Institutional Prop Recenzje

4,2

First of all thanks to kiran sir and umesh sir giving me this unique type of bussiness oportunity... The reason is that I have been trading since last 4 years but till now I have never met this fun... Zobacz więcej

I am using IP from January 2024 and till now everything is working fine and I am successfully getting withdrawals as well. Today only I received $400 withdraw which I requested 2 days before. I will r... Zobacz więcej

Haven’t recieved withdrawal I was trading with this institutional prop from like 5-6 months now applied for 6 withdrawals and got only one and now they breached my account with some there own reason... Zobacz więcej

I am so Happy and grateful to share my view about IP ( Institutional Prop ) . It’s such a amazing prop company because it’s solve traders biggest problem that is FUND . I took my account from IP an... Zobacz więcej

Dobra

Trusted Prop in my trading journey, I appreciate the service

1 lipca 2024

Thank you Bajirao

Institutional Prop Support Team

Don’t buy this ferm don’t give…

Don’t buy this ferm don’t give withdrawals and his rules are very difficult don’t buy 👊

3 stycznia 2024

Hi Zaid

You requested a withdrawal and violated two hedging trades on a HFT Phase 1 challenge.

Do you honestly expect us to pay you after knowing the rules?

That's like a police officer watching a criminal break into two stores in front of him and not locking him up.

Institutional Prop Support Team

Thanks a lot institutional Prop Fund…

Thanks a lot institutional Prop Fund such a great and amazing fund rule and withdrawal again thank for wonderful plate Form ..

18 lipca 2024

Thank you Sahil

Institutional Prop Support Team

$724.43 Withdrawal - Thank you!

Thank you IP for my $724.43 withdrawal in 12 hours.

18 lipca 2024

Congratulations Dodeja

My name is NEERAJ KUMAR

My name is NEERAJ KUMAR. I am from Delhi India .
I am using prop fund account from 4 months with IP
I am have taken 3 times withdraw
All time I got my withdrawal in 48 hours
I got more than 1000 $ from my prop account