belachelijk bedrijf.
Bestel ik een jas, in de maat xl,is hij veel te klein. Het leek wel een M.
Toen ik hem terug wilde sturen moest ik 19euro betalen aan verzendkosten.
Krijg ik een mailtje dat ik de jas maar moest houden dan kreeg ik 20% terug
Wat moet ik met een te kleine jas.
Bestel nooit meer wat bij Luvada,en zal anderen hier ook over inlichten.

Luvada oplichters.

Luvada oplichters.
Winterjas besteld (en betaald, € 69,95) bij Luvada. Mouwen te kort, dus wilde hem retourneren. Moest om formulier vragen via mail, kon ik uitprinten en in de verpakking erbij doen. Retouradres: China. Kosten via DHL: € 71,- !!! Gevraagd via email om oplossing, kreeg vaag verhaal ("heb geprobeerd u te helpen") en advies om jas dan maar te houden, ik zou dan 20 % 'vergoed' krijgen. Waardeloos. Voel me opgelicht.

Luvada

Dacht een winterjas te bestellen bij luvada. Het is gewoon een vest en lijkt niet eens op de foto. Retourneren mag maar wel op eigen kosten (bijna €30,-) en klantenservice ho maar. Alleen via de mail en dagen wachten op antwoord. Hier NOOIT maar dan ook NOOIT bestellen....

Bestel niks bij Luvada.

Bestel niks bij Luvada.
Waardeloze kwaliteit en je het terug sturen op eigen kosten.
Al een week aan het mailen met hun en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd..

29 grudnia 2021

KOOP NIET HIER!

Zeer slechte kwaliteit en geen fatsoenlijke mogelijkheden om te retourneren! Belachelijke Chinese verkopers. Zeer zeker geen aanrader!

28 grudnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Ik heb jassen besteld bij Silana mode…

Ik heb jassen besteld bij Silana mode betaald met i deal en u raad het al niks nada nooit meer iets van gehoord .
De bank gebeld om te storneren dat kan dus niet antwoord is spijtig dat u bent opgelicht maar we kunnen niks voor u doen dank u wel ABN Amro.

23 grudnia 2021

Een grote schande !!

Een grote schande !!! Oplichters!! Ik heb een bestelling geplaatst en ging een tracé code krijgen nooit gehad alsook mijn bestelling nooit ontvangen !! Opletten nooit bestellen met silana -mode

21 grudnia 2021

Enorme oplichters en fraudeurs

Enorme oplichters en fraudeurs.
Ik hoop dat iedereen die niks ontvangt hier een zaak van maakt.
En er niks meer besteld.!!!

Ze opereren onder verschillende namen
- Speelgoed-outlet
- Brick-Shop.
-www.playmobilstore
- InternetShops

11 grudnia 2021
Oceniono na 1 z 5

3 maanden geleden iets besteld,nooit…

3 maanden geleden iets besteld,nooit ontvangen,via bol.com,ze zouden een onderzoek instellen maar nooit meer iets van internet-shops gehoord,via bol.com krijg ik gelukkig nu mijn geld terug,dank u BOL.COM,en nu zijn ze failliet

15 września 2021

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej